pozdrav svima...owako...zanima me kako policija trenira svoje pse da traže drogu.?!..na koju foru to rade!?..Ako moze pomoc-!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Svaki dan mu daju drogu iz ruke da pas nanjusi i nakon nekog vremena pas sam pocme traziti onu drogu koja je sakrivena...
Naravno to je samo dio sta psi rade...
Ne odgovaram za nikakve posljedice ako neko ovo pokusa kod kuce. :)
Hvala!
Jer sam cuo od nekih da mu drogu stavljaju u hranu pa onda stalno to traži..al mi je cudno ako pas nije gladan zar onda nece trazit!?!
i cuo sam da neki koriste aromu od droge...znaci stave nekoliko kapi arome droge na lopticu pa mu ju daju iz ruke da se pas privikne na miris i onda sakriju pa pas tako trazi...
samo neznam gdje da nabavim AROMU droge...naravno nemam tolko para da koristim pravu
Hvala!
Jer sam cuo od nekih da mu drogu stavljaju u hranu pa onda stalno to traži..al mi je cudno ako pas nije gladan zar onda nece trazit!?!
i cuo sam da neki koriste aromu od droge...znaci stave nekoliko kapi arome droge na lopticu pa mu ju daju iz ruke da se pas privikne na miris i onda sakriju pa pas tako trazi...
samo neznam gdje da nabavim AROMU droge...naravno nemam tolko para da koristim pravu
sta ti uopce pokusavas?
Hvala!
sta ti uopce pokusavas?
Pokusavam saznati na kojem principu pas pronalazi drogu !
hvala puno!
Hoće ga naučit da mota jointove
Breston uncovered a shipment of marijuana in heat-sealed Mylar bags, inside plastic-lined crates sealed with foam sealant, inside a closed storage garage.
Inače, rekao mi je rođak što radi na aerodromu da oni njihovi psi mogu da nanjuše dim trave u kosi i nakon 30 dana, prao je ti svaki dan, fascinantno.
Jeste, čovjek od 45 godina mi je to rekao da bi ispao faca u društvu. 
Samo kažem što mi je rekao, ne mora 100% biti točno, iako me nešto tako ne bi začudilo.
stvarno fascinantno.
ii zanima me dali postoji kakva AROMA npr.marihuane!!??? za kupit...znate kao ono za torte.xD
.....Inace zahebi te fore daju mu da njusi drogu od malena...itd.To su ti metode za zelene i za novinare!
Rijetki su psi koji pokazu talent za njusenje odredene stvari i to u stvarnosti ne pali!
Istina je da ga stvarno od malena slagiraju i time stvaraju ovisnika,no opet rijec je o vrlo malim kolicinama droge!
Tako je brze i efikasnije!
.....Inace zahebi te fore daju mu da njusi drogu od malena...itd.To su ti metode za zelene i za novinare!
Rijetki su psi koji pokazu talent za njusenje odredene stvari i to u stvarnosti ne pali!
Istina je da ga stvarno od malena slagiraju i time stvaraju ovisnika,no opet rijec je o vrlo malim kolicinama droge!
Tako je brze i efikasnije!
a kako onda ti to znas?!
Ti si neki diler?

stvarno fascinantno.
ii zanima me dali postoji kakva AROMA npr.marihuane!!??? za kupit...znate kao ono za torte.xD
Osusi djetelinu(lucernu,lucerku....) zapali je i ponjusi dim!
Eto znam,bavim se psima i dresurom.
stvarno fascinantno.
Osusi djetelinu(lucernu,lucerku....) zapali je i ponjusi dim!
Eto znam,bavim se psima i dresurom.
koji davao ce mi djetelina!?!? ocu droge!
stvarno fascinantno.
Aroma marice ko za torte bahahahahahahah 
stvarno fascinantno.
Aroma marice ko za torte bahahahahahahah 
pda sta oces...okus ko marica sam kaj te ne ftrgne.!xD 
znaš onu pola pije pola šarcu daje:)
znaš onu pola pije pola šarcu daje:)
misliš pola njemu pola meni.D:
Svaki dan mu daju drogu iz ruke da pas nanjusi i nakon nekog vremena pas sam pocme traziti onu drogu koja je sakrivena...
Ovo nije točno.
Prvo i osnovno, pas ne traži drogu već svoju igračku, najčešće lopticu.
Pas se tako uigrava 2-3 mjeseca. Tek onda se uz lopticu u posebnu kutiju stavlja i droga (ne aroma, ne koncentrat ili slično, već prava droga), loptica navuče miris i pas postepeno (kroz sljedećih 2-3 mjeseca) u potpunosti miris droge ''poveže'' s lopticom. Nakon što pas bude u potpunosti utreniran za njega je to i dalje igra, pas nije ovisan i slične gluposti, već jednostavno traži svoju igračku. S psima se može svašta, Rusi su ih u 2. svj ratu npr trenirali da kad čuju zvuk tenka potrče pod njega jer su naučeni da ih ispod čeka hrana.
I kad su uletjeli Švabe s tenkovima psi su natovareni eksplozivom trčali pod tenkove i BUUUM...
Koliko različitih mirisa droge pas može usvojiti nije jasno determinirano, ali ovisi o pasmini i treningu. Belgijski i njemački ovčari koje smo hendlali kao ročnici u Obučnom centru vodiča i službenih pasa u Dugom Selu mogu nanjušiti i 20 različitih vrsta droge...
I kad su uletjeli Švabe s tenkovima psi su natovareni eksplozivom trčali pod tenkove i BUUUM...
Isuse i bože...
Koliko je samo psa poginulo u II. svjetskom ratu...
Jadni peseki 
Ovo nije točno.
Prvo i osnovno, pas ne traži drogu već svoju igračku, najčešće lopticu.
Pas se tako uigrava 2-3 mjeseca. Tek onda se uz lopticu u posebnu kutiju stavlja i droga (ne aroma, ne koncentrat ili slično, već prava droga), loptica navuče miris i pas postepeno (kroz sljedećih 2-3 mjeseca) u potpunosti miris droge ''poveže'' s lopticom. Nakon što pas bude u potpunosti utreniran za njega je to i dalje igra, pas nije ovisan i slične gluposti, već jednostavno traži svoju igračku. S psima se može svašta, Rusi su ih u 2. svj ratu npr trenirali da kad čuju zvuk tenka potrče pod njega jer su naučeni da ih ispod čeka hrana.
Koliko različitih mirisa droge pas može usvojiti nije jasno determinirano, ali ovisi o pasmini i treningu. Belgijski i njemački ovčari koje smo hendlali kao ročnici u Obučnom centru vodiča i službenih pasa u Dugom Selu mogu nanjušiti i 20 različitih vrsta droge...
Točno je za loptice, mada ima primjera gdje uopće ne koriste loptice.
Gledao sam pretragu i sa lopticom i bez nje, uspješnost je i kod jednih i kod drugih OK, isto tako gledao sam kada imaju agresivni signal i pasivni.