ima li tu tko jako pametan
Ima, taj sam.
Ima, taj sam.
Ima, taj sam.
obadvojica smo
Želite li znati kako od ljudi radim idiote da napravim tutorial?
Koji bedak je stisnuo ne
Koji bedak je stisnuo ne
Nemam pojma, nađi krivca.
obadvojica smo
Naravno.
Ima, taj sam.
obadvojica smo
ma vjerujem da možete...paz sad..skinem program autocad 2011...veličine 4.45gb...i kad na njega kliknem pali mi se nero iso image da mi ga sprži..ubacim dvd 4.7gb a on meni veli da mu je to malo mjesta...kako ako je program velik 4,45gb --
ma vjerujem da možete...paz sad..skinem program autocad 2011...veličine 4.45gb...i kad na njega kliknem pali mi se nero iso image da mi ga sprži..ubacim dvd 4.7gb a on meni veli da mu je to malo mjesta...kako ako je program velik 4,45gb --
zato što ti na dvd zapravo stane oko 4.3gb...uzmi dual layer pa na njega snimi
a nemoraš snimati, instaliraj si program Virtualclonedrive i samo mountaj sliku, dakle kada instaliras, desni klik na taj file koji ti Nero otvara, pa Mount
E tvoj poptiS
''Ulrike Meinhof'' Jer to njemačka spisateljica koja je bila član terorističke organizacije
Nekidan sam se pitao što je to? Jer to ta spisateljica?
E tvoj poptiS
''Ulrike Meinhof'' Jer to njemačka spisateljica koja je bila član terorističke organizacije
Nekidan sam se pitao što je to? Jer to ta spisateljica?
ja sam prilično siguran da je to baš ta
Zapravo nema mjesta iako je dvd ima 4,7gb ali kod spremanja na DVD-u najviše idu do 4,3gb pa možeš stavit na DVD DL (dual layer). Isto i kaže XXX-Man.
a nemoraš snimati, instaliraj si program Virtualclonedrive i samo mountaj sliku, dakle kada instaliras, desni klik na taj file koji ti Nero otvara, pa Mount
a ima i Nero image drive
a ima i Nero image drive
vidš njega nisam nikad koristio, nekako sam navikao na ovaj
ok pa di da nabavim program...
vidš njega nisam nikad koristio, nekako sam navikao na ovaj
A ja koristim Ashampoo Burning Studio 2010. Meni po izgledu odličan. Čak ima i hrvatski sučelja.
kako bi ja na google chromu napravio da mi ne prikazuje one minijature kad otvorim novi tab ??
pa dao sam ti link, imas ispod slicice na tom linku download
zapravo evo ti direkt link http://www.slysoft.com/en/download.html
ovčica.tj clone mi veli da mi ne može otvoriti taj fail..error
u kojem je formatu ta slika?
desni klik pa properties
edit: a probaj i sa Nero image drive kad ga vec imas
Ak hočeš Ashampoo Burning Studio 2010 i to free. Link: http://www.ashampoo.com/en/eur
a jesi probala sa nero image drive? imaš ga pod nero>tools u start izborniku
voZdra deNaro
šta se diRa ()
voZdra deNaro
šta se diRa ()
eto pomažemo Whisper, ti?
voZdra deNaro
šta se diRa ()
Zayebavam ljude diljem svijeta....
Najbolje kad sam sebi kuhas... dva jaja na oko i pommes frittes!
acad2011x32.iso to mi ipše..imam i ultra iso..može li on..da sad ne instaliram hrpu toga
dobro veće...
šta se radi