The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.208
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: The Friendzone Club

Eto još jedan savjet za kolegu.

Ako ne želiš prekinut jer vidiš mogućnost i potencijal uspjeha veze, najbolje ćeš saznati na čemu si ako pokažeš svoju hladnu stranu. Promjeni ponašanje, budi hladniji , nemoj pokazivati pretjerani interes na njezine priče.. 

Ukoliko se zabrine i pokušava kroz razgovor odgonetnut što se dešava, ako te proba oraspoložiti na bilo koji način - možda čak i ima nade.

Ukoliko je boli ona stvar i nakon 1-2 dana već reagira na nervozan način i traži odriješene ruke - vjerojatno će i ona sama ponuditi da se raziđete, a to ti samo znači da ima drugog.

Koliko čitam ti si prema njoj ultra dobar, a ona se ne želi situirati u ljubavnom smislu i proživljava mladost na još neozbiljan način (što je normalno) , ovo ti je najjednostavniji "test".

Nije kraj svijeta, kupi si komponente za komp, sfarofsku grafičku ako treba 

11 godina
neaktivan
matekws kaže...

Nemere, za par dana je valentinovo, treba to prvo obavit pa onda može kupovat komponente. 

Ja predlažem ovo, samo 26 tisućica a sfarofski svjetlucaju toliko da će joj kao idući poklon trebat sunčane naočale (Dijor najmanje) 

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
14 godina
neaktivan
matekws kaže...

Eto još jedan savjet za kolegu.

Ako ne želiš prekinut jer vidiš mogućnost i potencijal uspjeha veze, najbolje ćeš saznati na čemu si ako pokažeš svoju hladnu stranu. Promjeni ponašanje, budi hladniji , nemoj pokazivati pretjerani interes na njezine priče.. 

Ukoliko se zabrine i pokušava kroz razgovor odgonetnut što se dešava, ako te proba oraspoložiti na bilo koji način - možda čak i ima nade.

Ukoliko je boli ona stvar i nakon 1-2 dana već reagira na nervozan način i traži odriješene ruke - vjerojatno će i ona sama ponuditi da se raziđete, a to ti samo znači da ima drugog.

Koliko čitam ti si prema njoj ultra dobar, a ona se ne želi situirati u ljubavnom smislu i proživljava mladost na još neozbiljan način (što je normalno) , ovo ti je najjednostavniji "test".

Ima li inacenje smisla u vezi?  Kad se ja naljutim na nju, ona se naljuti na mene jer se ja ljutim na nju, svaki put a meni je to smijesno
To je dosad islo tako, napravi nesto sta mi smeta- ja se  onda postanem hladan i ignoriram ju.. a onda dode 21874512 poruka tipa sta je bilo, jesi ljut, zasto si ljut ( a pritom zna sta je napravila) kazem joj ocito, za svoje zdravlje joj kazem da me ne zanima i kroz par dana se sve vrati na ''normalu'' ... ona uvijek dobije sta ''hoce'' tj napravi to za svoju trenutnu srecu (ajmo to tako nazvati) i onda se kasnije ispricava kaj je to napravila ( a nekako si kontam da je cijelo vrijeme svijesna toga i posljedica koje ce bit) ... ali ja to ne kuzim, mogu ja bit mlad i balav, ali boze moj, ako znam da bi joj npr moglo smetat da odem  u kino s ''frendicom'' iz gyma, normalno da necu to napravit.. kompromis, ne?
Kako sad svi za*ebavate za to.. kao da je cudno poklonit nesto voljenima?

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Probaj joj nes normalnog kupit za valentinovo (npr ruzu i cokoladu) pa vidi kam ide.

Ja sam bivsoj 2 puta kupio srebro i kasnije vise nisam jer se bunila sto toliko trosim na nju i to me ugodno iznenadilo.

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 16:28 (zerocool12).
12 godina
Goddish kaže...

Ima li inacenje smisla u vezi?  Kad se ja naljutim na nju, ona se naljuti na mene jer se ja ljutim na nju, svaki put a meni je to smijesno
To je dosad islo tako, napravi nesto sta mi smeta- ja se  onda postanem hladan i ignoriram ju.. a onda dode 21874512 poruka tipa sta je bilo, jesi ljut, zasto si ljut ( a pritom zna sta je napravila) kazem joj ocito, za svoje zdravlje joj kazem da me ne zanima i kroz par dana se sve vrati na ''normalu'' ... ona uvijek dobije sta ''hoce'' tj napravi to za svoju trenutnu srecu (ajmo to tako nazvati) i onda se kasnije ispricava kaj je to napravila ( a nekako si kontam da je cijelo vrijeme svijesna toga i posljedica koje ce bit) ... ali ja to ne kuzim, mogu ja bit mlad i balav, ali boze moj, ako znam da bi joj npr moglo smetat da odem  u kino s ''frendicom'' iz gyma, normalno da necu to napravit.. kompromis, ne?

Cek cek, znaci ti si svjestan toga da ona tebe svejsno (da me izvines) je*e u mozak i ti to toleriras godinama i cudis se sto ti je u vezi tako kako je? Ili joj pokazi zube ili zavrsi tu predstavu od veze jer gubis godine zivota bzv.

14 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...

Probaj joj nes normalnog kupit za valentinovo (npr ruzu i cokoladu) pa vidi kam ide.

Ja sam bivsoj 2 puta kupio srebro i kasnije vise nisam jer se bunila sto toliko trosim na nju.

Nikad nije bilo stvar u poklonima, napomenuo sma to vec.  Ali sve vise mi se svida ideja da nista ne dobije :')

14 godina
neaktivan

Ljubav je cudna, da kolega :D

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 15:55 (Goddish).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Gle, ljubav je bitna,ali ne moraš biti nečija budala...

Očito je cura seronja prema tebi i nije dovoljno odrasla da bi se znala kontrolirati (ako već obečava promjenu), svi nekad imamo muhe ali ponekad kad se granica prođe treba biti oštar ili se čak spustiti na njezinu razinu. Što ti znači što si s njom a ona ti dolazi sa šljivama od drugog? Ne predlažem da je odmah ostaviš,ali predlažem da joj jasno daš do znanja da bez promjene tako dalje ne može, pa nek si razmisli malo o svemu (ili čak da prekineš s njom na kojih mj dana (nemoj joj reć rok), pustiš da vidi kamo to ide i ti sebe središ malo)....

@footballer nije to niš strašnog, to je ok stanje,nemoj forsirat niš, imam frenda koji još nije imao curu (doduše sad se neš zaljubljuje al to je druga priča) i njemu je tak ok (a čovjek bi rekao da on može imati koju poželi)...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 16:32 (zerocool12).
11 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Nije ništa čudno poklanjati voljenim osobama ali kad one to zaslužuju.

Da se ona ponaša normalno nitko te nebi za*ebavao, ali ona konstantno radi budalu od tebe bez da ti to registriraš i spriječiš. Ljudi ti pokušavaju ukazati na to a ti samo kmečiš da ju voliš. Ajd se zbroji, ili prekini tu vezu ili se nemoj žalit jer ako nakon toliko komentara raznih ljudi odlučiš ostati s njom onda si sam kriv za sve što će se u budućnosti desiti. Neće se ona promijeniti, ona je takva, uvijek ćeš ti popuštati, uvijek će na kraju biti tvoja krivica(nebitno što se dogodilo) i svaki problem će riješiti tako da prede oko tebe dok ne zaboraviš i opet će raditi po svom. Ili ju prihvati takvu kakva je i nastavi vezu ili prekini. Treće opcije nemaš.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kroz tvoje poruke sam ukapirao da je zapravo, ta ženska totalno u pravu, da ja imam nekoga takvog - isto bi postupio. U toj mjeri si nesposoban, najiskrenije. Vidjela je i vidi kako si labilan karakter, ona je sama sebi dovoljna,  i to bezobrazno iskorištava. Ti ne zaslužuješ ni nju, a kamo li neku ozbiljniju osobu zbog koje ti se sve neće godinama vrtiti u krug i obijati od glavu.

