The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.636
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
cod4gamer kaže...
ChildrenOfDisappearances kaže...

A jebiga nije to baš lako. Zyzzonja je već genetički bio podaren, a i imao je strong facial aesthetics, tako da nije njemu neki bio problem s takvim stavom hvatat 10/10 ženske haha.

nije on bio geneticki podaren ;-)

Ovisi kaj gledaš, ali u većini stvari ga je genetika blagoslovila.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.10.2014 18:29 (ChildrenOfDisappearances).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

PA moja cura je prosjek kad se gleda. Ali mi je s njom ko da sam sa Pamelom Anderson u najboljim danima jer nije sve u izgledu.Mislin necu sad da mi je cura neka bez zuba sa nosom od metra ali ima ljudi sto i sa takvima curama hodaju. Meni osobno nije u izgledu sve ali nekima samo to igra ulogu. I btw svaka cura kojoj normalno priđes u klubu ponudis pice ili pitas za ples ako nije zauzeta ili joj je u glavi propuh nece reći ne... Problem je sto muski imaju ulete oslobodi boze i ti najvjerojatnije u 5 ujutro grle školjku ili šank...

15 godina
The Friendzone Club

cak i nije bitno jel ulet dobar ili los, mozes pokusat i sa najboljim uletom al djaba ako ne zracis sa samopouzdanjem, nego ga izgovoris ko neko drvo sa slegnutim ramenima i sa jamnicom sensation u ruci

prije 2 tjedna, nas 4-5 dosli u klub, stajali na sred prolaza jer smo kasno dosli i nismo imali stol, i zajebavali se sa svima koji su prolazili, i tak je ovaj frend, malo je puniji, ima naocale i ne izgleda nesto ekstra privlacno, ali se odvazio i iskoristio ulet koji nije nista posebno al ga je kroz šarm i smijeh i dobrim drzanjem sproveo uspjesno pa je ta cura kasnije, kad se klub malo ispraznio i kad smo uzeli stol, dosla sa jos 3 frendice za nas stol tako da je svatko od nas nesto rijesio :D

a ulet je glasio
on: cija si ti mala
ona: mamina i tatina(ocekivano)

on: os bit moja malo

znaci treba pokusat samo i bit normalan, prirodan i imat samopouzdanaj i nemas sta izgubit, ak te odbije, ko joj *ebe mater, ima ih jos, probas sa sljedecom, jedna ce kad tad past, a ako se ne proba neces nista ni ulovit..nece ti sigurno cura sama pric(osim ako nemas stol pun cuge, onda dolaze same-provjereno)

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
The Friendzone Club

Prosečna devojka se (ako pretpostavimo normalnu raspodelu) nalazi u sredini spektra, što između ostalog znači da je privlačnija od polovine svih "primeraka". To znači da ili veliki broj ljudi ovde (videti anketu pri kraju prethodne strane) ili ne zna šta znači "prosek", ili obmanjuje druge i potencijalno sebe, ili je samo (što doduše nije isključeno s obzirom na naslov teme).

13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

a ulet je glasio
on: cija si ti mala
ona: mamina i tatina(ocekivano)

on: os bit moja malo

Zamisli da tebi priđe punija cura koja ne izgleda privlačno ovako.

Ja bih mislio da nije dobra, rekao "aha" i prošao pored.

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.10.2014 14:58 (Onjegin).
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

A ulet meni curi i njezinoj priji u vanile od strane nekih mortus alkosa je bio asti mala koje lipe noge imas dali s njima grožđe gaziš? Hm što reć na to? 

A posli toga kad su ga škartale jer je govori P***e je reka da mu neka dođu brat masline jer njima dvima skale ne trebaju...

I kad su se makle od njega on se naljutio i počeo im govorit da su žene lakog morala.. Inače nisam neki za nasilje i 99% sam protiv toga ali da sam ga ja bio tu spava bi na hitnoj... I btw 90% likova se tako ponaša ka izađu vani.. Sad to nekad upali a najčešće upali kod neki otužnih depresivnih žena jer ove normalnije se maknu od tebe ko da imas koleru.

15 godina
Horatio_Hornblower kaže...

A ulet meni curi i njezinoj priji u vanile od strane nekih mortus alkosa je bio asti mala koje lipe noge imas dali s njima grožđe gaziš? Hm što reć na to? 

A posli toga kad su ga škartale jer je govori P***e je reka da mu neka dođu brat masline jer njima dvima skale ne trebaju...

I kad su se makle od njega on se naljutio i počeo im govorit da su žene lakog morala.. Inače nisam neki za nasilje i 99% sam protiv toga ali da sam ga ja bio tu spava bi na hitnoj... I btw 90% likova se tako ponaša ka izađu vani.. Sad to nekad upali a najčešće upali kod neki otužnih depresivnih žena jer ove normalnije se maknu od tebe ko da imas koleru.

da im je lik bio privlačan , smijuljile bi mu se na ove fore a ti bi doma spavao dok bio one prakticirale FFM.

