Jel moj avatar dobar?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zdravo ljudi!
Onoga koji zna odgovor častim pivom ;)
Radim jedan site koji je zapravo mreža više ljudi (oko 100 000 korisnika ili više), a preko nje bih mogao i zaraditi. Koji da nastavak koristim ako su .com i .net zauzeti?
Zdravo ljudi!
Onoga koji zna odgovor častim pivom ;)
Radim jedan site koji je zapravo mreža više ljudi (oko 100 000 korisnika ili više), a preko nje bih mogao i zaraditi. Koji da nastavak koristim ako su .com i .net zauzeti?
.org?
Pošalji Ivi par kila mesa s tavana i sutradan ćeš imat moderatorske ovlasti
BTW pridružujem se čestitkama :)
Eh idem ja kuhat kavu i onda gledat Autodoktora na VOX-u i svratim koji trenutak.
Pošalji Ivi par kila mesa s tavana i sutradan ćeš imat moderatorske ovlasti
BTW pridružujem se čestitkama :)
Hvala lijepa na čestitkama i željama..... Ma mislim nemam šansu da postanem moderator kad meni tu zvjezdica slabo sjaji i a nisam ni zaradio pet zvjezdice. Onak iz znaželje tek pitam.....
Jel moj avatar dobar?
Cool :)
Zna netko kako dodati lyrics u tag pjesme?Ali ne mislim svaku pojedinačno da kopiram nego automatski
Odo igrat TM.......I'll be back
đeste jebaci...evo došo iz daruvara (termalni park-toplice) bilo je predobro.....naleto sam na bivšu pomirili smo se uz par pusa.....a šta ćeš...nije ni meni lako...znam da sam vam nedostajo
Pozdrav spameri.. Evo me nazad, tj. zaglavio na pola puta....
Šta ima novo?
đeste jebaci...evo došo iz daruvara (termalni park-toplice) bilo je predobro.....naleto sam na bivšu pomirili smo se uz par pusa.....a šta ćeš...nije ni meni lako...znam da sam vam nedostajo
nisam ni primjetio da te nije bilo
Šta ima novo?
WHAAAAAAAAAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Šta ima novo?
povratak korijenima, pa sta ima xD
Don't you talk like that to him..ya heeeaaar
WHAAAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Evo, zaglavio u Varaždinu...
Kako onaj termo-nuklearni reaktor?? ili kako se već ono zove....
I đe si bio
I đe si bio
Bio u Jajcu, BiH, krenuo doma i crknuo auto kod Varaždina. Niti jedan servis ne radi, pa idem tek sutra doma....
I đe si bio
Bio u Jajcu, BiH, krenuo doma i crknuo auto kod Varaždina. Niti jedan servis ne radi, pa idem tek sutra doma....
A boooookte...šta bi s auta...prokuho
A boooookte...šta bi s auta...prokuho
Ma ku*ac... zeza protok goriva... tako nesto... ajd na fb...
Šta mene svi zivi vrjedaju preko PM-a? Šta sam skrivio? Mozda mi je neko usao u acc pa psovao svima... Ako je to slucaj, javite vrijeme kad ste primili.
Šta mene svi zivi vrjedaju preko PM-a? Šta sam skrivio? Mozda mi je neko usao u acc pa psovao svima... Ako je to slucaj, javite vrijeme kad ste primili.
Da ti i ja pošaljem koji pm?
Da ti i ja pošaljem koji pm?
lol
čak me onaj kora u MOH temi bez ikakvog razloga napisao "neseri" a post je bio sasvim u redu i nikome se nisam ni obratio vec sam samo iznio svoje misljenje za koje mislim da je u redu... pa mi to nesto cudno.
haha...mene nitko nevrjeđa....(mislim da me se boje al nisam siguran)
Evo, zaglavio u Varaždinu...
Kako onaj termo-nuklearni reaktor?? ili kako se već ono zove....
e ma dobro, odlicno, hvala i tebi i kresi za njeg, neam obrve, spalio, al sta ces, potrosio 3 pakovanja onih tableta, jucer dobio od krese jos jedno i tak.... aaaaaaa bio si u mojoj drzavi, jajce a? heeee
ne bi bilo prvi put
e ma dobro, odlicno, hvala i tebi i kresi za njeg, neam obrve, spalio, al sta ces, potrosio 3 pakovanja onih tableta, jucer dobio od krese jos jedno i tak.... aaaaaaa bio si u mojoj drzavi, jajce a? heeee
Odakle si?