Iiiii kaj će se danas raditi ?
Izgleda ništa posebno, malo mrdati po TuneUp-u i Drimveveru, i to sve onako, lagano
A malo zraka, rekreacije aaa ?
Gdje ti je mladost
Iiiii kaj će se danas raditi ?
Izgleda ništa posebno, malo mrdati po TuneUp-u i Drimveveru, i to sve onako, lagano
A malo zraka, rekreacije aaa ?
Gdje ti je mladost
Nisam rekao da ću cijeli dan to raditi! .
To će trajati nekoliko minuta, samo da počistim komp i pogledam jesam li dobro sve iz HTMLiro
EDIT:I kasnije šuting videa za YouTube (Parodija na Telephone)
Nisam rekao da ću cijeli dan to raditi! .
To će trajati nekoliko minuta, samo da počistim komp i pogledam jesam li dobro sve iz HTMLiro
A ja pitala za cijeli dan njonjo
Oi!
Jutro, vidim da se neki spremaju za ljenčarenje...mogu i ja ???
Treba na posao ... a danas je neki lijeni dan.
Jutarnje vopi?
Oi!
Jutro, vidim da se neki spremaju za ljenčarenje...mogu i ja ???
Treba na posao ... a danas je neki lijeni dan.
Jutarnje vopi?
Lijeni dan- točno tako
Jel zna itko još neku igru koja je rađena na istom engineu kao i Crusader Kings ili Victoria:An empire under the sun?
Jutro ekipa,osjecam da ce danas bit puno veca temperatura nego jucer...al evo jedna pivica za sve
I meni, tu kod nas će biti prevruće ali eto ćemo se zaliti pivom pa će biti lakše.
Poz ljudi!
Evo i mene,sve me boli,jučer sam fuckin klavir nosio
Šta vi radite?
Izdržat će to moja ljubav;)))
Jutro svima, sta se radi?
Mi jučer dobili svjedodžbu,i prijavio sam se jučer za srednju školu,sutra su rezultati
Mi jučer dobili svjedodžbu,i prijavio sam se jučer za srednju školu,sutra su rezultati
Sretno...
Jutro ljudi... ja moram ic sada po ugovor za posao o.O ajme je mi se ne da
Sretno...
Hvala,al 100% prolazim
Za koju školu i sretno na upisu
E okupljam jedan tim za izradu filma (3d, kratki, poznatiji kao ''short''). Pa ako netko zna crtat (može biti i na papiru ili na nekome programu) neka mi se javi na PP. Ako netko zna 3D isto mi se može javit.
Niš pametnoga nema na forumu pa moram tu oglase dijelit
Jutro!Sutra na more.
Za koju školu i sretno na upisu
Opća gimnazija u Ogulinu.
Hvala!
E ljudi zakaj nema više u prodaji 4890-ica, a ima 4850 ?
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Pozdrav spameri..
Šta se radi?
Slavimo moj rođendan!
Slavimo moj rođendan!
Sretan rođendan...
Evo nista trebala bi se baciti na čišćenje, ali bas mi se nekako neda.....
Evo nista trebala bi se baciti na čišćenje, ali bas mi se nekako neda.....
Brzo.. metlu u ruke!!!
Može preporuka nekog filma?Nije važan žanr,samo da je film dobar i gledljiv.Hvala!
Može preporuka nekog filma?Nije važan žanr,samo da je film dobar i gledljiv.Hvala!
Maverick.
Još uvijek šljakam scenarij... Film je 3D (Shrek,How to train your dragon to su primjeri), radit če ga oko 10 osoba (ovisi o zainteresiranosti), tematika je vjerovatno SF/Triler (Animirani naravno). Ja radim 3D i okupljam ekipu ima tu dosta posla... Naravno neču biti sam na područiju ''vođe'', moram odabrati još jednoga vođu... A za koji dan dobivate detalje kada scenarij bude gotov...
Morat ću ima brdo posla hehe nadam se da ću danas bar pola napraviti, a vani je prekrasan dan napokon doslo lijepo vrijeme
Maverick.
Vidim da piše da je western,njih baš ne volim