Upit za Mingo prijavu

poruka: 6
|
čitano: 1.718
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
5 godina
protjeran
Upit za Mingo prijavu

Zanima me info, nakon sto ste prijavili neku trgovinu na prijava.mingo.hr, jeste li odgovor od ministarstva dobili na mail ili preporucenom postom? Ili oboje?

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 16:05 (zagarac_).
14 godina
Re: Upit za Mingo prijavu
Poštom nisam sigurno, to bih pamtio. Znam da se dobije broj prijave po kojem provjeriš status predmeta. Vjerojatno su poslali neki mail da je predmet završen, nisam siguran. Davno je to bilo. Možda je sad drugačije s e-građanima.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
Baš sam od njih tražia savjet (možeš tražiti savjet za obješnjenje onog šta te zanima ili podnit prijavu) i dobia sam odgovor za podnešeni zahtjev u roku dva dana na mail. Također su napisali da ću dobiti i pismo poštom
16 godina

-stanje spisa-prijave imaš online, kad je zaduženo itd. .. ponekad čak i kontaktiraju na tel (ako navedeš podatak..) ali pošto su tad bili 'svježi' možda je to prošlost, možda praksa za sve.. kao što inače szk može nazvati i pitati za zadovoljstvo korisnika i sl. kako je riješen spor.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
5 godina
protjeran
Upit za Mingo prijavu

Hvala vam na odgovorima, ma pitam zato sto sam obavijesten o posiljci koja je stigla u postu, a nisam na adresi, pa ne mogu preuzeti. Tracking number mi nista posebno ne pomaze, a postu sam zvao vise puta i nitko se ne javlja 

5 godina
protjeran
Volume kaže...
Baš sam od njih tražia savjet (možeš tražiti savjet za obješnjenje onog šta te zanima ili podnit prijavu) i dobia sam odgovor za podnešeni zahtjev u roku dva dana na mail. Također su napisali da ću dobiti i pismo poštom

Aha, znaci postoji mogucnost da i postom stigne odgovor (preporuceno?), na mail mi je vec stiglo. Mozda onda njih nazovem i pitam jesu li mi slali stogod na adresu.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.2.2022 17:59 (zagarac_).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice