Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h) zaključana tema

poruka: 148.670
|
čitano: 10.269.383
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
15 godina
neaktivan
RE: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/razmjena-1gb-ddr2-667mhz-ram/74836.aspx

Ako imate nešto zanimljivo (paket kondoma, žvaka, kilogram banana i sl.) ponudite!

Jel može multimedijalna tipkovnica...žična, PS2

BTW dobio sam žuću od Ive....na tjedan dana {#} (God damn spam)

Nemoj od kreše prevarnta niš uzimat...

2 tjedna čekaš paket, i stigle sav kržaljav...

Da,da krešo, hebote ona antena, NEVALJA i a onaj Sony to 3.5mm jack isto sjeban

1. onaj paket što sam ti poslao imao sam svojih problema pa nisam stigao poslat, ali svaki dan sam ti slao slike da je sve tu
  2. ja sam ti već rekao i preko PP-a i preko face-a da to dvoje je rastureno a ti si svejedno rekao da ti pošaljem
  3. rekao sam ti da je manje vrijedno od toga pa sam ti poslao onaj qrac...organizator

{#}

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/razmjena-1gb-ddr2-667mhz-ram/74836.aspx

Ako imate nešto zanimljivo (paket kondoma, žvaka, kilogram banana i sl.) ponudite!

Jel može multimedijalna tipkovnica...žična, PS2

BTW dobio sam žuću od Ive....na tjedan dana {#} (God damn spam)

Nemoj od kreše prevarnta niš uzimat...

2 tjedna čekaš paket, i stigle sav kržaljav...

Da,da krešo, hebote ona antena, NEVALJA i a onaj Sony to 3.5mm jack isto sjeban

1. onaj paket što sam ti poslao imao sam svojih problema pa nisam stigao poslat, ali svaki dan sam ti slao slike da je sve tu
  2. ja sam ti već rekao i preko PP-a i preko face-a da to dvoje je rastureno a ti si svejedno rekao da ti pošaljem
  3. rekao sam ti da je manje vrijedno od toga pa sam ti poslao onaj qrac...organizator

{#}

Dumbass...

Udri brigu na veselje...
15 godina
Daniman123 kaže...
Weky kaže...

Može i kilo banana zamjena.

A krumpir? {#}

a domaći paradajz.... zbog kojeg sam dobio žuti {#}

whisper jebeno te volim :*
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

ne stvarno jel oćeš tipkovnicu....full ispravna, sve tipke rade.....samo nema jedne nogice na kojoj stoji

evo i slika (moja poštarina)

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

ne stvarno jel oćeš tipkovnicu....full ispravna, sve tipke rade.....samo nema jedne nogice na kojoj stoji

Znao sam....

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Dumbass...

Javio se {#}

a ti meni poslao DVD pogon koji nije ni zaštićen kako treba, a što je najvažnije....laserska dioda ne radi (pažljivo sam izvadio)

15 godina
odjavljen
Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)

Evo vidjet cu šta Daniman kaze na PM koji sam mu poslao, ako nebude daj podatke pa ti pošaljem tu memoriju

Operation Flashpoint
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

Znao sam....

E Danijele id u {#} materinu.....ja nudim čovjeku nešta vrijedno u zamjenu a ti tu sereš ko degenerik....de odyebi sa svojim dječijim forama

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:44 (Krešo91).
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Dumbass...

Javio se {#}

a ti meni poslao DVD pogon koji nije ni zaštićen kako treba, a što je najvažnije....laserska dioda ne radi (pažljivo sam izvadio)

Ja sam reko da neznam dal radi....

Šta nije zaštičen? Što fali novinskom papiru {#} 

Poslat ću ti dombu, pa kad on dođe sa pištoljem...

Udri brigu na veselje...
Poruka je uređivana zadnji put čet 4.11.2010 19:45 (Daniman123).
15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

Znao sam....

E Danijele id u {#} materinu.....ja nudim čovjeku nešta vrijedno u zamjenu a ti tu sereš ko degenerik....de odyebi sa svojim dječijim forama

Sory, sory  {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Weky kaže...