Potpis!
13 godina
neaktivan
15 godina
Onjegin kaže...

Zamisli da tebi priđe punija cura koja ne izgleda privlačno ovako.

Ja bih mislio da nije dobra, rekao "aha" i prošao pored.

realno mogla je i ona tako odgovorit, ali nije, to i je poanta mog posta-da se treba odvazit i pokusat, a sto je najbolje od svega cura bas zgodna bila

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
Ezio kaže...

da im je lik bio privlačan , smijuljile bi mu se na ove fore a ti bi doma spavao dok bio one prakticirale FFM.

Ako imas pravu curu možeš spavat ko beba. Sve ovisi o tome u kakvoj si vezi jer postoji ljudi koji nikad ne bi prevarili, ali opet dogodi se i najboljima. Ali da se brinem da ce mi cura ic okolo to ni malo ako ce ic neka ide sretan joj put jer jbg da je povodusa sigurno bi nekom liku duvala u wc-u ovako dode doma to mi isprica i mi se slatko nasmijemo.

13 godina
The Friendzone Club

Dem hoes, bro.{#}

Pa kad mi kažu da sam cinik... {#}

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 0:05 (pr0n_addict).
17 godina
The Friendzone Club

U kakav slučaj sam ja došao, upoznao jednu dobru curu prek bratove cure, i sad vidli se 2 puta vani, pričali malo plesali i onda došla svadba gdje smo oba dvoje bili.

I sad tu večer ja sam plesao s njom valjda 90 % vremena, zadnji smo ostajali na podiju i baš mi se dopala, a i činilo mi se da sam se ja njoj.

Prošlo je 3 tjedna od te svadbe, čuli smo se 4,5 puta prek facebooka, ugodno se dopisivati s njom, piše velike odgovore, uvijek pita nekaj, baš ono razgovor teče bez brige.

I ja se odlučih pozvati je na kavu da ono uživo opet pričamo, kad dobijem ovakak odgovor:  "Ej pa može neka prijateljska kafa :)"  -.-

Nije mi jasno gdje sam pogriješio xD, što mislite ima još šanse za spasiti se iz friendzona ili je gotovo, već me svrstala ona.

Inace ta kava je veceras, tak da ak nis drugo trenutak istine bude brzo dosao 😂

Nakon 3 pive,sve ružne odu doma; LoL nick: TommyGavin (East)
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 7:58 (tommy2103).
17 godina
tommy2103 kaže...

U kakav slučaj sam ja došao, upoznao jednu dobru curu prek bratove cure, i sad vidli se 2 puta vani, pričali malo plesali i onda došla svadba gdje smo oba dvoje bili.

I sad tu večer ja sam plesao s njom valjda 90 % vremena, zadnji smo ostajali na podiju i baš mi se dopala, a i činilo mi se da sam se ja njoj.

Prošlo je 3 tjedna od te svadbe, čuli smo se 4,5 puta prek facebooka, ugodno se dopisivati s njom, piše velike odgovore, uvijek pita nekaj, baš ono razgovor teče bez brige.

I ja se odlučih pozvati je na kavu da ono uživo opet pričamo, kad dobijem ovakak odgovor:  "Ej pa može neka prijateljska kafa :)"  -.-

Nije mi jasno gdje sam pogriješio xD, što mislite ima još šanse za spasiti se iz friendzona ili je gotovo, već me svrstala ona.

Inace ta kava je veceras, tak da ak nis drugo trenutak istine bude brzo dosao 😂

Sam sebe si friendzoneao kad na dan vjencanja u tom ozracju nisi bar do prve baze pokusao doc lol... 

12 godina
protjeran
The Friendzone Club
Ne smije se okolišat, cure nanjuše strah i nesigurnost, ko pas kost... Jednostavno treba curi prić i odma joj dati do znanja, da te zanima kao cura, a ne kao frendica kojoj ćeš preuzeti ulogu psihijatra... Ja sam sa svojom curom u vezi godinu i sedam mjeseci, a za vezu sam je pitao na drugom spoju, bez ikakvog okolišanja... Prvo je rekla da nezna baš, a onda mi drugi dan rekla da želi, i tako prošla godina, a uskoro ce i druga... Samo naprijed, ne grizu cure, eventualno ti opale šamar :P
17 godina

Moguce, al mislim da nebi proslo, inace je malo sramezljiva, full pristojna i fina cura, nema slika na fb-u u minicama ili dekoltirane majice, niti bilo kaj slicno, definitivno nije ostavila dojam cure koja bi se zbarila odmah prvi put. Ono prije niti ne racunam jer smo se vidjeli na jako kratko. Jos je tu i u igri kaj je najbolja frendica bratove cure, pa nisam htio neke eventualno neugodne situacije, kad bumo se svakako jos dosta put sreli. Aj budem vidio jos veceras, al ono instinkt mi govori da nebu nis s toga, a rijetko kad me prevari kaj se tice ovakvih stvari.

12 godina
protjeran
The Friendzone Club
Sramežljiva kao; trebaš čupati rječi iz nje?
Ili je samo pristojna cura(bar dok se ne skine)?
Ako je ovo drugo, potrudi se maximalno, takve se danas teško nađu, ako pak je ovo prvo, daj si mira ...
Uglavnom, i kod pristojnih cura važi pravilo; "nema okolišanja", samo što ti pristojnost mora biti na njenoj razini, pa je ne smiješ odma hvatat za dupe...
17 godina

Svakako je ovo drugo, svjestan sam da su takve rijetkost, mozda sam i zato zavrsio tu gdje sam, jer sam isao preoprezno i sigurno haha. Malo previse okolisao, a kaj se tice hvatanja za dupe i slicno, znam kad je vrijeme za to.

16 godina
neaktivan

Znam kako ti je,ja sam valjda prepristojna i predobra osoba,pogotovo prema curama,a očito treba bit malo čvršći ako se želi nešto i neki taj strah prebroditi.Sad kak sam krenuo na faks sa zapeo za jednu,dosta smo u društvu sad ostalo je sve na meni.Da vas pitam,jel to prednost što zajedno studiramo?

You think by killing me tonight my powers will not rise there'll be nowhere for you to run when my hatred comes to life.
13 godina
neaktivan
Rocker kaže...

Da vas pitam,jel to prednost što zajedno studiramo?

Jest. Sve ženske na faksu će znati kakav ti je penis i što voliš u krevetu. Eventualno, kada prekinete, znat će i sve ostalo.

17 godina
The Friendzone Club

Lepo ga troluješ, Onjegine. {#} Naravno da je prednost sve što vas spaja (prostorno, vremenski, zajedničkim temama).

Nisi nepristojan ako želiš da budeš s njom i to joj pokažeš.

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

E ljudovi da se pohvalim - zaprosio sam aždaju i rekla je DA! {#}

Nakon kraćeg razmišljanja jučer i vaganja dobrih i loših strana braka odlučio sam da ću je pitat pa makar smo u vezi 10 i po mjeseci. Oboje smo samostalni, zreli (i spolno i mentalno), zaposleni, volimo se i maltene već živimo skupa.

Dočekao ju danas nakon posla, otišli na ručak i poslije toga na kavu u njezinu omiljenu slastičarnicu. Nakon sladoleda, uzeo ju za ruke i i direkt pitao "Hoćeš se udat za mene"? Ko iz topa "DA". Izvadio iz džepa prsten (koji sam kupio jutros), stavio joj ga na ruku i poljubili se.

Nakon toga otišli do mojih i njezinih i objavili vijest (njezin stari se skoro srušio). Pohvalio se frendovima, popili u to ime i sad planiranje...

Ništa specijalno, drame, klečanje, šampanjac pa čak ni cvijeće.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
dark_wizz kaže...

E ljudovi da se pohvalim - zaprosio sam aždaju i rekla je DA!

Koji k... ti radiš u ovoj temi?

BTW, čestitam! {#}

Gledam te!
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Nakon kraćeg razmišljanja jučer i vaganja dobrih i loših strana braka odlučio sam da ću je pitat pa makar smo u vezi 10 i po mjeseci. Oboje smo samostalni, zreli (i spolno i mentalno), zaposleni, volimo se i maltene već živimo skupa.

Dočekao ju danas nakon posla, otišli na ručak i poslije toga na kavu u njezinu omiljenu slastičarnicu. Nakon sladoleda, uzeo ju za ruke i i direkt pitao "Hoćeš se udat za mene"? Ko iz topa "DA". Izvadio iz džepa prsten (koji sam kupio jutros), stavio joj ga na ruku i poljubili se.

Nakon toga otišli do mojih i njezinih i objavili vijest (njezin stari se skoro srušio). Pohvalio se frendovima, popili u to ime i sad planiranje...

Ništa specijalno, drame, klečanje, šampanjac pa čak ni cvijeće.

I? Jeste li radili "ono"?

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Možda sam ispao nekulturan.

42 Jesmo
5 Nismo
15 godina
Onjegin kaže...

3 glasa da jesu, 1 da nisu. netko od njih četvero laže. a najfascinantnije je da su svi četvero na bugovom forumu

Potpis!
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.10.2014 22:02 (Ezio).
17 godina
The Friendzone Club

Čestitke na zarukama :D

Al evo malog updatea od mene, bio na kavi s tom curom, od 19:30h do 22h, napričali se lijepo u tih 2 i pol sata i sad mi se još više dopala tak da će još gore boljeti ak ne ode pravim putem al kaj je tu je.

Pitao sam je dal bi htjela koji put otići u kino sa mnom, i onak kroz hihot je rekla da možda bi, tj da bude razmislila, al da se svakako još čujemo. Drugi tjedan je nema doma jer ima nekaj u vezi diplomskog na faksu, pa sad ono, imam tjedan dana da se ili ona javi, ili da je ja podsjetim. 

14 godina
odjavljen
dark_wizz kaže...

Opa, iskrene čestitke i sretno {#}

17 godina
neaktivan
Veliki Brat kaže...

Koji k... ti radiš u ovoj temi?

BTW, čestitam! {#}

Šta radim? Čitam, pratim, savjetujem (većinom kako se riješiti svih problema alkoholom {#}), a i jedan sam od onih koji je izašao iz FZ (upravo s ovom curom koju sam sad zaprosio).

Onjegin kaže...

Ma jok, znamo mi tebe i navikli smo već na to. Inače ne, nismo se igrali mame i tate jer aždaja jučer dobila "riblju čorbu"... Happy? {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
13 godina
The Friendzone Club

Ima evo već deset godina otkada su se moji starci razveli - sve do trenutka dok stari nije počeo okolo šarati bilo je naizgled idilično. Dobar položaj, karijera, novci, službena putovanja (na koja je išao sam) po cijeloj planeti te je ostalo povijest.

Prošlo je niti pola godine od razvoda, a već je novu ženu doveo doma. Nije se ni postelja stigla ohladiti kako se kaže. Dobio je i dijete koje će ići na fakultet taman kad on bude za mirovinu. Još je usto htio sina, a dobio kći. Baš se usrećio.

Zanimljivo, nije naišao ni na kakvu osudu okoline. Da se radilo o obrnutoj situaciji, bilo bi veselo u tom pogledu. Pogotovo u Dalmaciji, tvrdom patrijarhatu.

Sreća je da sam sad u Zagrebu gdje svatko misli isključivo na sebe i pritom se ne miješa u tuđe poslove.

Nije monogamija za svakoga, od muškarca iziskuje veliku disciplinu koju bi žena trebala potpomagati adekvatnim osobnim "održavanjem".

Nije čudno da se nebrojeni muškarci boje trudnoća (koja u pravilu ide ruku pod ruku s brakom) k'o vraga, žensko tijelo u principu prilično "strada".

Ovo je sve napisano ugrubo, prema nekim mojim limitiranim pogledima iz perspektive neutralnog promatrača. Ne vrijedi, naravno, za svaki brak.

Bez obzira na moj pesimizam, svakako se priključujem čestitkama kolegi forumašu. Ispričavam se svima ako dosađujem.

0100011001000001010100000010000000110100001000000100110001001001010001100100010100100001
16 godina
neaktivan
pr0n_addict kaže...

Ima evo već deset godina otkada su se moji starci razveli - sve do trenutka dok stari nije počeo okolo šarati bilo je naizgled idilično. Dobar položaj, karijera, novci, službena putovanja (na koja je išao sam) po cijeloj planeti te je ostalo povijest.

Prošlo je niti pola godine od razvoda, a već je novu ženu doveo doma. Nije se ni postelja stigla ohladiti kako se kaže. Dobio je i dijete koje će ići na fakultet taman kad on bude za mirovinu. Još je usto htio sina, a dobio kći. Baš se usrećio.

Zanimljivo, nije naišao ni na kakvu osudu okoline. Da se radilo o obrnutoj situaciji, bilo bi veselo u tom pogledu. Pogotovo u Dalmaciji, tvrdom patrijarhatu.

Sreća je da sam sad u Zagrebu gdje svatko misli isključivo na sebe i pritom se ne miješa u tuđe poslove.

Nije monogamija za svakoga, od muškarca iziskuje veliku disciplinu koju bi žena trebala potpomagati adekvatnim osobnim "održavanjem".

Nije čudno da se nebrojeni muškarci boje trudnoća (koja u pravilu ide ruku pod ruku s brakom) k'o vraga, žensko tijelo u principu prilično "strada".

Ovo je sve napisano ugrubo, prema nekim mojim limitiranim pogledima iz perspektive neutralnog promatrača. Ne vrijedi, naravno, za svaki brak.

Bez obzira na moj pesimizam, svakako se priključujem čestitkama kolegi forumašu. Ispričavam se svima ako dosađujem.

Sto se tice braka normalno je da imas zenu nekog koga volis sa kime odgajas dejcu i prolazis kroz sve zivotne probleme i sretne trenutke ali naravno treba sa strane jebavat.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice