Jel dost'
LoL, šta si ti pušio u zadnje vrijeme XD
Jel dost'
LoL, šta si ti pušio u zadnje vrijeme XD
Kraj je preetežak...
pa recimo... da...
da li znaš kako ide procedura registracije web domene (nevažno koje) na neku web stranicu koja je postavljena na free hostingu, odnosno jedna od onih free web stranica?
ovako.. moraš znat koji su ti dns serveri. Kada doznaš, ideš primjerice na infoit u korisničku zonu i upišeš te name servere u domenu koju si zakupio. A kod tvog hostinga vjerojatno imaš cpanel i onda imaš ono addon domains i tu upišeš domenu. Moraš pričekat par dana (dva-tri zavisi) da ti se domena i hosting spoje..
Dooooooossssaaaaaaaaaaaaaadddddnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Krešo aj pogodi šta ću ti reč :P
ma pitam za jednog legu koji bi si htio napraviti neki web za 0 kuna - pa ga zanima da li može postaviti svoju domenu na npr weebly.com (ili jednu od tih besplatnih). nisam siguran da te free web stranice imaju takve mogućnosti.
a da li to vrijedi i za blogove, npr ovaj popularni blogspot? kakava je tamo procedura, da li znaš?
da samo si ti brže objavio post...
kad brže tipka.
uglavnom, onda ove free web stranice nemaju tu mogućnost, jer koliko znam, ondje ne postoji mogućnost pristupa cpanelu (barem kod većine).
a kakva je siutuacija s blogovoma po tom pitanju?
Dooooooossssaaaaaaaaaaaaaadddddnnnnnnnnooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Toga kreše nema kada ga trebaš -.-''
kad brže tipka.
uglavnom, onda ove free web stranice nemaju tu mogućnost, jer koliko znam, ondje ne postoji mogućnost pristupa cpanelu (barem kod većine).
a kakva je siutuacija s blogovoma po tom pitanju?
možda je počeo pisat post prije mene
Kakvim blogovima?? misliš na blogspot i to?
Kifflom my depressed uncle-brothers.
da, mislim na blogsopt konkretno?
Toga kreše nema kada ga trebaš -.-''
ŠTA NEMA
Jesi opet sanjao -.-
da, mislim na blogsopt konkretno?
nemožeš... moraš nač neki hosting koji ima svoj cpanel.. Možda izhr.com Ali šta ti je teško platit hosting,, e-thunder.org ima akciju, imaju i sponzorirani hosting besplatni pročitaj vijest
Jesi opet sanjao -.-
Da, gole tete.
Kad smo već kod hostinga..jel ima neki besplatan mail hosting..
Ali da imam svoju domenu..nešto u stilu damagehigh@damagehigh.com?
Jesi opet sanjao -.-
Da je pi.....čke ganjao
ŠTA NEMA
Napkon -.-
E bio sam na pošti napokon je ona zagorska žaba uzela paket...
Inaće, srala mi je neš, kako mi nevalja pošanski broj, kako ne uredno pišem, kako nisam dobro zapakirao... Onda sam to poslao kao paketič, rekao da naljepe čašu kako bi malo više pazili na njega... Gledala je u onu tvoju adresu koda šaljem na mars, rekao si da će oni tvoji lokalni to znati kao što si rekao... Bude to stiglo za 2-3 dana, mogao sam uzeti HP ekspresom ali nisam jer bi me to dodatno koštalo a nije frka, i poštanski ured mi je blizu... Eto nadam se da si zadovoljan...
PS kada otvoriš paket budeš vidio najružnije omotan paket, pošto zadnji put je govorila o sigurnosti, nisam imao stiropora ili nečega drugog, jednostavno sam uzeo novinski papir (uzeo sa sredine pa su ostali brojevi sex linija), i zamotao na 2 mjesta trakom :D Unutra će te dočekati pozdravna poruka, i taj CD drive, obrisao sam prašinu i malo ga sredio tek toliko :)
Nadam se da si zadovoljan :)
PS sada si mi dužan :P
Jesi opet sanjao -.-
Da, gole tete.
A one se nisu ostvarile jel tako... :P
Jesi opet sanjao -.-
Da, gole tete.
:) ...bilo je dobrih ženskih u školi.
nemožeš... moraš nač neki hosting koji ima svoj cpanel.. Možda izhr.com Ali šta ti je teško platit hosting,, e-thunder.org ima akciju
ma znam, jasno mi je za hosting, nego jedan lega pokreće neku udrugu, pa želi napraviti neki web, želi proći što jeftinije..i tako dalje, i tako dalje..
uglavnom, zahvaljujem na odgovrima
Jesi opet sanjao -.-
Da, gole tete.
al ne gole. ;-)
ŠTA NEMA
Napkon -.-
Inaće, srala mi je neš, kako mi nevalja pošanski broj, kako ne uredno pišem, kako nisam dobro zapakirao... Onda sam to poslao kao paketič, rekao da naljepe čašu kako bi malo više pazili na njega... Gledala je u onu tvoju adresu koda šaljem na mars, rekao si da će oni tvoji lokalni to znati kao što si rekao... Bude to stiglo za 2-3 dana, mogao sam uzeti HP ekspresom ali nisam jer bi me to dodatno koštalo a nije frka, i poštanski ured mi je blizu... Eto nadam se da si zadovoljan...
PS kada otvoriš paket budeš vidio najružnije omotan paket, pošto zadnji put je govorila o sigurnosti, nisam imao stiropora ili nečega drugog, jednostavno sam uzeo novinski papir (uzeo sa sredine pa su ostali brojevi sex linija), i zamotao na 2 mjesta trakom :D Unutra će te dočekati pozdravna poruka, i taj CD drive, obrisao sam prašinu i malo ga sredio tek toliko :)
Hahahahahahahaha...zakon....umotao si ko da ga izbjeglica nosi
BTW šta sam ti dužan....da znam šta da tebi pošaljem...
Kad smo već kod hostinga..jel ima neki besplatan mail hosting..
Ali da imam svoju domenu..nešto u stilu damagehigh@damagehigh.com?
clickherefree.com
i pretrazi...
ŠTA NEMA
Napkon -.-
Hahahahahahahaha...zakon....umotao si ko da ga izbjeglica nosi
BTW šta sam ti dužan....da znam šta da tebi pošaljem...
Nisam imao šta umotat... :D
Kada dođe molim te mi poslikaj da vidim kako je stigao paket, jer su jedan put plomili :)
Čuj šta nudiš da mi pošalješ...
samo ti navali, nema koja neda
Vecer, konacno gotov s poslom... Je.bemti, svaki dan sve dulje...
Idem uzivat pod toplim tusem :)