Evo vidjet cu šta Daniman kaze na PM koji sam mu poslao, ako nebude daj podatke pa ti pošaljem tu memoriju

a on će 100% nešta tebi napisat samo da mene odbiješ{#}

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Weky kaže...

a on će 100% nešta tebi napisat samo da mene odbiješ{#}

Znaš dobro da sam se zezao :)

I ne nisam ništa rekao protiv tebe, pitaj ga ako mi nevjeruješ budem ti dao SS {#}

Piece kako kaže Justin Bieber {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

a jbt nisi mogao nać nekog stiropora ili nečega....da vidiš kako je Nello poslao paket

stavio je onu foliju sa mjehurićima zraka (nezz kak se zapravo to čudo zove) napravio sam paket (home made) i sve super zapakirao.....a još uz to poslao mi je DVD sa XP-om Pro SP3 i još raznih programa i tema za njega (samo što mi DVD čitač sere ovih dana pa neće očitavat ni BUG DVD {#})

Jbg moram ić

aj ZZ

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

a jbt nisi mogao nać nekog stiropora ili nečega....da vidiš kako je Nello poslao paket

stavio je onu foliju sa mjehurićima zraka (nezz kak se zapravo to čudo zove) napravio sam paket (home made) i sve super zapakirao.....a još uz to poslao mi je DVD sa XP-om Pro SP3 i još raznih programa i tema za njega (samo što mi DVD čitač sere ovih dana pa neće očitavat ni BUG DVD {#})

Jbg moram ić

aj ZZ

Ovako :)

Platio sam 10-ak kn više kako bi platio da ga izdvoje...

To mi je bilo prvi puta da šaljem, pa sam nazvao broj Pošte, oni su mi rekli da je najbolje da reknem radnici na pošti da izdvoje paket :)

I ja sam ga samo izdvojio i mislio da je to dovoljno :)

Nikada nisam nikoga zeznuo, pa ni tebe nebih zeuznuo, jer neželim imati problema sa nikim {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan

Evo me iz škole sutra imamo samo prvi sat i to tjelesni {#}{#}

BF:BC2 ingame:xRALEx
15 godina
neaktivan

da netko nema 2.5" hdd ata :)

15 godina
odjavljen
17 godina
neaktivan

Došli mi g33kovi u kuću. Sad ćemo malo da popričamo... {#}

Nulla e reale, tutto e lecito. Requiescat in pace
16 godina
neaktivan

Večer!

Vidim stigli su smajlići novi,stvarno me nije bilo dugo.{#}ovaj mi je ko Torrente{#}.Vidim ima i starih i novih,svakakvih.Al nema onog što vitla s mačem{#}...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
15 godina

{#} I meni proradise, cuvajte se{#}

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

I ne nisam ništa rekao protiv tebe, pitaj ga ako mi nevjeruješ budem ti dao SS {#}

Ma de vak'-nak' sam živčan....prvo jutros došla sestrina djeca na čuvanje i počela se meni pametovat, a ja ne dam na sebe i tako nastala svađa između mene i najmlađe nećakinje koja se obožava pametarit, a najviše mi ide na živce kad kaže da sam "žločest"(ta riječ mi ide na živce (-.-)""""""" )...zato što nije po njenom (na mater je pa nije sama kriva za to {#})

onda odem popodne do sestre (iste ove čija su djeca došla na čuvanje) da joj odnesem USB kabel za printer (imao od starog Zyxel-a od frenda pa vidim da je isti i ajd reko: nosi) i dođem kod nje....kad ona meni kaže da ne smijem ni pogledat printer jer sam joj više puta nešta syebo komp....a zapravo sam samo očistio smeće s HDD-a sa CCleaner-om.....i usput obrisao yebene "kolačiće" iz FF-a jer niko od njih nemože zapamtit lozinku za bilo šta  (-.-)""....u biti to sad nije važno....nego je ona meni rekla da se ja pametujem (a znam 1x 1075456 % o PC-u više od nje.....I rest my case here)i na kraju ona syebe kartridž za boju samo zato što neće mene slušat i moje "prodike"...a govorim joj šta piše u uputama

u biti imam syebanu familiju tak da se ne morte previše trudit čitajući ovaj tekst {#}

Daniman123 kaže...

To mi je bilo prvi puta da šaljem, pa sam nazvao broj Pošte, oni su mi rekli da je najbolje da reknem radnici na pošti da izdvoje paket :)

Nikada nisam nikoga zeznuo, pa ni tebe nebih zeuznuo, jer neželim imati problema sa nikim {#}

ma dor....ajd problem riješen....ali ja sam ti fino rekao: SE to 3.5 mm adapter je syeban na kraju onaj zubac koji ulazi u one utore i drži adapter odnosno kabel

Na kraju krajeva....don't screw around to much with me because I can easily burst in flames {#}

BTW eto me natrag

17 godina
General Zed kaže...

Večer!

Vidim stigli su smajlići novi,stvarno me nije bilo dugo.{#}ovaj mi je ko Torrente{#}.Vidim ima i starih i novih,svakakvih.Al nema onog što vitla s mačem{#}...

Bok svim birtašima, tak je da stigli novi smajleki a i ti si malo navratil srecom u zadnji cas pa si izbjegel žutanjak zbog zabušavanja.{#}{#}

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Ma de vak'-nak' sam živčan....prvo jutros došla sestrina djeca na čuvanje i počela se meni pametovat, a ja ne dam na sebe i tako nastala svađa između mene i najmlađe nećakinje koja se obožava pametarit, a najviše mi ide na živce kad kaže da sam "žločest"(ta riječ mi ide na živce (-.-)""""""" )...zato što nije po njenom (na mater je pa nije sama kriva za to {#})

onda odem popodne do sestre (iste ove čija su djeca došla na čuvanje) da joj odnesem USB kabel za printer (imao od starog Zyxel-a od frenda pa vidim da je isti i ajd reko: nosi) i dođem kod nje....kad ona meni kaže da ne smijem ni pogledat printer jer sam joj više puta nešta syebo komp....a zapravo sam samo očistio smeće s HDD-a sa CCleaner-om.....i usput obrisao yebene "kolačiće" iz FF-a jer niko od njih nemože zapamtit lozinku za bilo šta  (-.-)""....u biti to sad nije važno....nego je ona meni rekla da se ja pametujem (a znam 1x 1075456 % o PC-u više od nje.....I rest my case here)i na kraju ona syebe kartridž za boju samo zato što neće mene slušat i moje "prodike"...a govorim joj šta piše u uputama

u biti imam syebanu familiju tak da se ne morte previše trudit čitajući ovaj tekst {#}

lol  {#}

Tak je i sa mojim frendom jednim mojim frendom, ja popravim on kaže da nije dobro, pa sad ti vidi  {#}

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan
Daniman123 kaže...

Tak je i sa mojim frendom jednim mojim frendom, ja popravim on kaže da nije dobro, pa sad ti vidi {#}

my point exactly {#}

15 godina
neaktivan

Tako je i meni... u šk neki dan. Ja tvrdim da je do aplikacije frend tvrdi da je do windowsa. Ja tvrdim da treba probati drugu verziju aplikacije, frend tvrdi da treba reinstalirati windowse (i to ozbiljno)...

17 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

uff ispilo sam se samo dok čitam ovo.... {#}

Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

ma dor....ajd problem riješen....ali ja sam ti fino rekao: SE to 3.5 mm adapter je syeban na kraju onaj zubac koji ulazi u one utore i drži adapter odnosno kabel

Očito su svi SE to 3.5mm shebani jer i meni ne drži dobro na kraju pa se odkopča. Chinese rubbish! {#}

15 godina
protjeran
Krešo91 kaže...
Daniman123 kaže...

Tak je i sa mojim frendom jednim mojim frendom, ja popravim on kaže da nije dobro, pa sad ti vidi  {#}

my point exactly {#}

Teški su ljudi  {#}

Što manje znaš to je bolje... Bar nas tako riblja čorba nas poučava   {#}

Udri brigu na veselje...
17 godina
neaktivan
xDinichx kaže...

Tako je i meni... u šk neki dan. Ja tvrdim da je do aplikacije frend tvrdi da je do windowsa. Ja tvrdim da treba probati drugu verziju aplikacije, frend tvrdi da treba reinstalirati windowse (i to ozbiljno)...

hahaha

Ja sam se sa profom kladio u ocjenu 5 iz inf. (što inače i imam jelte). Neki komp u školi je bio spor i ja kažem profesoru da treba reinstalirat winse,a on kaže da je dovoljan repair (haha). Obavimo repair - opet spor. Reinstall winsa - brz 

Jedna petica više manje... {#}

15 godina
protjeran

Krešo ona tvoja tipkovnica je iste marke ko' moje kučište  {#}

Jel to illuminated keyboard?

Udri brigu na veselje...
15 godina
neaktivan

A šta ćeš....ljudi su prebahati i uvijek svako svoje tvrdi....ali najjače mi je kad mi neki n00b počne pametovat o kompu ili bilo čemu vezanom za to područje {#}

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Veseli kutak - BUG forum birc :) (06h - 22h)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice