ja cijelo vrijeme odrzavam 3-4 day beard.
nedavno mi je crko braunov trimmer pa sam se trimmao sa kosilicom za kosu, ne bas ugodno iskustvo.
zilete/britvice nisam taknuo od intervjua za posao na kojem sam skuzio da i manageri nose (ne)uredne brade.
ja cijelo vrijeme odrzavam 3-4 day beard.
nedavno mi je crko braunov trimmer pa sam se trimmao sa kosilicom za kosu, ne bas ugodno iskustvo.
zilete/britvice nisam taknuo od intervjua za posao na kojem sam skuzio da i manageri nose (ne)uredne brade.
stari mi za 20 ročkas kupio inoxovu britvu (na foru onih iz stare vojske), pa sam na 3. godini faksa imao fazu (radi bivše ofc) da sam se brijao svako jutro, jer brada brzo naraste pa je pikavo i hrapavo - a to je bio izgleda veliki turn off
sad držim bradu još od ljeta, samo je trimerom kratim da izgleda tjedan stara i na vratu je kratim žiletom iznad a. jabuke.
baš sam se naučio na ovakav izgled
ja imam 20 godina a zadnji put sam se obrijo skroz do koze s nekih 18. imam full beard, a nosio sam ju na nekih 6-7 mm, sad u 11. mjesecu sam naravno pustio bez brijanja i sad je vec dosta narasla i sad mi je doslo u glavu da se obrijem skroz cisto da vidim kako mi uopce lice izgleda jer ga nisam vidio dvije godine. posto meni to brzo raste, za par tjedana cu opet bit bradat.
ja imam 20 godina a zadnji put sam se obrijo skroz do koze s nekih 18. imam full beard, a nosio sam ju na nekih 6-7 mm, sad u 11. mjesecu sam naravno pustio bez brijanja i sad je vec dosta narasla i sad mi je doslo u glavu da se obrijem skroz cisto da vidim kako mi uopce lice izgleda jer ga nisam vidio dvije godine. posto meni to brzo raste, za par tjedana cu opet bit bradat.
Nemoj. Pogotovo ako imaš baby face
Jel možemo na pivo na kraju? U Beertiji je kuvano vino 10 kuna, a vani minus
Prekidaš samnom? Znao sam da je neki drugi u pitanju. Možemo sada dok je mraka
Nemoj. Pogotovo ako imaš baby face
pa nemam pojma kakav face imam kad si nisam vidio golo lice 2 godine, i to 2 godine kad bi mi se lice zapravo trebalo dosta mjenjat zbog razvoja. brada mi daje totalno drugi oblik licu, jer kazem imam full beard koji pokriva cijelu vilicu. ma probat cu, ako mi se ne svidi ionako ce za mjesec dana opet isto narast.
Jutros se obrijao pošteno prvi puta nakon skoro 6 godina. Jučer pala neka zayebancija na poslu kako me nitko od kolega nikad nije vidio obrijanog, a i bolja polovica (ovisi koga pitate) je rekla da želi vidjeti taj baby face. Imam 29 i brada mi ful brzo raste, ali ne oduvijek, relativno kasno sam "orutavio" što bi mi rekli, tamo negdje sa 20, dotad je sve bilo neko paperje. I još jedna stvar koja je i meni i svima čudna. Svijetlije sam puti, imam svijetlo smeđu (skoro plavu) kosu, ali brada crna kao unutrašnjost lijesa.
I tako je prvo skinem moju lumberjack bradu s mašinicom, fusion u ruke i reko "ajmo". Kad sam završio - instant regret! Čovječe, izgledam kao srednjoškolac! Izađem iz kupaone, a cura plače od smijeha, kaže izgledam kao bebina guza. more marš u pi*du materinu. Dođem na posao, a ekipa ko da je vidila Boga, još me zaštitar na ulazu nije prepoznao pa me i osobnu tražio. Pijemo kavu, dolazi šef i gleda u mene, kaže da mi je netko rekao da ću te vidjet obrijanog reko bi mu da nije normalan, reko nemojte i vi sad, kao da mi nisu svi sjeli na muku već.
Zaključak: nemojte se brijat, pa niste žene. Lumberjack svima dobro stoji! Evo me već blizu kioska da kupim cigarete i molim se Bogu/Višni/Budi i svima ostalima da me prodavačica ne traži osobnu jer će to loše uticati na moje duševno stanje...
I tako je prvo skinem moju lumberjack bradu s mašinicom, fusion u ruke i reko "ajmo". Kad sam završio - instant regret!
Pa dobro zar nisi ništa naučio onog tužnog dana dana kad se Kit Harington obrijao?
I tako je prvo skinem moju lumberjack bradu s mašinicom, fusion u ruke i reko "ajmo". Kad sam završio - instant regret!
Pa dobro zar nisi ništa naučio onog tužnog dana dana kad se Kit Harington obrijao?
Ajde pravit ću se da znam tko je to, ali nisam. Meni je očito najmilije učit na vlastitim greškama... Dragi Lastane jesam li ja mazohist
Ajde pravit ću se da znam tko je to, ali nisam.
Jon Snow...GoT...ring a bell?
Jon Snow...GoT...ring a bell?
Aha, znam tko je taj Snow (onajkoji ku*ca ne zna)ali ne gledam got.
Lik iz Game Of Thronesa na kojeg su padale mace dok se nije obrijao :DD
Lik iz Game Of Thronesa na kojeg su padale mace dok se nije obrijao :DD
Poanta - brada je dobra.
Koje je vaše mišljenje o PDA-u (Public display of affection)?
Koje je vaše mišljenje o PDA-u (Public display of affection)?
Suzdržan.
0 | Odobravam |
---|---|
12 | Podijeljenog mišljenja |
4 | Ne odobravam |
Držanje za ruke i cmok - podržavam
Hvatanje u javnosti - ne podržavam
Gejevi - nije prirodno i samim time ne podržavam
Lezbijke - nije prirodno, ali ako su zgodne, podržavam; ipak su cure
Ne mislim.
Držanje za ruke i cmok - podržavam
Hvatanje u javnosti - ne podržavam
Gejevi - nije prirodno i samim time ne podržavam
Da, sjećam se jednom prilikom da si pričao kako si morao gospođici zviznuti šamar jer je htjela malo više PDA-a.
Drago mi je da postoje ljudi kao ti!
Izgleda kao lik koji izgleda kao žena, a trudi se da izgleda kao lik.