Ja ne vidim u cemu je on pogrijesio, reagirao je kako bi reagirao svatko kome je stalo, tko je imao dobre namjere i iskrene osjecaje, i ciji osjecaji su na kraju izigrani na uzasan nacin. Zar je lose osjecati? Dati nekome drugu priliku? Pogrijesio je sto je vjerovao, ali je glupo reci da je to njegova greska. Ona nije ispostovala uvjete koje je sama postavila, i sto je drugo nego ku*va. Mozda joj to nije trebao reci, ja sigurno ne bi nekome koga sam volio, ali to je bio strasan splet okolnosti i ja to razumijem. Onda ga je nazvala njezina mama i pitala zasto joj je izvrijedao kcer. Pa ocito je zasto, i jako je bahato uopce postaviti to pitanje ako je znala sto je tome prethodilo, a ako i nije, to je njezin problem. Ako se ona usudila biti bahata onda on nije nista krivo napravio kad joj je bahato odgovorio. To nije najbolji nacin, uvijek treba zadrzati dostojanstvo, ne se spustati na razinu tih seoskih drolja, ali nije on kriv, krive su one, a tesko je kontrolirati emocije, pogotovo dok nema vremena za preispitivanje svojih postupaka.