Što kažeš da odvojeno kupiš mikrofon i slušalice? Puno je isplativije, mikrofone imaš za 10-15kn (uopće nisu loši, koristim za skype i teamspeak).
Kažem - ne
Što kažeš da odvojeno kupiš mikrofon i slušalice? Puno je isplativije, mikrofone imaš za 10-15kn (uopće nisu loši, koristim za skype i teamspeak).
Kažem - ne
Haha
Presmiješno
Kažem - ne
http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+SHARKOON+Rush+RHS200&option=artikl&id_kategorija=10050640&id_artikl=100.506.252
Da, to sam i ja mislio...
http://dnevnik.hr/sport/mamic-skroz-poludio-to-su-notorne-lazi.html#video
Cijela press konferencija i istaknuti najzanimljiviji dijelovi. Mamić moron.
http://dnevnik.hr/sport/mamic-skroz-poludio-to-su-notorne-lazi.html#video
Cijela press konferencija i istaknuti najzanimljiviji dijelovi. Mamić moron.
Sve vrijeda,niko mu nista nemre...
kreten na kvadrat. ali doći će i njemu cica mica na vrata, kad-tad.
kreten na kvadrat. ali doći će i njemu cica mica na vrata, kad-tad.
teško,svi odlično žive od njega,vrti se ogromna lova
Čime je najbolje čistiti lopatice ventilatora?
Vlažna krpica i opleti po ventovima:)
Pozdraf ljudovi:)
Kompresorom.Samo moraš pazit da ima "šiljasti" kraj jer onaj sa benzinske šalje zrak uokolo tj ne u jednu točku.
Kompresorom.Samo moraš pazit da ima "šiljasti" kraj jer onaj sa benzinske šalje zrak uokolo tj ne u jednu točku.
Ma ako mu se stvrdnula prašina onda prvo nek propuše šta ide a poslije vlažnom krpicom.
Ma imam sve one nastavke,ali moš ti prašit ga kolko oš ali ostaje na lopaticama,vlažnu krpicu ću ja uzet,neznam jel ga smijem u vrelu vodu umoćit pa da sve spadne?
Ma imam sve one nastavke,ali moš ti prašit ga kolko oš ali ostaje na lopaticama,vlažnu krpicu ću ja uzet,neznam jel ga smijem u vrelu vodu umoćit pa da sve spadne?
Ne ga utapat u vodi nikako!
Krpicu u ruke i koji štapić za uši i strpljenje:)
Kompresorom ,krpicom,kistom moraš malo češće čistiti te svoje svijtleće ventilatore jer znaju postati bučni kad su puni prašine
Oooo vozdra novopridošli birtaši...ja se malo zahebavo sa Banned-om na teamviewer-u
Ne ga utapat u vodi nikako!
Krpicu u ruke i koji štapić za uši i strpljenje:)
Evo kompresorom malo propuho,puno bolje samo su mutne,sad odo uzet štapiće za uši i umakat u vodu i lagano lopatice,kako se samo vrtio i skoro mi izletio iz ruke ventilator,kompresor bio na max pun,a i pitaj boga koliko bara izbaci on napolje,prejak je čak su ledice prosvjetlile kad sam počeo pirit sa kompresorom.
Štapićima za uši natopljenim after-shaveom..
u ovom slučaju, ne bi bilo loše utopiti te ventilatore u ivaslol, sjajiti će se kao da su novi
Malo je ka dosadno
Pozdrav ekipa,vratio sam se iz Bosne,bilo je dosadno,al barem sam se najeo teletine Evo da vas pocastim,nisam dugo
gdje si bio u bosni da ti je bilo dosadno
ima nas ovdje koji ne pijemo pivo, nas nikada ne častiš
teško,svi odlično žive od njega,vrti se ogromna lova
Izjavio je u više navrata da je "zaradio" dovoljno da par njegovih generacija živi bez brige i pameti...
I ja sam jedan od njih....
u ovom slučaju, ne bi bilo loše utopiti te ventilatore u ivaslol, sjajiti će se kao da su novi
Sjaji se sada,kao nov ma moj ventić.Jao šta se vrti čuje se kao usisavač,jbt šta mi čudno nekako mi proziran taj vent sada,zaboravio sam kako izgleda.Okrenuo sam ga da gura zrak na cpu cooler,napajanje izvlači topli zrak van,a i prednji vent isto izvlači naprijed.Neznam zašto mi neda slike spakirane u ZIP da stavim 3 od jednom,a piše dolje do 2mb smije bit,a ono 1.45mb.Šta može bit ventilatoru ako ga prištekam usred rada u ploču? Ja ga prišteko on radi.Ajoooooooooooooooooooooj imam još 3 dodatna venta i cpu cooler i gpu cooler očistit tako štapičima,e bogami neču,sutra ću.
Sjaji se sada,kao nov ma moj ventić.Jao šta se vrti čuje se kao usisavač,jbt šta mi čudno nekako mi proziran taj vent sada,zaboravio sam kako izgleda.Okrenuo sam ga da gura zrak na cpu cooler,napajanje izvlači topli zrak van,a i prednji vent isto izvlači naprijed.Neznam zašto mi neda slike spakirane u ZIP da stavim 3 od jednom,a piše dolje do 2mb smije bit,a ono 1.45mb.Šta može bit ventilatoru ako ga prištekam usred rada u ploču? Ja ga prišteko on radi.Ajoooooooooooooooooooooj imam još 3 dodatna venta i cpu cooler i gpu cooler očistit tako štapičima,e bogami neču,sutra ću.
To si ti na slikama ? :D
Pozdrav ekipa,vratio sam se iz Bosne,bilo je dosadno,al barem sam se najeo teletine Evo da vas pocastim,nisam dugo
gdje si bio u bosni da ti je bilo dosadno
ma kod bake,u Slatini(neznam gdje je tocno neda mi se gledati),nisam imao sta radit..
Da ja u punom sjaju.
I ja sam jedan od njih....
ahahha
ma kod bake,u Slatini(neznam gdje je tocno neda mi se gledati),nisam imao sta radit..
a čuj, "bake ko bake" - ne možeš očekivati da će te voditi u disko svake večeri
Da ja u punom sjaju.
Svjetlis ko da te Robi pukom slucajnoscu spojio na napon :)
evo za vas koji nepijete pivo multivitamin
neko malo pakovanje... :(