ništa
e da je jurra sad tu,on ima asus i igra simse
...sorry, nemam vremena...
a mogao bi malo pripomoći tateku,ja se u to ne razumijem
ništa
e da je jurra sad tu,on ima asus i igra simse
...sorry, nemam vremena...
a mogao bi malo pripomoći tateku,ja se u to ne razumijem
Potjeraj curu i zovi prave momke na ručak:)
Hahahahahah :) sto bi sada svi :)
Ali moram se pohvaliti da prilicno dobro kuham... nikada nista ne ostane od hrane.... :) tko god dosao...
Ali moram se pohvaliti da prilicno dobro kuham... nikada nista ne ostane od hrane.... :) tko god dosao...
Ajd donest čemo Q-pack i Ribara pa se zabit.
Hahahahahah :) sto bi sada svi :)
heh baš sumnjivo. Jel imaš pasa doma pa da ti gosti ne bacaju njemu ispod stola hranu ?
Ima se dalmatinskog vina (domaceg, pravog) jedno 10 litara, cura donijela od kuce... bolje od ribara :)
A ako ces piti pivo...
Onda cevape s domacim lepinjama, ajvarom, lukom, i nesto naribanog kupusa... Lepinje sam pecem i budu super mekane... :)
Jooooj...ne spominji Ribar-a...nikad čudnije vino nisam pio
Od domaćih je Frankovka dobra, a od stranih Chianti i Montepulciano D'abruzzo fina talijanska vina (sve crna vina)
Ovo si ti sa curom na avataru?
evo napokon normala u bircu, počela je valjda škola... sad ću opet češće navraćati u birc
u čast tome Return of...
Tako je, vidim da je Robi kliknul TU... Robi... Tebi budemo dal kuhani kukuruz zbog zdravlja :P :D
Ajme samo ne Ribara... Kak to netko moze pit... Ako mora bit kupljeno, neka je Venus, Kastelet ili Zdrepceva krf. :)
Ima se dalmatinskog vina (domaceg, pravog) jedno 10 litara, cura donijela od kuce... bolje od ribara :)
A ako ces piti pivo...
Onda cevape s domacim lepinjama, ajvarom, lukom, i nesto naribanog kupusa... Lepinje sam pecem i budu super mekane... :)
Ajd suti vise... Sline mi cure...
Jooooj...ne spominji Ribar-a...nikad čudnije vino nisam pio
Od domaćih je Frankovka dobra, a od stranih Chianti i Montepulciano D'abruzzo fina talijanska vina (sve crna vina)
Ribar i Gin, pola-pola u čašu, za betonat se u 30 minuti, neznas di si
evo napokon normala u bircu, počela je valjda škola... sad ću opet češće navraćati u birc
u čast tome Return of...
Tak je!!!
BTW trebam neki Star Wars ali da je onak FPS/TPS/RPG tipa...dakle da ja upravljam nekim likom
Ribar i Gin, pola-pola u čašu, za betonat se u 30 minuti, neznas di si
Idealno za proljev...
A jbt tek sam se upisao na biro...vi odma navalili na posao xD
Moj frend c702.
Flash-aj ga odmah...dok ima s čim
Hahahahaha :) pa zar nije ocito...
Ajd suti vise... Sline mi cure...
Ode ja rucak napraviti... ima ispit danas cura... pa ono...
Odo malo igrat Worms...prelazim Warzone kampanju
Ne, to je cura s njim.
Btw, promjenjen STB, brzina vraćena na staro = me happy:)
dan... evo nešto ručat
bilo bi vrime
Tu sam.
Gdje su svi?