tražim znalca za visual studio jezik c#
nudim 2 samoborske kremšnite za pomoć x)
tražim znalca za visual studio jezik c#
nudim 2 samoborske kremšnite za pomoć x)
2 samoborske kremšnite, najbolje na svijetu, su bome dobra plaća x)
mislim nisam iz samobora al se redovito šopam s njima
oho jako fino, ja sam literalno potpuno nepismen pa se uvijek divim literalcima =D
edit: da li tu itko zna išta o principu rada search engine-a? ep nemoj se zajebavat ak ne zelis x)
Dobar dan svima. EP sorry nisam još poslao paket tako da sam mislio da stiže moja pomoć od socijale pa tek dođe slijedeći tjedan.
Dobar dan svima. EP sorry nisam još poslao paket tako da sam mislio da stiže moja pomoć od socijale pa tek dođe slijedeći tjedan.
Ma ne brini...
Evo ja u bolnicu na 6 dana opet...
Ma ne brini...
Evo ja u bolnicu na 6 dana opet...
A onda dobro, a može od lipnja da to pošaljem? Ionako češ poslije 6 dana opet bit kod kuće, zar ne?
Sječaš li hdd on je u banani. Jučer sam ja stavio slike od hdd za laptop.
Je, a HD Tune pokazuje da bad ima do 24gb ( a ima 33 bad) a ima i od 140gb (ima 2 bad)
Ja sam napravio da do 25g postavio unallocated a ostalo C na 50gb a D na 74gb, A zanimljivo da u sedmici registrira da zna ima bad al on ne dira jedino u D ima nbad koji sam naveo na 140gb. A prije nije bilo. Čini se širi se.
Probao HDD regeneratora neki jesu popravili a neke nisu. Jer tvrdokoran bad nemože riješi.
A hdd prilično vruč za 15min stigla na 50 oC.
Je, čak i preko 75 se on automatski gasi ko svaki laptop i računala.
Ionako meni ništa ne smeta bar će radit dok ne pokvari. A dotad ću nekako nabavit al se stignem svega pomalo. A laptop koji slažem bit će za jesensko do proljetno doba to jest da nema zime ni oštre hladnoće u sobi.
A koliki je onaj tosbibin punjač? Jel na 19V?
Vidi VPS sto sam napravio od 10% blade servera...
Nije lose ha? :)
A mislim da je DC 19V da...
OK, vidim da si na Operi, hehe.
Vidim odlično si napravio.
Eh idem kuhat kavicu. Brzo se vratim...
Evo me.... Na msn nema nikog svi su offine a moj aktivan. EP kako to da nisi na msn?
Evo me.... Na msn nema nikog svi su offine a moj aktivan. EP kako to da nisi na msn?
nisam gotovo nikad online
Eterna sto kazes na VPS?
nisam gotovo nikad online
Ja sam znao da ćeš bit offine na duže vrijeme i pogodio sam. Naravno zbog bolesti. Ionako ja rijetko pišem, tak da nemaš brige.
Pozdrav.
Čini se da sam open source developer(sf.net kaže tako)
EP, ti si u srijedu si upravo napunio trogodišnji forumaš. Čestitam ti. :D
Ma znam... Nema Kreše da nekog nudgeat. Možda bude bolje kad svi završe škoe i imaju ljetni raspust.