Šta sve majka rodi!
Cool down... Pusti vodu neka govna odu... Neka samo trube po svom...
Šta sve majka rodi!
Cool down... Pusti vodu neka govna odu... Neka samo trube po svom...
Ako tko oće za uspomenu... http://img69.imageshack.us/img69/9352/fivo.png
Tu je samo prva str., a gdje je druga??
Pogledajte mi potpis :)
Svasta ovi smotanci trofazni na HRT sad opet vrte takozvanu njihovu popunu programa na HRT 2, u vidu salve golova i drugih vec viđenih sportova koje smo vec vidjeli 500 000 puta. Malo im je tenis u Wimbeldonu pre dugo trajal, pa su se nasli u neobranog grožđu i sad vjerojatno nece bit Zvjezdanih Staza. Vec budu ove bezvezne golove pustali do sljedece emisije u rasporedu uz normalno hrpetinu reklama u pauzi koji mulci do daske.
A ti bi samo da ti netko nešta kupi ...
Šta sve majka rodi!
Samo baniraj bez odgovora. To ih onda dodatno sje*be.
May I take your order?
Cola, please ;)
Šta sve majka rodi!
Završili popravni, mame pustile sinčeke na komp... U zraku je povećana koncentracija trolova.
Ako tko oće za uspomenu... http://img69.imageshack.us/img69/9352/fivo.png
Nisi slikao drugu stranicu :/
Ja sam je slikao.
Upload... post... download...
Evo.Modovi ako vam se ne sviđa obrišite poruku,ali nemojte mi karton davati.Kad budeš fileove otvara samo koristi kao obično program za gledanje slika.
Samo baniraj bez odgovora. To ih onda dodatno sje*be.
Jednostavno bi svi trebali takvog ignorirat i samo kliknut prijavi. Ovako kad mu se odgovara samo mu raste e-penis.
Povoljno
A ti bi samo da ti netko nešta kupi ...
Je stari moj... Tak ti je to... Borba za prezivljavanje... Dojde vrijeme kad se nema za kruh i mlijeko pa se moras snalazit na svakojake nacine....
Evo.Modovi ako vam se ne sviđa obrišite poruku,ali nemojte mi karton davati.Kad budeš fileove otvara samo koristi kao obično program za gledanje slika.
Free High Quality Photo Upload and Sharing - PicturePush
Bez acc-a ;)
Povoljno
Hm... Ti si vecinom sarkastican :) Ak gledas cijene pri nama i ove moje - zboris istinu :)
Free High Quality Photo Upload and Sharing - PicturePush
Bez acc-a ;)
Ma imam neke probleme s tim.
E ljudi kak se zove ona tražilica inf. opreme...Ono upises Gtx480 I dobis svugdje di ju drze i po kojij cijeni...Plizz h
itno je...
E ljudi kak se zove ona tražilica inf. opreme...Ono upises Gtx480 I dobis svugdje di ju drze i po kojij cijeni...Plizz h
itno je...
nabava.net
nabava.net
itno je...
Hm... Ti si vecinom sarkastican :) Ak gledas cijene pri nama i ove moje - zboris istinu :)
Ovaj puta i mislim tako. Povoljne su cijene. Odlična cijena za one testere - 40kn. A i wireless kartice su okej.
Fala ljudi stvrno ste ....
Evo i trol se vratio na forum, rokator
Al ste me lijepo nahranili i zabavili u zadnjih sat vremena, hahahhah baš je bilo lijepo, čak sam dobio i svoj upload na rapidshareu i imageshacku. Ma legendarno
Ne, glupo. Nedoraslo. Neodgojeno. Neobrazovano. Pa čak i nepodojeno.
Al ste me lijepo nahranili i zabavili u zadnjih sat vremena, hahahhah baš je bilo lijepo, čak sam dobio i svoj upload na rapidshareu i imageshacku. Ma legendarno
Ja kur*a de skontaj šta ćeš od života, provesti ga tako praveći accove ili tražiti trebe.
P.S ovo je primjer "feeding the troll" prestanite, i stisnite Prijavi, ignorišite jednostavno
Okej, ozbiljno pitanje: Zna li tko raditi interaktivne karte u flashu? Treba mi jedna jednostavna.
Al' daj ozbiljno, prestanite reagirat na njega i dosadit će mu u roku sat vremena.
Ovaj puta i mislim tako. Povoljne su cijene. Odlična cijena za one testere - 40kn. A i wireless kartice su okej.
Meni odgovara da mi ostane za dzeparac, a opet nastojim bit povoljniji od nasih lopova.
Ja kur*a de skontaj šta ćeš od života, provesti ga tako praveći accove ili tražiti trebe.
To je pravi izbor!!
Meni odgovara da mi ostane za dzeparac, a opet nastojim bit povoljniji od nasih lopova.
Tako i treba. Možda i naručim nešto u skoroj budućnosti.
Isfrustrirano derište mi je nezanimljivu poruku poslao. Onu tipičnu sa j*** majki i glupostima. Koliko sam se ja takvih debilčeka nagledao.
Isfrustrirano derište mi je nezanimljivu poruku poslao. Onu tipičnu sa j*** majki i glupostima. Koliko sam se ja takvih debilčeka nagledao.
Kao i ja i I Am Alive privremeno isključi primanje poruka, ignoriši ga...