veče
please help
jesi čuo za google translater - običan je
Trebal obrisat codece prije instalacije Media player clasic home cinema jer kak sam cuo ima svoje codece
ne treba
veče
please help
jesi čuo za google translater - običan je
Trebal obrisat codece prije instalacije Media player clasic home cinema jer kak sam cuo ima svoje codece
ne treba
vecer
vecer
večer
vecer
večer
Večer
vecer
večer
Večer
Ak sutra prodam Genius-e, uskoro kod mene zasigurno stize Logitech Z2300 :)
ma evo divljam s nekom starom konfom kojoj je izgleda riknuo hdd..jbmt krševe
vecer
večer
Večer
večer
Pozdrav ekipa,
Dragi moderatore koji ste mi dali karton, molim vas sljedeće:
Drugi puta izmislite UVJERLJIV razlog da kartonirate bezveze. I napišite ga odmah uz koju je poruku vezano, ne da moram privatno zvati drugog moderatora da mi pročita razlog.
Takoder ponovite pojmove sarkazam i crni humor. U praviliku nepiše da se to kartonira, stoga je moj karton bez razloga.
Bez vrjedanja, ovo vam porucujem kao dobronamjernu sugestiju.
Pozdrav ekipa,
weky pa gdje si bio, tko te ljuti
weky pa gdje si bio, tko te ljuti
Ma gledao sam danas biometerološku prognozu, rekli su da ce uvečer biti pogodnija pa sam tek sada napisao poruku (inače je crveni istekao ima par sati)
Weky, welcome back!
vidio sam da si dobio crveni, što je bilo ako nije tajna? nije valjda zbog malog dombe?
Joj dajte mu još jednog crvendaća, al onako ekspresnog, izmislite kao razlog: dodjeljen crveni karton! Razlog: Akutni sindrom idiotizma
... u jbt, gluplji razlog nisam dugo čuo.. eh, što reći na to..
Joj dajte mu još jednog crvendaća, al onako ekspresnog, izmislite kao razlog: dodjeljen crveni karton! Razlog: Akutni sindrom idiotizma
E jesi čudan...
Citirat cu inace svoj dobrog prijatelja i moderatora:
Ajde ko boga te molim okani me se.
Citirat cu inace svoj dobrog prijatelja i moderatora:
Ajde ko boga te molim okani me se.
a koji ti ga je mod uvalio?
To je tajna.
Zapravo, jedini moderator kojeg neznam uživo kako izgleda i o njemu.
Bogami i ti se zacrvenio. Da nije taj akutni sindrom idiotizma zarazan?
vecer
večer
Večer
večer
večer, tj dobro jutro (čitaj veče) Idem se malo zajeb. sa VDJ-om i samplersima
Koji god mod da mu je dao crveni klanjam mu se kao Dalaj Lami, kakve sam ja samo gadarije od Wekya dobivao na PM kad sam ja crvene dobijao (ak je on bio razlog)
@Dodinho- hahahahha strip je legendaran, jesi to sam upisivao riječi ili je specijalno strip napravljen za BUG? hahah, svejedno kakogod legendaran je epic hahhah
edit- i pazi ti sad Wekya, on zna sve modove kak izgleda i osobno ih zna, uuuuuu, baš je faca! Jel ti smijem bit sad prijatelj? Ljubi te baba sunce , tako treba, socijalan bit na netu, a ne u stvarnom životu, nisi valjda normalan lol
Koji god mod da mu je dao crveni klanjam mu se kao Dalaj Lami, kakve sam ja samo gadarije od Wekya dobivao na PM kad sam ja crvene dobijao (ak je on bio razlog)
Pričao sam o tome sa moderatorom. Uglavnom on je prelgedao sve moje i tvoje privatne poruke. On sve zna, nemaš razloga da lazes.
Uglavnom, ako ti nije jasno kontaktiraj ga. Ili, prije je on tebe kontaktirao da prestaneš?
Ma sta se ja uopce svadam.
Dear Moderator, bez uvrede i bilo slicnoga. Ovo shvati kao sugestiju. To je bio crni humor ili sarkazam.
@Dodinho- hahahahha strip je legendaran, jesi to sam upisivao riječi ili je specijalno strip napravljen za BUG? hahah, svejedno kakogod legendaran je epic hahhah
Taj sam ja izradio za Stare Dad-e temu na forumu i molim vas da ne flejmate i ne svađate se bezveze oko toga je ko je pobro crveni, a ko nije.
Kora, ako ti netko smeta izbjegavaj ga.
Ovako ljudi imam maleni problem sa jailbrake-anim iphonom
išao sam opciju erase all data bla bla i neće da se onda pokrene, bude kao neki loading i stane na pola i ne mrda, na googl-u našao upute kako to popraviti, ali ne znam kako tačno, pa ako neko zna na PP da mi kaže?
Pričao sam o tome sa moderatorom. Uglavnom on je prelgedao sve moje i tvoje privatne poruke. On sve zna, nemaš razloga da lazes.
Uglavnom, ako ti nije jasno kontaktiraj ga. Ili, prije je on tebe kontaktirao da prestaneš?
Ma sta se ja uopce svadam.
Dear Moderator, bez uvrede i bilo slicnoga. Ovo shvati kao sugestiju. To je bio crni humor ili sarkazam.
Daj čovječe kani ga se a ne nemir stvaraš :/
Zapravo pametno zboriš..
Ko se sa djecom svađa znamo kakav ustaje.
Zapravo pametno zboriš..
Ko se sa djecom svađa znamo kakav ustaje.
Ili ono normalno: Pametni popušta, ne znam koji se qrac vas 2 svađate
Evo da pitam ovdje posto je popularna tema, a i da bezveze ne otvaram svoju, zna li netko neku kvalitetnu stranicu za potpunog pocetnika u programiranju u C jeziku?
Volio bih da je na nasem, ma da mi ne smeta i engleski posto ga dobro znam....