Uf...
Ja imam par stvari sredjivati preko rmota na clusteru...
Zazelio joj srecu..
Zazelio joj srecu..
dobar dan.evo ja iz skole :)
Pozdrav spameri...
Šta se radi?
Pozdrav spameri...
Šta se radi?
Slusam Cohen's Masterpiece, poslusaj. To je soundtrack iz Bioshock-a, ali predobar.
Pola ili vise od pola mu i ne treba vjerovatno.
Ja sam cijeli 8. prosao s par teka, knjige su mi uvijek stajale kod kuce.
Pozdraf spameri..
Eto me iz škole...šta se radi?
Ti hoćeš da nosi iPad u školu umjesto knjiga?
Ti hoćeš da nosi iPad u školu umjesto knjiga?
zašto ne ???
zašto ne ???
Ispada, prlja, ljubomorni prijatelji, ludi nastavnici.
zašto ne ???
Imao sam i ja sličnu ideju s netbookovima... ali profesori nisu htjeli ni čuti ništa o tome...
Pozdraf spameri..
Yo..kako je bilo....hehehehe da je meni opet u školu na informatiku, učili mi programiranje, a ja sam to imao u osnovnoj s QBASIC-om...i ja fino nađem na netu QBASIC i deri....ostali gledaju kako ja pišem naredbe i rješavam zadatke dok oni to rade na papiru
BTW jel znaš neki Star Wars koji se igra iz prvog lica...ono kao borba sa Light sabre-ima te PM
zašto ne ???
Ispada, prlja, ljubomorni prijatelji, ludi nastavnici.
Pa ako ima para to mu nije problem
zašto ne ???
Imao sam i ja sličnu ideju s netbookovima... ali profesori nisu htjeli ni čuti ništa o tome...
kad su nOObovi ali nije ti loša ideja, puno nas brže piše na tipkovnicu nego što pišemo
Yo..kako je bilo....hehehehe da je meni opet u školu na informatiku, učili mi programiranje, a ja sam to imao u osnovnoj s QBASIC-om...i ja fino nađem na netu QBASIC i deri....ostali gledaju kako ja pišem naredbe i rješavam zadatke dok oni to rade na papiru
WHAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Mi nismo još radili ništa o programiranju... cijelo vrijeme word, excel, ...
Pozdraf spameri..
BTW jel znaš neki Star Wars koji se igra iz prvog lica...ono kao borba sa Light sabre-ima te PM
Haha..mi bumo valjda radili pascal i javu..tak je rekla prof..
Bilo je ok..sam je sjeb... kaj je 1000 ljudi u školi i svi u istoj smjeni...pogotovo za veliki odmor kad trebaš kupit neš za jest..
WHAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
Mi nismo još radili ništa o programiranju... cijelo vrijeme word, excel, ...
Whaaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam to radio u 8. razredu ali informatika je bila izvannastavni predmet tada...sad je redovan od prvog razreda...moj nećak ide u 4. razred i ima informatiku, ja sam ga naučio sve šta zna, ljudi gledaju u njega kao h4x3r4
Nije problem u tome što se nitko ne zauzima za mene... problem je u tome što su profesori iz kamenog doba...
kad su nOObovi ali nije ti loša ideja, puno nas brže piše na tipkovnicu nego što pišemo
Haha..mi bumo valjda radili pascal i javu..tak je rekla prof..
Bilo je ok..sam je sjeb... kaj je 1000 ljudi u školi i svi u istoj smjeni...pogotovo za veliki odmor kad trebaš kupit neš za jest..
LoL zato nama odmor traje 20 min imaš dosta vremena nešto pojest i skočit do babalooa na jednu brzu i zapalit jednu
LoL zato nama odmor traje 20 min imaš dosta vremena nešto pojest i skočit do babalooa na jednu brzu i zapalit jednu
Kod nas je 25...
Kod nas je 25...
LoL pa dokad vam traje škola ???
Pozdraf spameri..
Ma daj onu žabetinu pomicat je po meni skroz retardirano...
Mrzio sam to :S
6. sat do 13:15.
Kod nas je 25...
I kod nas 25.wee..inače ne pušim, niti mislim početi..iako svaki drugi iz trećeg ili četvrtog razreda puši..ispred škole sve po dimu smrdi..
Pozdraf spameri..
To je logo..lol..idiotski, da..
Pa ako ima para to mu nije problem
Ajde sada... nismo nikakvi lovatori... ali ja imam svoj posao i ostane mi viska mjesecno skoro 3000 kuna... pa zasto ne? I ovako bi to potrosio na gluposti pa bolje nesto ovakvo... barem ce mu koristiti... iako bi volio da ima koji drugi tablet... ali sto ces... ovo je prilicno dobro doradjen... i ima sve sto treba...
6. sat do 13:15.
nama 7. sat do 14:00. a u osnovnoj 6. do 13:10 ali tamo smo imali 15 min. odmora i jedan od 10 min.
Tak je!
(Krešo, slika)
I kod nas 25.wee..inače ne pušim, niti mislim početi..iako svaki drugi iz trećeg ili četvrtog razreda puši..ispred škole sve po dimu smrdi..
Niti ja... sve ženske iz razreda puše.. a poslije odmora ne možeš ući u razred od dima...