Oglasi ? Evo imate jedan moj u potpisu :)
Jutro spameri.
Evo ja se borim sa jednim kompom i stvarno me neće:(
jel vista na njemu?
Oglasi ? Evo imate jedan moj u potpisu :)
Jutro spameri.
Evo ja se borim sa jednim kompom i stvarno me neće:(
jel vista na njemu?
Vozdra Tom...What has
Da... Local Machine
Zdravo!
Najbolje ti je s Revouninstallerom pokreneš "Advenced" deinstalaciju i deinstaliraš COD.Na kraju reinstalacije će te pitat želiš li obrisati i fileove iz registra.Onda ti ih on pokaže,označiš ih i delete.
Pogle temu Call of Duty 4 patch problem.
Uglavnom. DVD ima problem, na kraju ne može kopirati fajl village_defend.ff pa ja prekinem instalaciju restartom i ostane 6,19 GB u root direktoriju. Sad kad krenem instalirati mega patch 1.6 on overwrite-a sve cod4 fajlove tako da sa 6,19 GB spadne na 226 MB...
Da probam install patcheve u neki custom folder pa da kasnije prebacim u cod4 direktorij?
Vozdra Tom...What has
Kada?Gdje?Tko?
Dobro jutro/dan ljudi.
Da li postoji neki program koji snima video samo nekog programa (čak i kada je on minimiziran)?
Dobro jutro/dan ljudi.
Da li postoji neki program koji snima video samo nekog programa (čak i kada je on minimiziran)?
Ti bi da snimaš utakmicu u firefoxu?
Trenutno se ne radi o utakmici, ali u principu takvo nešto - trebam snimiti live stream nečega u browseru.
Oće ovo proć
Vozdra Tom...What has
Kada?Gdje?Tko?
Ma reko šta ima....Fazlinović ingliš: What has
Vozdra Tom...What has
Kada?Gdje?Tko?
Ma reko šta ima....Fazlinović ingliš: What has
Aha
Meni je najjače God saves.Bože sačuvaj
Tomislave, vrati, vrati vrati barneja, barneja...(čitati u stilu naviječke pjesme)
onda ima ko za preporuliti video tutorijala za CSS, HTML, PHP i mySQL...PLiz
Još jače mi je:
Hej gaj,guj,gej...gaj....(lik se probudi)....hau mač voč on jur svoč
Dobro jutro/dan ljudi.
Dobro jutro/dan ljudi.
Ti bi da snimaš utakmicu u firefoxu?
Trenutno se ne radi o utakmici, ali u principu takvo nešto - trebam snimiti live stream nečega u browseru.
Oće ovo proć
Zahvaljujem na preporukama. Isprobam pa javim da li valja
Tomislave, vrati, vrati vrati barneja, barneja...(čitati u stilu naviječke pjesme)
Zašto Barneya?Petrucci je legenda.Skinio sam danas jednu epizodu HYMYM pa ga možda i vratim.
A tutoriale potraži na Youtubeu.
Zašto Barneya?Petrucci je legenda.Skinio sam danas jednu epizodu HYMYM pa ga možda i vratim.
A tutoriale potraži na Youtubeu.
But barney je vice president of awsome, that guy is like assistant under secertry of only OK...
ZA one bez Eng...Ali Barney je pod predsjednik awsome, a taj lik je kao pomočnik pod tajnice od samo OK....
Whaazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
JA ĆU SE UBIT'
Moram s neta skidati CoD4 full-rip by skullptura (momak je legenda) jer mi moj je*eni disk ne radi kako treba... patch me je*e u zdrav mozak (ivan ne komentariši ovo zdrav, iznerviran sam). 20 je*enih puta sam instalirao cod4 i pokušao s patchevima... da 20 je*enih puta...
JA ĆU SE UBIT'
Moram s neta skidati CoD4 full-rip by skullptura (momak je legenda) jer mi moj je*eni disk ne radi kako treba... patch me je*e u zdrav mozak (ivan ne komentariši ovo zdrav, iznerviran sam). 20 je*enih puta sam instalirao cod4 i pokušao s patchevima... da 20 je*enih puta...
A fućkaj ga
JA ĆU SE UBIT'
Da ti pomognem??
A da možda odustaneš od te igre? Igraj TM kao i svi mi normalni...
Btw. dođi na msn..
JA ĆU SE UBIT'
Sigurno je legneda ako je istina ovo podcrtano...<<<SArkazam...
A fućkaj ga
je*eno mi se igra...
prije tačno 16 dana sam ga instalirao i isto je bilo.. village_assault.ff, morao restart komp INSTALIRAO patcheve bez ikakvih problema, zatim ga slučajno izbrisao i bilo mi mrsko mučit se, ne znam zašto sad neće..
Oni koji žive uz ore u ili blizu makarske riviere, kakvo vam je vrijeme tamo?
Dobar dan svima. sta radite? evo ja u odlicnoj atmosferi :D uskoro dobijam grijac od pegle na paru :))) i to od krese
Dobro jutro! ok dobar dan sta vi radite ? luka sretan rođendan
Pozdrav spameri,jel i kod vas vruce?
Dobar dan svima. sta radite? evo ja u odlicnoj atmosferi :D uskoro dobijam grijac od pegle na paru :))) i to od krese
Bolji ti je onaj na ugljen..
Ne pitaj.. skoro sam se skuhao dok sam dosao kući...
Bolji ti je onaj na ugljen..
Ne pitaj.. skoro sam se skuhao dok sam dosao kući...
ivane nista bez tebe da mi insi sredio kod krese da mi sredi kod batiste, nikad ja to nebih dobio :D
Đes ba...e ponestalo je onih grijača
Ali ima nešta puuuuuuuunoo bolje
ali to je malo previše za moj budžet pa dobivaš "Portable Version"
P.S. pitat ću ove iz CERN-a da pošalju jedan paket uranija 235, u paketu ti je 10 tableta po 20g, a jedna tableta traje cca 10-ak godinaDobar dan svima. sta radite? evo ja u odlicnoj atmosferi :D uskoro dobijam grijac od pegle na paru :))) i to od krese
Đes ba...e ponestalo je onih grijača
Ali ima nešta puuuuuuuunoo bolje
ali to je malo previše za moj budžet pa dobivaš "Portable Version"P.S. pitat ću ove iz CERN-a da pošalju jedan paket uranija 235, u paketu ti je 10 tableta po 20g, a jedna tableta traje cca 10-ak godina
nemoj me zezat, treba mi ovaj portable, znas, samo ne znam kako cu ga ugradit u usta :( ima li neka manja verzija?
ps. kreso ti si car!!! pa to kralju sam trazio. hvala puno , hvala kreso, hvala ivane123, i hvala batista... cek os ti to kupit od batiste ili?