Tipkate li po mobitelu dok vozite?

poruka: 8
|
čitano: 1.017
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina

Maloprije sam čitao postove u jednoj temi tu na forumu. Autor teme s dobrog touchscreen smartphonea (Samsung Galaxy) prelazi na dumbphone s tipkovnicom. Kao jedan od razloga naveo je i to da mu je po touchscreenu nezgodno tipkati dok vozi. Odmah se u temi javilo par osoba koje to potvrđuju, da je i njima nezgodno tipkati po mobitelu s dodirnikom (da, hrvatski izraz za touchscreen je dodirnik) i da je zato bolji mobitel s tipkama. Prvo što sam pomislio bilo je nešto u stilu "jesu li ovi likovi normalni, zar ne kuže koliko je to opasno" pa sam odlučio napraviti anketu da vidim kakvo je stanje ovdje među forumašima i da čujem mišljenja. Tipkate li po mobitelu dok vozite (automobil, motor, traktor, bicikl, ...)?

1 Da, tipkam skoro cijelu vožnju
11 Da, ponekad kad nešto treba
29 Ne, ne ugrožavam sebe i druge
213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
16 godina
odjavljen

Ne ne i ne!

Jedino ako je velika hitnoća stanem sa strane ili na dugom semaforu, pišem napamet na mobitelu s tipkama, no nikad dok vozim, i smatram da svi koji to rade ne bi trebali (fali malo grubljih riječi, ali dosta mi je kartona).

15 godina
Re: Tipkate li po mobitelu dok vozite?
Jakovp kaže...

Ne ne i ne!

Jedino ako je velika hitnoća stanem sa strane ili na dugom semaforu, pišem napamet na mobitelu s tipkama, no nikad dok vozim, i smatram da svi koji to rade ne bi trebali (fali malo grubljih riječi, ali dosta mi je kartona).

Veoma hitno.Inace ne tipkam dok vozim.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
moderator

ne tipkam dok vozim, a ni nemogu jer mi mob ima touchscreen...

al i prije dok sam imao mob s tipkama i mogao to napamet bez gledanja nisam tipkao

čak ni ne pušim cigarete dok vozim, a pušač sam

jedino se javim ako me netko zove, ali imam handsfree sustav u autu pa je to sasvim sigurno...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
15 godina
neaktivan

Nemam vozačku.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
17 godina
neaktivan

Inače mjesečno pošaljem u prosjeku 4 poruke, to mi je oduvijek bila tlaka, ako nekoga trebam kontaktirati samo ga zovnem i ćao.

A life? Cool! Where do I download one of those?
16 godina

Jednom sam kreten tipkao na LG Cookieu pri brzini od 120kmh i nikada vise,nikoga nije bilo na cesti,ali ja sam skoro pokupio bagera.

I otada nikada vise,lijepo dam pokazivac i javim se/posaljem SMS ako nesto je hitno.

What is family ? :) http://www.youtube.com/watch?v=ht5yucPQtQ4 http://www.youtube.com/watch?v=wL3J4YKwepc
18 godina

Za sada 19 ne tipka dok vozi, 10 ponekad tipka i nitko se nije javio da tipka cijelu vožnju.

213.202.106.145:28960 TDM PROMOD 211 Tarrget Rush Team server
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice