- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ajde ti si dobar s moderatorima, tebe ce postovat kao i odluku o novootvorenoj temi :)
No kako razlikovati tko ima 18, a tko manje.
Odo se okupati...
morati će poslati svoju skeniranu osobnu emailom moderatoru za temu 18+ (mod će vjerojatno biti batista)
dovoljno dugo sam ovdje da znam da si ti za temu 14-17
Hm... Poslikat svoju svjedozbu o zavrsnom (maturalnom) radu i stavit papiric s svojim nickom, moze se naravno to zaobic s tudjom svjedozbom, al kad tad se skuzi. Forumas koji prevari - ban.
Kad ste tako veseli grupno ga posilujte...
Bas ste fini sa tim svojim diskriminacijskim temama.
morati će poslati svoju skeniranu osobnu emailom moderatoru za temu 18+ (mod će vjerojatno biti batista)
dovoljno dugo sam ovdje da znam da si ti za temu 14-17
Točno! No sumnjam da će takvo nešto biti relizirano i dopušteno od strane bug-a. Kako blokirati nekome pristup?
Budem sve uzeo :D
Zainteresiran sam za ovaj SE prijelaz sa 3,5mm :)
E a čemu služi onaj organizator molim te kako to funkcionira :D
Organizator ima u sebi razne funkcije...kalendar, adresar, tel. imenik, kalkulator, alarm, itd.
BTW ti 4ucker se natječite ko da više...početna cijena je 30 kn
imate 2 sata da se odlučite...vrijeme SAD
De dobro je ja to sve imam u glavi :D
Razmišljam o sluškama i ovo čudo za 3,5mm ulaz sa SE, nemogu se odlućit
Ajde ti si dobar s moderatorima, tebe se postovat kao i odluku o novootvorenoj temi :)
E očete moj chat niko za sada nezna šifru ako želite budem vam dao link ja vas neću smetat u raspravi :)
E baš sad pretjerujete sa tim 18+ temama..
Odite svojim ženama ili radite nešto pametno..:S
Kad ste tako veseli grupno ga posilujte...
Bas ste fini sa tim svojim diskriminacijskim temama.
:button: Ajd odyeb' u...skokov'ma :button:
Večer svima...danas se dosta spamma....
E baš sad pretjerujete sa tim 18+ temama..
Odite svojim ženama ili radite nešto pametno..:S
Cura gleda 1001 noc, ja nemam posla... 18+ tema taman... da mogu normalno popricati a ne slusati neku ZF vamo...
Točno! No sumnjam da će takvo nešto biti relizirano i dopušteno od strane bug-a. Kako blokirati nekome pristup?
ne, ispravljam se - ti si za temu 11-13 godina - jbt, jer ne kužiš zayebanciju ili što?
De dobro je ja to sve imam u glavi :D
Razmišljam o sluškama i ovo čudo za 3,5mm ulaz sa SE, nemogu se odlućit
Pa mogu ti oboje poslat...svejedno mi ne treba
Bio ? Mislim da ste sada slicniji, oboljica celavi i okrugli :D Siri nego visi :D
he he
Ne brinite se. Mi uskoro ovdje nećemo biti. Morati ćemo učiti zbog škole(posebno mi u srednjim školama) tako da će ovo biti uskoro slobodno. Čim profesori počnu pitati.
Ako je BUG-u stalo do reputacije, napravit ce neko rijesenje.
Bio ? Mislim da ste sada slicniji, oboljica celavi i okrugli :D Siri nego visi :D
he he
Hm... Rijetko si sarkastican :)
ne, ispravljam se - ti si za temu 11-13 godina - jbt, jer ne kužiš zayebanciju ili što?
Ne shavaćam. Imam 14 kao što si rekao. Hoće li mi netko pojasniti?
Najjaci ce kleknuti.
I ponovo napasti!
Nije ono bila doslovna ilustracija.
Nego ti meni reci, gdje je Sparta sada?
Sparta je sada u rukama i grotulu Grčke.

Hm... LUXX je slabo aktivan, a IVO se nacitao razlicitih opisnih zamjenica... Mislim da ce mu jos jedan izvor takvih bedastoca bit previse...