P.S., pitaj ju da ti ovo pokloni ako dosad nije, potrebno ti je.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 20:16 (4ucker).
10 godina
odjavljen
ddarknessfairyy kaže...

Vrlo vjerojatno je u tome stvar pošto je u mom shvaćanju ljubomora negativna emocija izazvana strahom ili tjeskobom zbog nečega što nemamo ili se bojimo da ćemo izgubiti.

Nije da ti znaš išta osim pseudoznanstvenih fraza i praznih pojmova[1] kao što su loše emocije.

[1] Trebala sam napisati sintagmi/sintagmâ, ali sad je gotovo. Ili nije?

Qrčim se, a drugi 3,14zde.
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 20:29 (Arendelle).
13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
ddarknessfairyy kaže...

Vrlo vjerojatno je u tome stvar pošto je u mom shvaćanju ljubomora negativna emocija izazvana strahom ili tjeskobom zbog nečega što nemamo ili se bojimo da ćemo izgubiti.

Nije da ti znaš išta osim pseudoznanstvenih fraza i praznih pojmova[1] kao što su loše emocije.

[1] Trebala sam napisati sintagmi/sintagmâ, ali sad je gotovo. Ili nije?

tebi je ocito prekratko trajala suspenzija....

10 godina
odjavljen
kicmabrajker kaže...

A tebi je očito od znanstvenih činjenica draže slušati teorije šarlatana koji su načuli za neke pojmove iz znanstvene psihologije, ali ne znaju baš njihovo pravo značenje pa smišljaju svoje opise dotičnih - netočne i oprečne psihologiji kao modernoj znanosti, dakako. To je razina tzv. psihologiziranja. Ne znam što je kod tog psihologiziranja tužnije - to što si oni koji ga koriste u raspravi njime podižu ego i daju na važnosti ili to što se nađe mnogo ljudi koji tȇ pizdarije smatraju apsolutnom istinom, a zapravo su u rangu tvrdnje da su planeti ravne ploče na leđima divovskih slonova ili kornjača.

P. S. Znam kako ćeš mi sada reći da sam ja tȃ koja nema pojma i koja svojom arogancijom pokreće svađu, ali te unaprijed upućujem na Dunning-Krugerov efekt. Pročitaj, možda štogod i shvatiš. :)

13 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
kicmabrajker kaže...

A tebi je očito od znanstvenih činjenica draže slušati teorije šarlatana koji su načuli za neke pojmove iz znanstvene psihologije, ali ne znaju baš njihovo pravo značenje pa smišljaju svoje opise dotičnih - netočne i oprečne psihologiji kao modernoj znanosti, dakako. To je razina tzv. psihologiziranja. Ne znam što je kod tog psihologiziranja tužnije - to što si oni koji ga koriste u raspravi njime podižu ego i daju na važnosti ili to što se nađe mnogo ljudi koji tȇ pizdarije smatraju apsolutnom istinom, a zapravo su u rangu tvrdnje da su planeti ravne ploče na leđima divovskih slonova ili kornjača.

P. S. Znam kako ćeš mi sada reći da sam ja tȃ koja nema pojma i koja svojom arogancijom pokreće svađu, ali te unaprijed upućujem na Dunning-Krugerov efekt. Pročitaj, možda štogod i shvatiš. :)

dajes si preveliko znacenje ako mislis da cu citat ovo sto si napisala....

12 godina
The Friendzone Club

ponekad se pitam jesi li ti ljudsko biće?

12 godina
Arendelle kaže...
kicmabrajker kaže...

bez uvrede no smaras.. nikome se neda niti citati ,a bome niti razgovarati.

Trujes nam temu. back off

Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.[121119962015]
10 godina
odjavljen
Del_Boy97 kaže...

ponekad se pitam jesi li ti ljudsko biće?

Ja se ponekad pitam zašto sam toliko blesava da se uvlačim u raspravu (sic!) s lomiteljima kralježnice i inima. Hvala što si mi pomogao da shvatim svoju besmisao na ovoj temi. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 21:18 (Arendelle).
16 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
kicmabrajker kaže...

Nije li znanost tek sistematsko pokušavanje opisivanja realnosti?

17 godina
Goddish kaže...

Ima li inacenje smisla u vezi?

Ima li maltretiranje partnera smisla u vezi?

Nije nenormalno iskomunicirati problem. Nenormalno je uvijek raditi isto i očekivati da će se stvari promijeniti.

ddarknessfairyy kaže...

Nije ništa čudno poklanjati voljenim osobama ali kad one to zaslužuju.

Evo mog prijedloga poklona za Valentinovo, od njega njemu:

Goddish, nemoj se sad odmah inatiti - probaj, možda ti se svidi!

Ako uspije, zadržat ćete sretnu vezu i živjekti sretno uvijek i zauvijek, a ja za poklon onda prihvaćam i neku sitnicu tipa laptop ili bicikl.

Gledam te!
12 godina
neaktivan
Arendelle kaže...
kicmabrajker kaže...

Ti radiš upravo istu stvar sa svojim postovima. "hehe ja ću sad njima prigovarati sa "pametnim riječima" hehe ja sam bolja od njih, hehe peasants. Čovječe, kako sam ja pametna, ali ne razumijem zašto me nitko ne želi."

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
16 godina
neaktivan
Ratohnhake:ton kaže...
Arendelle kaže...

Ti radiš upravo istu stvar sa svojim postovima. "hehe ja ću sad njima prigovarati sa "pametnim riječima" hehe ja sam bolja od njih, hehe peasants. Čovječe, kako sam ja pametna, ali ne razumijem zašto me nitko ne želi."

Ona? Ona da nema nikoga? Ona je Martin Shkreli materijal žene. 

12 godina
neaktivan
4ucker kaže...
Ratohnhake:ton kaže...
Arendelle kaže...

Ona? Ona da nema nikoga? Ona je Martin Shkreli materijal žene. 

Dakle i nju su odbacili ko što je Dota 2 Team Leviathan odbacio njega? :D  (On im je bio sponzor, logično)

moglo bi se, al prvo trebaš dobiti na masi tijela, a onda tu masu izgradiš u mišiće.. ~Vaas
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 21:35 (Ratohnhake:ton).
14 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Sad nakon ovih svih komentara unazad par strana, i odnosenja jednih forumasa prema drugima.
Ne znam uslijed cega ste isfrustrirani, niti cemu je uopce potrebno na takav nacin se odnosit prema drugim ljudima (pogotovo u ovoj temi) a po nacinu na koj pisete jedni drugima  da se zakljucit da ste isfrustrirani (i to jako)  i neodgojeni. 
@velikibrat jesi ti stvarno iso googlat sliku da bi je mogo stavit tu? :D
i cemu prepucavanje s  Arendelle? kolko godina imate pa da se svadate? Cak i tu na forumu..

11 godina
neaktivan
kicmabrajker kaže...

dajes si preveliko znacenje ako mislis da cu citat ovo sto si napisala....

A s kim se ti zamaraš  Staviš na ignore i boli te dupe za to što dotična/ni laprda.

Da sad nisi citirao ja pojma nebi imala o zadnjim ispadima i živjela bih i dalje u svom pink forum svijetu u kojem nema lapača čiji su pokušaji provokacija toliko jadni da izazivaju samo podsmijeh, al opet s druge strane priuštio si mi par minuta smijeha dok sam čitala o svojim navodnim dijagnozama.  Sad nisam sigurna dal' da ti zahvalim ili da te opalim po glavi...uf dileme, dileme  

Možda najbolje da ti kupim swarovski mobitel 

Veliki Brat kaže...

Evo mog prijedloga poklona za Valentinovo, od njega njemu:

Goddish, nemoj se sad odmah inatiti - probaj, možda ti se svidi!

Ako uspije, zadržat ćete sretnu vezu i živjekti sretno uvijek i zauvijek, a ja za poklon onda prihvaćam i neku sitnicu tipa laptop ili bicikl.

To ti njemu iz iskustva preporučaš?

Ne treba se sramiti, nije ta spravica tako loša 

17 godina
Goddish kaže...

@velikibrat jesi ti stvarno iso googlat sliku da bi je mogo stavit tu? :D 

Ne, slikao sam si ženu. 

ddarknessfairyy kaže...

To ti njemu iz iskustva preporučaš?

Ne treba se sramiti, nije ta spravica tako loša 

A čuj, mogu ja bit frajerčina kol'ko hoću, ali dok znanstvenici u potpunosti ne ovladaju genetskim kodom ovo će ostati jedini način da zadovoljim blizanke istovremeno.

Gledam te!
11 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

A čuj, mogu ja bit frajerčina kol'ko hoću, ali dok znanstvenici u potpunosti ne ovladaju genetskim kodom ovo će ostati jedini način da zadovoljim blizanke istovremeno.

Pa dobro čemu ti ruke služe seljak jedan?? 

Ovaj forum danas radi ko stari warburg 

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.2.2016 22:12 (ddarknessfairyy).
17 godina
ddarknessfairyy kaže...
Veliki Brat kaže...

Pa dobro čemu ti ruke služe seljak jedan??

Sad trolaš bezveze, a znaš i sama da to nije isto.

A što da radim, kad jednostavno volim svoje žene  :)

Gledam te!
14 godina
odjavljen
Zasto?

Po meni je bitnije prvo bit sretan sam, pa onda trazit nekog da ti jos vise ispuni zivot. Radije gledajte na pozitivne aspekte zivota a ne da sami sebe bacate u bad mood. Puno je lakse tako. Ja sam bio jako negativan al sam se onda poceo s hobijem, slusam muziku za opustanje, pokusavam se sto vise druzit s ljudima i ucim za faks (pogotovo ovih dana haha). I zadovoljan sam. Sad bi samo bilo fora nac nekog da dijelim srecu :)
13 godina
neaktivan
footballer kaže...
Zasto?

Po meni je bitnije prvo bit sretan sam, pa onda trazit nekog da ti jos vise ispuni zivot. Radije gledajte na pozitivne aspekte zivota a ne da sami sebe bacate u bad mood. Puno je lakse tako. Ja sam bio jako negativan al sam se onda poceo s hobijem, slusam muziku za opustanje, pokusavam se sto vise druzit s ljudima i ucim za faks (pogotovo ovih dana haha). I zadovoljan sam. Sad bi samo bilo fora nac nekog da dijelim srecu :)

Sve je dobro dok ne shvatiš da nitko nije sretan, da je tvoj hobi glupa izmišljotina kojom forsiraš sebe da ne razmišljaš o tome koliko si nesretan, da je sva glazba stvorena sa zaradom u prvom planu i da se ne možeš poistovjetiti s glazbenicima jer uživaju u svojoj strasti bez da shvaćaju njenu ispraznost, da tvoj faks ne vrijedi ništa i da je polje u kojem ćeš raditi ispunjeno autistima i da nikad nisi želio biti to što ćeš postati... 

Ti se samo jako trudiš da uvjeriš sebe da si sretan. 

Samo još za arendelle: Spominje neku psihologiju i onda navede daning-krigerov efekt, efekt dvojice likova kojih se najčešće može vidjeti kako pišu gluposti na www.reddit.com

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
10 godina
neaktivan
Goddish kaže...

Evo jednog citata:

“Ludost: raditi istu stvar iznova više puta i očekivati drugačije rezultate"

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice