Trebao bi uplatiti nekome lovu na žiro račun. Pa me zanima procedura,preko pošte. Jer trebam ja imat otvoren taj račun ili ne? hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Da nekome uplatiš lovu dovoljni su samo podaci o njemu, adresa i tak, te broj računa na koji uplaćuješ. Za to tebi ne treba račun.
Ispravite me ako griješim
Gle samo dodes tamo i kazes da bi sa svojg računa uplatio na račun taj i taj, tako sam ja napravila dala sam adresu, ime i prezime i to ti je to, naravvno ako naletis na nekog normlanog , ja sam jednom uspjesno to napravila, a jednom mi je zenska radila probleme očito nije znala ili sta..
Gle samo dodes tamo i kazes da bi sa svojg računa uplatio na račun taj i taj, tako sam ja napravila dala sam adresu, ime i prezime i to ti je to, naravvno ako naletis na nekog normlanog , ja sam jednom uspjesno to napravila, a jednom mi je zenska radila probleme očito nije znala ili sta..
Ali ja nemam račun,u tome je problem..meni je on reko da ja mogu doć na poštu i da tamo mogu uplatit..pa mene zanima jel to ja samo ispunim onu uplatnicu i dam toj kaj radi u pošti lovu na ruke?
Možeš i tako.
Jedino moraš znat njegovo ime i prezime, te TOČNU adresu stanovanja. I onda mu poštar odnese ceduljicu kojom on dođe u najbilžu poštu podić novce. Uobičajeno je 3 dana da on može podić novce.
Opca uplatnica?
jel ja sada mogu npr. dođem u poštu ili banku a imam 15 godina i jel mogu ja sada uplatit na žiro račun