Ja imam takvo kučište, kada vidim ime marke padnem sa stolice od smijeha
Imam i ja isto takvo kućište........Super Power
Krešo?!?
Luka...WTF
Ne kontam pitanje....objasni malo bolje
Krešo?!?
Luka...WTF
aha kontam
Krešo?!?
Luka...WTF
Ti g33k pa imaš takvo kućište? Imaš jefitna za 150kn a 11111x puta ljepša od tvog.
jo ..šta ima...ja napokon danas jedem
Ti g33k pa imaš takvo kućište? Imaš jefitna za 150kn a 11111x puta ljepša od tvog.
Jeli meni bitna ljepota kućišta?
NE
Jeli mi bitno da kućište izgleda kao da je Alienware ili neki divlji Cooler Master ili slično?
NE
Jeli mi važnija funkcionalnost kućišta od izgleda?
DA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto sve sam ti rekao u vezi kućišta.
BTW nemam ja para na bacanje da si kupim neko monstrum kućište i onda ga ukrasit sa 15 ventilatora svjetlećih/nesvjetlećih.....velikih/malih.....nit imam vremena za to, a kamoli para za takve stvari.....mislio sam si neko simple & efective kućište.....samo da nije prevelik i nek ima posebne kaveze za diskove....mislio sam si uzet nešta do nekih 600 kn (+/- 100 kn), ali pare mi trebaju za važnije komponente kao CPU, RAM, GPU......MBO pogotovo, jer mi podržava do 2 GB max
Ali da si oću kupit neko solidno kućište uzeo bi si nešto tipa CM 690 ili Centurion 590 ili Elite 334
Mogu vam postaviti jedan projekt a vi dajte svoje misljeje????
Mogu vam postaviti jedan projek a vi dajte svoje misljeje????
Ajd mozes.... :)
Mogu vam postaviti jedan projek a vi dajte svoje misljeje????
'Ajde...
Jeli meni bitna ljepota kućišta?
NE
Jeli mi bitno da kućište izgleda kao da je Alienware ili neki divlji Cooler Master ili slično?
NE
Jeli mi važnija funkcionalnost kućišta od izgleda?
DA
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eto sve sam ti rekao u vezi kućišta.
BTW nemam ja para na bacanje da si kupim neko monstrum kućište i onda ga ukrasit sa 15 ventilatora svjetlećih/nesvjetlećih.....velikih/malih.....nit imam vremena za to, a kamoli para za takve stvari.....mislio sam si neko simple & efective kućište.....samo da nije prevelik i nek ima posebne kaveze za diskove....mislio sam si uzet nešta do nekih 600 kn (+/- 100 kn), ali pare mi trebaju za važnije komponente kao CPU, RAM, GPU......MBO pogotovo, jer mi podržava do 2 GB max
Ali da si oću kupit neko solidno kućište uzeo bi si nešto tipa CM 690 ili Centurion 590 ili Elite 334
Tak i treba...
Kada vidim iskompleksirane idiote koji kupuju masovne konfe a netrebaju im...
Kupuju kako bi igrali igru na ULTRA IBER FIBER MEGA HIGE, pazi da bi igrao na ULTRA FIBER IBER MEGA HIGH trebaš dati po 10k kn...
Toliki snob nisam...
Tak i treba...
Kada vidim iskompleksirane idiote koji kupuju masovne konfe a netrebaju im...
Kupuju kako bi igrali igru na ULTRA IBER FIBER MEGA HIGE, pazi da bi igrao na ULTRA FIBER IBER MEGA HIGH trebaš dati po 10k kn...
Toliki snob nisam...
Tak je!
auuh...stigla sam..znači vi velite onaj iz bonbon-a da uzmem..a imam tele 2..ko mi g bude odkodirao..jaaaoooo....
Pozdrav!
Ovako
napojna ms 400wati imam ali ju koristim nju planiram mjenjati
proc sempron 1,6 3000+ imam ga
ati 1300 512md ddr2 imam je
ddr2 512mb 677MHz zbog njega mi ramovi rade na 667 a trebaju na 800 iscupam ga iz ovoga racunala sto koristim
hard 320giga gledao sam 109KM
dvd/rv przilica imam je
treba mi maticna AM2 soker 939
jel se isplati investirati sluzit ce samo za torr i za po internetu ono standarno...
Pozdrav!
tak je
Ovako
napojna ms 400wati imam ali ju koristim nju planiram mjenjati
proc sempron 1,6 3000+ imam ga
ati 1300 512md drr2 imam je
ddr2 512mb 677MHz zbog njega mi ramovi rade na 667 a trebaju na 800 iscupam ga iz ovoga racunala sto koristim
hard 320giga gledao sam 109KM
dvd/rv przilica imam je
treba mi maticna AM2 soker 939
jel se isplati investirati sluzit ce samo za torr i za po internetu ono standarno...
HDD ti je skup, a ostalo bi moglo proći.
Da, ako te investicija ne košta preko 500 kn.
Pozdrav!
tak je
oo my love
a ako kupim neki polovan moze mi riknuti cim instaliram operativni sistem gledao sam od 160giga on je bio pata 95km ovaj sata 320 je bio 109 maraka a meni ce valjda trebati sata ???
a ako kupim neki polovan moze mi riknuti cim instaliram operativni sistem gledao sam od 160giga on je bio pata 95km ovaj sata 320 je bio 109 maraka a meni ce valjda trebati sata ???
300 kn (nešto manje od 100 km).
a jbg kod mene je taj 180KM znaci oko 720kuna
Jedino da odem do Vrgorca ako u njega ima neka takva prodavnica inace nista
Pozdrav!
tak je
oo my love
Šta mislite da otvorim temu za odabir mobitela....nešt slično kao Šef-ova Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Glasajte, al ozbiljno, a ne iz zahebancije:
2 | Da, apsolutno podržavam prijed |
---|---|
5 | Ne, koji će mi qrac takva tema |
2 | Svejedno, jedna ekstra tema do |
300 kn (nešto manje od 100 km).
a jbg kod mene je taj 180KM znaci oko 720kuna
Jedino da odem do Vrgorca ako kod njega ima neka takva prodavnica inace nista
Danas sam gledao dok sam tražio novi laptop po gradu, za 700 kn 1tb (isto od WD-a, mislim da je bio Caviar Green).
Šta mislite da otvorim temu za odabir mobitela....nešt slično kao Šef-ova Ultimativna tema za odabir prijenosnika
Mislim da je bilo takvih pokušaja, ali su sve lockane zbog svađa...
Mislim da je bilo takvih pokušaja, ali su sve lockane zbog svađa...
LoL....onda ništa
nista onda ce biti neko dobar od vas na forumu pa mi poslati postom ja platim preuzecem i svima ok
Glasajte, al ozbiljno, a ne iz zahebancije:
Mislim da zato služi cijeli podforum...
Bolje napiši neki savjetnik ili opis vrste mobitela, ili zablude :)
...kava ili pivo...
Kakav sam ja forumaš:
ko glasa za troll dobije nuke
0 | Dobar...dok ne počne spamat :P |
---|---|
7 | Troll |
Kakav sam ja forumaš:
ko glasa za troll dobije nuke
ovo drugo sam stisnuo
...kava ili pivo...
Oboje