Ti si slijep ili?
Ona moze isto tako lagati...
Volio bih da je lagala.
Ti si slijep ili?
Volio bih da je lagala.
Ja pola razreda neznam(znam imena) jer ih ima dosta koji nisu bili u istoj školi kao ja.
Jednoglasno sam izabran za predjednika, nisam se pohvalio (ili jesam).
Da napomenem u razredu znam samo par ljudi.
Nastavnica me zna, iskoristio sam "I ja sam ovisnik" salu. Upamtila me brzo.
Imaš smisla za politiku. Mene su bili izabrali za zamjenika no odmah sam srećom odbio. A u razredu znam samo nabrojati dva imena.
LoL pa i mene su bili izabrali pa sam ja rekao nema sanse... :)
To je glupo, mjesto nema nikakve moci, a lakse se izvucem s sata s falsficiranom lijecnickom ispricnicom...
Uf... to su dani...
1. Kaj si to obavio ili nisi?
2. Loše.Pun qurac zadaće.Inicijalni ispiti a neznam većinu toga.
Pa bio sam relativno pijan tako da se ne sjećam, dok ostali sa tuluma tvrde da ništa ne znaju, ženska kaže da se jesmo, a ja ne znam komu vjerovati!
Je i kako onda znaš da si se sexo ako se ne sječaš lol :D
E krešo vidim da se kužiš u elektroniku... Imaš ledica kući ispravne to mi treba čoeče... Iskreno chipoteka je predaleko da se taljigam budom pa mi se ne ide.....
Sada me izbjegava pokupio svoje i sada bježi sa foruma...
Krešo sada imam adresu budem ti ja u kuču došao...
Volio bih da je lagala.
Normalno, prvi put obavezno snimati.
Ti si slijep ili?
Volio bih da je lagala.
Ček ti si u srednjoj ili?
3 sata informatike tjedno. Raj. Osim toga radimo pravu informatiku, dakle učit ćemo djelove računala, brojvne sisteme,logičke sklopove itd.
Jednostavno neprocjenjivo.
Pripremam govor jos da me odaberu za predstavnika razreda za ucenicko vjece... Blagajnik sam svakako...
Kako je moguće biti blagajnik i presjednik istovremeno?
Fuck!Zakaj u Ogulinu nema matematičke gimnazije?Ovdje imam informatiku samo 1. i 2. razred i to dva sata tjedno(jedan teorijski i jedan na računalu).Zbog informatike, fizike i matematike idem u školu.
Pripremam govor jos da me odaberu za predstavnika razreda za ucenicko vjece... Blagajnik sam svakako...
Veoma je tesko. Blagajnica je muslimanka, pa trenutacno ja obavljam tu funkciju. U ponedjeljak bi trebao imati 840KM.
Veoma je tesko. Blagajnica je muslimanka, pa trenutacno ja obavljam tu funkciju. U ponedjeljak bi trebao imati 840KM.
Bježi u Bangladeš! Kud baš tamo?
Mentalist, odakle si?
Bježi u Bangladeš! Kud baš tamo?
Razmisljam sta bih kupio. Da li da nadogradim sadasnju platformu ili da prelazim. AMD ne bih kupovao.
Ne razmijem zašto uopće želiš biti predsjednik?A tek blagajnik?
Delte
Nadam se da ću prvašić biti samo ove godine. Potrudit ću se da ne ponovim razred.
potpisujem
želi biti na vlasti
Mentalist, odakle si?
Mlijecna staza/Kumova slama, Solarni sistem, Zemlja, Evroazija, Evropa, Jugoistocna Evropa, Bosna i Hercegovina, Srednjobosnanski kanton, mama.
želi biti na vlasti
Nebi im bio pod kožom...
želi biti na vlasti
Tacno, u prirodi mi je teznja da budem na vrhu...
Pa bio sam relativno pijan tako da se ne sjećam, dok ostali sa tuluma tvrde da ništa ne znaju, ženska kaže da se jesmo, a ja ne znam komu vjerovati!
E krešo vidim da se kužiš u elektroniku... Imaš ledica kući ispravne to mi treba čoeče... Iskreno chipoteka je predaleko da se taljigam budom pa mi se ne ide.....
Imam još dvije zelene od 10k mcd, par crvenih malo slabijih i jednu UV diodu
Sad ću još dodat šta imam na "lageru"
želi biti na vlasti
Ok, ja to nikad nisam volio.
Valjda ćeš jednog dana postati predsjednik države
želi biti na vlasti
I meni! Samo što ja opsesivno volim moć. Iz toga proizlazi da još opsesivnije volim znanje. Jer znanje je moć. U to sam se uvjerio. Želim znati što je više moguće!
želi biti na vlasti
a čuj predsjednik razreda, pa učeničkog vijeća, pa mijesnog odobra, pa u županisjku skupštinu, pa u sabor, pa na kraju predsjednik predsjedništva. za to vrijeme ćeš se morati opredijeliti za neku političku stranku, jer ćeš inaće stati samo kod titule predsjednik razreda
a čuj predsjednik razreda, pa učeničkog vijeća, pa mijesnog odobra, pa u županisjku skupštinu, pa u sabor, pa na kraju predsjednik predsjedništva. za to vrijeme ćeš se morati opredijeliti za neku političku stranku, jer ćeš inaće stati samo kod titule predsjednik razreda
Za to sam ja još prije godinu dana odlučio da idem u neku stranku čim napunim 18 god.
Ja nikad nebi išao u politiku. Točnije, mrzim ju
Bih li za te pare mogao nastavnici biologije kupiti ovaj lancic, i da li ima premalo dijamanata?
Sta cu dobiti zauzvrat?
HITNO.
Za to sam ja još prije godinu dana odlučio da idem u neku stranku čim napunim 18 god.
he he - a koja bi to bila?
Imam još dvije zelene od 10k mcd, par crvenih malo slabijih i jednu UV diodu
Sad ću još dodat šta imam na "lageru"
Predomislio sam se...
Ipak ću ovo
PS ukupno si me izašao 20,3HRK