Uplata na žiro račun

poruka: 8
|
čitano: 9.338
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Uplata na žiro račun

Trebao bi uplatiti nekome lovu na žiro račun. Pa me zanima procedura,preko pošte. Jer trebam ja imat otvoren taj račun ili ne? hvala

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
17 godina
protjeran
Uplata na žiro račun

Da nekome uplatiš lovu dovoljni su samo podaci o njemu, adresa i tak, te broj računa na koji uplaćuješ. Za to tebi ne treba račun.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
16 godina
neaktivan
RE: Uplata na žiro račun
Koliko znam, trebaš samo otić u banku sa novcima i uplatit lovu na 'taj i taj' račun. Netrebas i ti imati žiro račun
Ispravite me ako griješim
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Uplata na žiro račun

Gle samo dodes tamo i kazes da bi sa svojg računa uplatio na račun taj i taj, tako sam ja napravila dala sam adresu, ime i prezime i to ti je to, naravvno ako naletis na nekog normlanog , ja sam jednom uspjesno to napravila, a jednom mi je zenska radila probleme očito nije znala ili sta..

16 godina
neaktivan
RE: Uplata na žiro račun
Iwana kaže...

Gle samo dodes tamo i kazes da bi sa svojg računa uplatio na račun taj i taj, tako sam ja napravila dala sam adresu, ime i prezime i to ti je to, naravvno ako naletis na nekog normlanog , ja sam jednom uspjesno to napravila, a jednom mi je zenska radila probleme očito nije znala ili sta..

Ali ja nemam račun,u tome je problem..meni je on reko da ja mogu doć na poštu i da tamo mogu uplatit..pa mene zanima jel to ja samo ispunim onu uplatnicu i dam toj kaj radi u pošti lovu na ruke?

TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac
17 godina
protjeran
Uplata na žiro račun

Možeš i tako.

Jedino moraš znat njegovo ime i prezime, te TOČNU adresu stanovanja. I onda mu poštar odnese ceduljicu kojom on dođe u najbilžu poštu podić novce. Uobičajeno je 3 dana da on može podić novce.

http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=125264
17 godina
neaktivan
Uplata na žiro račun

Opca uplatnica?

Statistics are like mini-skirts.-They give you good ideas but hide the most important parts
15 godina
neaktivan
Uplata na žiro račun

jel ja sada mogu npr. dođem u poštu ili banku a imam 15 godina i jel mogu ja sada uplatit na žiro račun

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice