Treči svjetski rat zaključana tema

poruka: 34
|
čitano: 7.094
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Treči svjetski rat
Hyperion kaže...

Solution: Bacanje par hidrogenskih bombi na islamske zemlje i GG.

Hyperion kaže...

Muslić nezna shvatit šalu OMG

Sigurno si jedan od onih koje krivo pogledaš i odmah te idu tući, nebih se s tobom družio!

Uostalom nerazmišljaš, ako bi bacili na mene hidrogensku bombu bome bi i ti umro kao i cijela hrvatska.

Krešo91 kaže...

*grabbing popcorn*

"Fuck popcorn!!!1!"

*grabbing čvarke* {#}

Koji qrac vi imate protiv muslimana? Da ja sad kažem da treba da hidrogensku bacim na katoličke zemlje, bil' se ti usprotivio mom mišljenju? Aj ne seri, šala ti uopšte nije šala.

You and me baby ain't nothing but mammals. So let's do it like they do on the Discovery Channel. Gettin' horny now! Fine opcije foruma :) +38761299744
16 godina
neaktivan
Treči svjetski rat

Sjeverna Koreja ima najvećeg redikula za vođu

16 godina
neaktivan
BannedOnThisForum kaže...
Hyperion kaže...

Solution: Bacanje par hidrogenskih bombi na islamske zemlje i GG.

Hyperion kaže...

Muslić nezna shvatit šalu OMG

Sigurno si jedan od onih koje krivo pogledaš i odmah te idu tući, nebih se s tobom družio!

Uostalom nerazmišljaš, ako bi bacili na mene hidrogensku bombu bome bi i ti umro kao i cijela hrvatska.

Krešo91 kaže...

*grabbing popcorn*

"Fuck popcorn!!!1!"

*grabbing čvarke* {#}

Koji qrac vi imate protiv muslimana? Da ja sad kažem da treba da hidrogensku bacim na katoličke zemlje, bil' se ti usprotivio mom mišljenju? Aj ne seri, šala ti uopšte nije šala.

da fakat i ja to kazem,kako bi se oni nasli uvrijeđeni nak njima neko kaze da treba baciti na katolicke zemlje

zasto prst dole !!!! stavi barem hvala ako sam ti pomogao,,
17 godina

Dobro pretjerao sam, napisao sam šalu koja to nije.

Zašto ja nemam dobru sliku o muslimanima i islamu zahvalite vijestima i terorističkim napadima te što mislim da su nasilni jer čim je papa rekao nekakvu bezazlenu rečenicu muslimani su odmah srušili jednu crkvu.

A vi samo to i dalje potvrđujete, zar vas vjera tako uči, pogotovo ti koji si rekao da bi odmah bacio bombu na mene nuff said. I ne nebih to rekao da si ti rekao onako za katolike, samo bih se blago nasmijao, no opet baba vanga nigdje nespominje da su europljani napali muslimane.

Gledao sam i jedan dokumentarac gdje su bili pravi islamski vjernici i koji osuđuju muslimane koji šire nasilje u ime vjere, pa mi je to bilo iznenađujuće i bil sam happy da ima i takvih da ih je bar više i s jedne i s druge strane vjere.

EDIT: Kad sam već dobio žuti za počinjanje "rata", zašto mi nisu pobrisali post? Nešt tu neštima

MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- & Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sub 27.11.2010 11:58 (Hyperion).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice