Za to sam ja još prije godinu dana odlučio da idem u neku stranku čim napunim 18 god.
he he - a koja bi to bila?
Pa vidjet ćemo.
Za to sam ja još prije godinu dana odlučio da idem u neku stranku čim napunim 18 god.
he he - a koja bi to bila?
Pa vidjet ćemo.
I ja volim znanje, ali ga ne volim previše pokazivati.Npr, kad profesor nešto pita, svi se deru u glas a ja šutim iako znam.Kad nitko neznam, onda dignem ruku i odgovorim na pitanje.
Ti si slijep ili?
Ona moze isto tako lagati...
Volio bih da je lagala.
Ček ti si u srednjoj ili?
evo me doma.....
nakon 4 dana kod bake
Bih li za te pare mogao nastavnici biologije kupiti ovaj lancic, i da li ima premalo dijamanata?
Sta cu dobiti zauzvrat?
HITNO.
Ljudi hitno je.
Pripremam govor jos da me odaberu za predstavnika razreda za ucenicko vjece... Blagajnik sam svakako...
Kako je moguće biti blagajnik i presjednik istovremeno?
Veoma je tesko. Blagajnica je muslimanka, pa trenutacno ja obavljam tu funkciju. U ponedjeljak bi trebao imati 840KM.
Neznam jer sam iz HR
Bih li za te pare mogao nastavnici biologije kupiti ovaj lancic, i da li ima premalo dijamanata?
Sta cu dobiti zauzvrat?
HITNO.
Ljudi hitno je.
WTF?
Sta cu dobiti zauzvrat?
HITNO.
Sumnjam da će ti mito pomoć. To učini za neki blagdan poput dana žena ili za zadnji dan da igleda manje kao mito. Onda se moraš pobrinuti da se ostali nastavnici ne osjećaju zakinuto Možeš nekako to zataškati, ili kupiti svima nešto.
Ako želiš vladai razredom onda: Masu nekako razveseli. Nečim jeftinim. Pa malo dotjeraš pa im uvališ. Onda se pobrini za pojedince. Pomozi im u nečemu. Daj im osjeća da u tebi vide nešto veliko. Znači ključno je uvjeriti njih da si im pomogao uvelike, a ustvari nisi na to potrošio ni feninge.
Ti si slijep ili?
Volio bih da je lagala.
Da.
evo me doma.....
nakon 4 dana kod bake
Welcome back
Ti si slijep ili?
Volio bih da je lagala.
Da.
Pretpostavljam da nisi reko starcima? U kojem razredu ti se to desilo?
Ti si slijep ili?
Volio bih da je lagala.
Da.
Pretpostavljam da nisi reko starcima? U kojem razredu ti se to desilo?
Da li sam dužan da im kažem? Usput, otac mi je registriran na forumu tako da molio bih da se o tomu manje zbori. :)
Sumnjam da će ti mito pomoć. To učini za neki blagdan poput dana žena ili za zadnji dan da igleda manje kao mito. Onda se moraš pobrinuti da se ostali nastavnici ne osjećaju zakinuto Možeš nekako to zataškati, ili kupiti svima nešto.
Ako želiš vladai razredom onda: Masu nekako razveseli. Nečim jeftinim. Pa malo dotjeraš pa im uvališ. Onda se pobrini za pojedince. Pomozi im u nečemu. Daj im osjeća da u tebi vide nešto veliko. Znači ključno je uvjeriti njih da si im pomogao uvelike, a ustvari nisi na to potrošio ni feninge.
Ja znam kako vladati masom, ne brini se... Dok me ne ubiju ili svrgnu.
Nisam ja htio podmititi zbog ocjena...
Uvjek se vladati može bolje. Dakle bit je da kontroliraš masu a da oni ne znaju.
Znam da nisi htio zbog ocjena, već da se malo promoviraš. Samo mali savjet. Prema svim nastavnicima se ponašaj kao da su ti najdraži. Da nikoga ne bi favorizirao.
Ovo što ti radiš ja se nikada ne bih usudio. Inače imam stvarno kvalitetne profesore, posebno iz informatike.
EDIT:Nikada nemoj pokušavat muljati profesore niti ih pokušati kontrolirati. Oni su još prematni za tebe. Vježbaj se na masi.
Vidim djecica opet pisu bedastoce...
Uvjek se vladati može bolje. Dakle bit je da kontroliraš masu a da oni ne znaju.
Znam da nisi htio zbog ocjena, već da se malo promoviraš. Samo mali savjet. Prema svim nastavnicima se ponašaj kao da su ti najdraži. Da nikoga ne bi favorizirao.
Ovo što ti radiš ja se nikada ne bih usudio. Inače imam stvarno kvalitetne profesore, posebno iz informatike.
Pogledaj Moj PC.
Vjerovatno mi ide kontrola, kad su me sami kandidovali i izabrali.
Ja imam lose profesore.
Striček...imate bombona?
Daaaaa
Striček...imate bombona?
KREEEEEEEEEEEEEEŠOOOOOO DI JEEEEEEEE LISTAAAAAAAAA TVOGAAAAAAAAAA LAAAAHERAAAAAAAAAAAAAAAAA
Moram malo srat'
Nadam se da zena nije bila prisutna da svjedoci tim dogadjajima...
Daaaaa
Možete navesti moj post koji sadrži bedastoču
Pogledaj Moj PC.
Vjerovatno mi ide kontrola, kad su me sami kandidovali i izabrali.
Ja imam lose profesore.
Ovjde možeš govoriti koje profesore ne ovliš, a koje ne. No nikada nemoj govoriti iza leeđa o profesorima, osim u slučaju da želiš malo zavldadti nad masom. Dakle kad netko dobije jedan onda on vjerovatno mrzi tog profesora. Ti ga na neki način podrži u tome da sekneš njegovo povjerenje. No nikada nemoj reći neki komentar protiv profesora ili nešto uvrijedljivo. Dakle to čini da se naučiš držati ruke čistima tj. da naučis ostati potpuno nevin. To će ti biti korisno u kontroli mase kad želiš da masa nešto učini što ti želiš.
Striček...imate bombona?
Samo stapice i neki gusti sok od jagode :)
Daaaaa
Možete navesti moj post koji sadrži bedastoču
Ne da mi se prckat po BOL history-u...
Mogel si rec da tko je bez grijeha neka prvi baci kamen :)
uffffffff......jesi jeftin
BTW evo šta sve imam a ne treba mi:
Valjda je to sve
Ovjde možeš govoriti koje profesore ne ovliš, a koje ne. No nikada nemoj govoriti iza leeđa o profesorima, osim u slučaju da želiš malo zavldadti nad masom. Dakle kad netko dobije jedan onda on vjerovatno mrzi tog profesora. Ti ga na neki način podrži u tome da sekneš njegovo povjerenje. No nikada nemoj reći neki komentar protiv profesora ili nešto uvrijedljivo. Dakle to čini da se naučiš držati ruke čistima tj. da naučis ostati potpuno nevin. To će ti biti korisno u kontroli mase kad želiš da masa nešto učini što ti želiš.
Vjerovao ili ne, s tim imam iskustva cak iz osnovne skole...
Prijatelja nemam mnogo, samim time sto ne volim slusati gluposti... Pa nimam s kime ni pricati o profesorima.
Kad ti se unuci budu klanjali mentalistu onda ti baš neće biti prijatno.