Treniranje psa!

poruka: 28
|
čitano: 10.510
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Treniranje psa!

pozdrav svima...owako...zanima me kako policija trenira svoje pse da traže drogu.?!..na koju foru to rade!?..Ako moze pomoc-!

17 godina
Treniranje psa!
Cim dobju psa, njemacki ovcar npr, sakre malo droge negdje na tom polju gdje treniraju psa.
Svaki dan mu daju drogu iz ruke da pas nanjusi i nakon nekog vremena pas sam pocme traziti onu drogu koja je sakrivena...
Naravno to je samo dio sta psi rade...

Ne odgovaram za nikakve posljedice ako neko ovo pokusa kod kuce. :)
15 godina
neaktivan
Re: Treniranje psa!
pazi od kog nabavljas robu kad ga budes trenira
Bolje živjeti sto godina kao bogataš nego jedan dan u bjedi
14 godina
neaktivan
Treniranje psa!

Hvala!
Jer sam cuo od nekih da mu drogu stavljaju u hranu pa onda stalno to traži..al mi je cudno ako pas nije gladan zar onda nece trazit!?!

i cuo sam da neki koriste aromu od droge...znaci stave nekoliko kapi arome droge na lopticu pa mu ju daju iz ruke da se pas privikne na miris i onda sakriju pa pas tako trazi...
samo neznam gdje da nabavim AROMU droge...naravno nemam tolko para da koristim pravu

17 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

Hvala!
Jer sam cuo od nekih da mu drogu stavljaju u hranu pa onda stalno to traži..al mi je cudno ako pas nije gladan zar onda nece trazit!?!

i cuo sam da neki koriste aromu od droge...znaci stave nekoliko kapi arome droge na lopticu pa mu ju daju iz ruke da se pas privikne na miris i onda sakriju pa pas tako trazi...
samo neznam gdje da nabavim AROMU droge...naravno nemam tolko para da koristim pravu

sta ti uopce pokusavas?

***Ako sam ti ikako pomogao samo pritisni HVALA!***
14 godina
neaktivan
dooma kaže...
hogar315 kaže...

Hvala!

sta ti uopce pokusavas?

Pokusavam saznati na kojem principu pas pronalazi drogu !

14 godina
neaktivan
Treniranje psa!
imam ti ja mopsa, pametan ker, ali jebiga, nece sjest, tvrdoglav je... jedino kad salamu izvadim onda da vidis kako sjedi
14 godina
neaktivan
Treniranje psa!
Vi veri veniversum vivus vici
14 godina
neaktivan
Sunburn kaže...

hvala puno!

16 godina
neaktivan
znači u biti hoš ušlagirat psa?
Na sve komentare tipa 'Na Wikipediji piše ovo', 'na Internetu san naša da piše ono' odgovaram 'Pisalo je i na zidu pička pa ja slomija kurac'.
16 godina
Treniranje psa!

Hoće ga naučit da mota jointove

Lt.Lowenbrau prozvan cheaterom preko 9000 puta
15 godina
neaktivan
Treniranje psa!

Breston uncovered a shipment of marijuana in heat-sealed Mylar bags, inside plastic-lined crates sealed with foam sealant, inside a closed storage garage. 

Inače, rekao mi je rođak što radi na aerodromu da oni njihovi psi mogu da nanjuše dim trave u kosi i nakon 30 dana, prao je ti svaki dan, fascinantno.

Mes que un Club! FCBarcelona!
15 godina
neaktivan
možda kenja taj tvoj jaran nemoru biti tolko dobri
15 godina
neaktivan
Treniranje psa!

Jeste, čovjek od 45 godina mi je to rekao da bi ispao faca u društvu. {#}

Samo kažem što mi je rekao, ne mora 100% biti točno, iako me nešto tako ne bi začudilo.

Mes que un Club! FCBarcelona!
14 godina
neaktivan
Treniranje psa!

stvarno fascinantno.{#}

ii zanima me dali postoji kakva AROMA npr.marihuane!!??? za kupit...znate kao ono za torte.xD

Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 20:08 (hogar315).
14 godina
Treniranje psa!

.....Inace zahebi te fore daju mu da njusi drogu od malena...itd.To su ti metode za zelene i za novinare!

Rijetki su psi koji pokazu talent za njusenje odredene stvari i to u stvarnosti ne pali!

Istina je da ga stvarno od malena slagiraju i time stvaraju ovisnika,no opet rijec je o vrlo malim kolicinama droge!

Tako je brze i efikasnije!

14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...

.....Inace zahebi te fore daju mu da njusi drogu od malena...itd.To su ti metode za zelene i za novinare!

Rijetki su psi koji pokazu talent za njusenje odredene stvari i to u stvarnosti ne pali!

Istina je da ga stvarno od malena slagiraju i time stvaraju ovisnika,no opet rijec je o vrlo malim kolicinama droge!

Tako je brze i efikasnije!

a kako onda ti to znas?!

15 godina
neaktivan
Treniranje psa!

Ti si neki diler?{#} {#}

14 godina
hogar315 kaže...

stvarno fascinantno.{#}

ii zanima me dali postoji kakva AROMA npr.marihuane!!??? za kupit...znate kao ono za torte.xD

Osusi djetelinu(lucernu,lucerku....) zapali je i ponjusi dim!

hogar315 kaže...
a kako onda ti to znas?!

Eto znam,bavim se psima i dresurom.

14 godina
neaktivan
Milka30 kaže...
hogar315 kaže...

stvarno fascinantno.{#}

Osusi djetelinu(lucernu,lucerku....) zapali je i ponjusi dim!

hogar315 kaže...
a kako onda ti to znas?!

Eto znam,bavim se psima i dresurom.

koji davao ce mi djetelina!?!? ocu droge!

15 godina
neaktivan
hogar315 kaže...

stvarno fascinantno.{#}

Aroma marice ko za torte bahahahahahahah  {#}

14 godina
neaktivan
teodosije kaže...
hogar315 kaže...

stvarno fascinantno.{#}

Aroma marice ko za torte bahahahahahahah {#}

pda sta oces...okus ko marica sam kaj te ne ftrgne.!xD {#}

15 godina
neaktivan
kan se toga moreš psa zbuniti najbolje ti pravu za svaki slučaj koristi.

znaš onu pola pije pola šarcu daje:)
14 godina
neaktivan
teodosije kaže...
kan se toga moreš psa zbuniti najbolje ti pravu za svaki slučaj koristi.

znaš onu pola pije pola šarcu daje:)

misliš pola njemu pola meni.D:

15 godina
neaktivan
najbolje da vidiš el roba dobra šta će ti ako te zaje*u pa ti daju nešto drugo pas neće naučit aromu vutre
17 godina
ivm kaže...
Cim dobju psa, njemacki ovcar npr, sakre malo droge negdje na tom polju gdje treniraju psa.
Svaki dan mu daju drogu iz ruke da pas nanjusi i nakon nekog vremena pas sam pocme traziti onu drogu koja je sakrivena...

Ovo nije točno.

Prvo i osnovno, pas ne traži drogu već svoju igračku, najčešće lopticu.

Pas se tako uigrava 2-3 mjeseca. Tek onda se uz lopticu u posebnu kutiju stavlja i droga (ne aroma, ne koncentrat ili slično, već prava droga), loptica navuče miris i pas postepeno (kroz sljedećih 2-3 mjeseca) u potpunosti miris droge ''poveže'' s lopticom. Nakon što pas bude u potpunosti utreniran za njega je to i dalje igra, pas nije ovisan i slične gluposti, već jednostavno traži svoju igračku. S psima se može svašta, Rusi su ih u 2. svj ratu npr trenirali da kad čuju zvuk tenka potrče pod njega jer su naučeni da ih ispod čeka hrana.

I kad su uletjeli Švabe s tenkovima psi su natovareni eksplozivom trčali pod tenkove i BUUUM...

Koliko različitih mirisa droge pas može usvojiti nije jasno determinirano, ali ovisi o pasmini i treningu. Belgijski i njemački ovčari koje smo hendlali kao ročnici u Obučnom centru vodiča i službenih pasa u Dugom Selu mogu nanjušiti i 20 različitih vrsta droge...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.9.2011 21:17 (CrnaBitanga).
15 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
S psima se može svašta, Rusi su ih u 2. svj ratu npr trenirali da kad čuju zvuk tenka potrče pod njega jer su naučeni da ih ispod čeka hrana.

I kad su uletjeli Švabe s tenkovima psi su natovareni eksplozivom trčali pod tenkove i BUUUM...

Isuse i bože...

Koliko je samo psa poginulo u II. svjetskom ratu...

Jadni peseki {#}

AOM... (mmm)
17 godina
neaktivan
CrnaBitanga kaže...
ivm kaže...

Ovo nije točno.

Prvo i osnovno, pas ne traži drogu već svoju igračku, najčešće lopticu.

Pas se tako uigrava 2-3 mjeseca. Tek onda se uz lopticu u posebnu kutiju stavlja i droga (ne aroma, ne koncentrat ili slično, već prava droga), loptica navuče miris i pas postepeno (kroz sljedećih 2-3 mjeseca) u potpunosti miris droge ''poveže'' s lopticom. Nakon što pas bude u potpunosti utreniran za njega je to i dalje igra, pas nije ovisan i slične gluposti, već jednostavno traži svoju igračku. S psima se može svašta, Rusi su ih u 2. svj ratu npr trenirali da kad čuju zvuk tenka potrče pod njega jer su naučeni da ih ispod čeka hrana.

Koliko različitih mirisa droge pas može usvojiti nije jasno determinirano, ali ovisi o pasmini i treningu. Belgijski i njemački ovčari koje smo hendlali kao ročnici u Obučnom centru vodiča i službenih pasa u Dugom Selu mogu nanjušiti i 20 različitih vrsta droge...

Točno je za loptice, mada ima primjera gdje uopće ne koriste loptice.

Gledao sam pretragu i sa lopticom i bez nje, uspješnost je i kod jednih i kod drugih OK, isto tako gledao sam kada imaju agresivni signal i pasivni.

Zustavite zemlju silazim, nije mi do ničeg, odlazim!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice