wyks,ne isplati ti se ni pisat kad nitko neće pročitat :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pravila u vezi su nešto najgore što postoji... mislim ok "pravilo" da se ne smije varati, ali to je nekako zdravorazumski.
pravila su i napravljena da se krše xD
Di su nestale one stare legende kao npr. Onjegin, Deus itd.
Di su nestale one stare legende kao npr. Onjegin, Deus itd.
Tu su negdje, imam osjećaj da čitaju i lupaju glavom od stol/zid. Stanje nije još tako kritično da ONI moraju intervenirat
Ponašam se kao histerični balavac? Stari moj, stvar je u tome što smo imali neku...
Ajd sad pročitaj ponovno s razumijevanjem sve što si napisao. Znači ona ti je REKLA za njega. Opet kažem da hoće nešto s njim nebi ti rekla ništa. I nema veze s iskrenošću već s pameću. Evo gledaj kolegu Cesca...prvo mu je nabila rogove onda mu je rekla za to. Ni tvoja cura nije glupa da ti ide pričat o tom liku a onda kasnije petljat s njim. Da je htjela nešto s njim prvo bi te prevarila. Nije mutava da prvo laje o liku s kojim se mooožda nešto desi( i time tebi stavi bubu u uho) a onda nakon toga ide petljat s njim.
Vama je veza očito neka vrsta natjecanja tko će koga za**bat, ulovit u pekmezu, tko će više za koga napravit. Ko nogometna utakmica. Je**ga kako god okreneš reagirao si ko balavac.
da, standardna navlakuša.. nakon 20 mj veze je sigurno vama "macho" muškarcima lako reći: "ma samo idi ti gdje hoćeš s kime hoćeš, radi šta hoćeš, ako ćeš se je*at, zaštiti se". Jbg, nismo svi "fraerčine".
Nije stvar u frajerčinama već u povjerenju. Nakon 20 mjeseci veze trebao bi dovoljno poznati svoju djevojku(i ona tebe) i imati dovoljno povjerenja u nju da ode sama van bez da joj ti krkljaš za vratom. I uostalom zbog čega bi se morala odmah je*at ako ide van bez tebe? Šta misliš da ako tebe nema blizu ona čim dođe u kafić sjedne na šank, raširi noge i vikne "navali narode ja stigla"?
Šta i ti kao odeš van odmah navališ na prvu guzicu u minjaku?
Pozz :)
Vidim da su se tu svi opustili, ugodno drustvo i vidim da je dosta situacija slicnih mojim.
I to kad ode van niti mi kaze niti nista, pitam ju sta radi kaze sjedi... a u biti smo postavili pravilo da nejdemo jedan bez drugog.
Evo još jednog
Zamisli nije ti rekla...vjerojatno je zaboravila ili to nije smatrala bitnim. Ne pamtimo svaku sekundu koja se dogodi u par sati izlaska. Nije tužna stvar što si saznao od frenda, tužna stvar je što ti to nije bilo normalno. Šta trebala te je iste sekunde plačući nazvat da veliki zaštitnik dotrči i razbije njušku frajeru koji se usudio nabacit njegovoj curi? Odbila je frajera, dala mu je do znanja da je u vezi. Reagirala je kako bi svaka djevojka reagirala u takvoj situaciji.
Pomirite se s činjenicom da ako vam cura iole dobro izgleda uvijek će se nać neki frajer koji će joj se pokušat uvalit. I ne nije rješenje famozno pravilo da neidete van jedno bez drugog(šta ste pupčanom vrpcom vezani i ostali bez mozga pa se više ne znate normalno ponašat). Riješenje je povjerenje.
Za**bo si stvar odmah na početku s pravilima. Ona ti to neće direktno reć nego će te indirektno prcat u mozak dok ne poludiš, a koliko vidim imaš kratak fitilj i ne treba ti puno.
I da nebi bilo da ih samo branim i ona se ponaša ko cmizdrava balavica(što realno gledajući i je) jer umjesto da je odmah na početku rekla da joj ovaj način ne odgovara ona šuti i radi pi**arije.
Ukratko sjednite i raščistite stvari, jer ako nastaviš sa "pravilom" i ljubomornim ispadima ona će nastavit s nebuloznim idejama i za par tjedana ćeš ostat s dobrom prijateljicom Desankom u pogonu.
P.S. Wyks iako piše kilometarske postove od kojih ostariš 10 godina je u većini slučajea u pravu.
P.P.S Molim da prije nego mi nakalemite visuljak među noge pročitate moj nadimak ili spol u profilu
P.P.P.S Kiiiviiiiic udavit ću te!!
Mislite dal je ovo istina? Evo ima jedna cura u koju sam bio ludo zaljubljen, al niš s toga nije ispalo jer jednostavno je bilo jednostrano.
Nisam komunicirao s njom oko godinu dana, skroz je maknuo s uma, i sad prošlu noć moj glupi mozak je sanjao nešto o njoj, ne sjećam se točno kaj, samo da smo pričali dosta.
I danas ne mogu prestati misliti na nju, stalno mi se vrti po glavi sad
Mislite dal je ovo istina? Evo ima jedna cura u koju sam bio ludo zaljubljen, al niš s toga nije ispalo jer jednostavno je bilo jednostrano.
Nisam komunicirao s njom oko godinu dana, skroz je maknuo s uma, i sad prošlu noć moj glupi mozak je sanjao nešto o njoj, ne sjećam se točno kaj, samo da smo pričali dosta.
Napi se
a slušaj,prva ''ozbiljna'' ženska se pamti cijeli život,jer jebiga,prvi put je najbolje(tako kažu i narkomani)
Prvi put se pamti, ali nije prvi put najbolje.

Prvi put se pamti, ali nije prvi put najbolje.
ti vjerojatno ni nemaš drugog puta
Tema se baš razvila dobro što se toga tiče,dobro je da se raspravlja.
Uglavnom,nisam baš puno savjeta trenutno,niti vidim da ih itko traži.
No,ozbiljno,postavljati uvjete u vezi,hm,definitivno ne.
Ili joj vjeruješ ili nisi.
Nikad joj nisam rekao ne smiješ izaći niti joj postavio ikakvo pravilo,jer
znam da to neće uraditi,niti da će ikad pomisliti na to,jednostavno,povjerenje.
Svejedno znam,kada god izađe s prijateljicama vanka,znam da će me zvati oko 1 sat da
dođem po nju.
No problemi se nekad i pojave,no isto tako se i riješe,brže nego što se i pojave.
Povjerenje prijatelju,a ne pravila.
pravila su i napravljena da se krše xD - JADNOOOOOOOOOOOO
3 od 4 posta na stranici su ti jadna.
a slušaj,prva ''ozbiljna'' ženska se pamti cijeli život,jer jebiga,prvi put je najbolje(tako kažu i narkomani) - JADNOOOOOOOOOOOO
A to je samo ova stranica...
ti vjerojatno ni nemaš drugog puta - JADNOOOOOOOOOOOO
Cijeli si jadan i naporan. Koji jadan potpis imaš.
Tocno to. Ne treba postavljati pravila, ona trebaju vrijediti sama po sebi u tvojoj i njeznoj glavi. Normalan dečko i normalna cura ne budu napravili nešto kaj drugome smeta, nema šanse. I to nije nikakvo pravilo, nego tako normalna veza funkcionira. Ako druga strana toga nije svjesna, onda traži dalje, i pazi da opet ne pogriješiš

Ovo da nije istinitno bilo bi yebeno smiješno. Ali doživio sam jako sličnu situaciju prije jedno pol godine u birtiji u okolici Vinkovaca. Ženska se doslovno skinula gola i plesala frendu u krilu. I ne nije ni hostesa ni striptizeta ni lokalna fufa.
Da, vjerojatno je pobjegla sa vjeronauka i sve su joj daske u glavi na mjestu
Ponašam se kao histerični balavac? Stari moj, stvar je u tome što smo imali neku...
Ajd sad pročitaj ponovno s razumijevanjem sve što si napisao. Znači ona ti je REKLA za njega. Opet kažem da hoće nešto s njim nebi ti rekla ništa. I nema veze s iskrenošću već s pameću. Evo gledaj kolegu Cesca...prvo mu je nabila rogove onda mu je rekla za to. Ni tvoja cura nije glupa da ti ide pričat o tom liku a onda kasnije petljat s njim. Da je htjela nešto s njim prvo bi te prevarila. Nije mutava da prvo laje o liku s kojim se mooožda nešto desi( i time tebi stavi bubu u uho) a onda nakon toga ide petljat s njim.
Vama je veza očito neka vrsta natjecanja tko će koga za**bat, ulovit u pekmezu, tko će više za koga napravit. Ko nogometna utakmica. Je**ga kako god okreneš reagirao si ko balavac.
da, standardna navlakuša.. nakon 20 mj veze je sigurno vama "macho" muškarcima lako reći: "ma samo idi ti gdje hoćeš s kime hoćeš, radi šta hoćeš, ako ćeš se je*at, zaštiti se". Jbg, nismo svi "fraerčine".
Nije stvar u frajerčinama već u povjerenju. Nakon 20 mjeseci veze trebao bi dovoljno poznati svoju djevojku(i ona tebe) i imati dovoljno povjerenja u nju da ode sama van bez da joj ti krkljaš za vratom. I uostalom zbog čega bi se morala odmah je*at ako ide van bez tebe? Šta misliš da ako tebe nema blizu ona čim dođe u kafić sjedne na šank, raširi noge i vikne "navali narode ja stigla"?
Šta i ti kao odeš van odmah navališ na prvu guzicu u minjaku?
Gdje sam ja rekao da moja cura ne ide van bez mene? To je radila od prvog dana veze, izlazila s prijateljima i prijateljicama, bez mene, jer ja nisam kući stalno, studiram u drugom gradu, a i ja sam tako isto bez nje izlazio, išao po partyjima, brucošijadama.
Razlika u ovome izlasku je, mislim da bi trebao opet pročitati postove, što nikad nije prije izašla u to mjesto, odakle je taj tip, a sada odjednom izlazi tamo, selo koje je 40km udaljeno od njene kuće, a između ima grad sa 30k stanovnika, ne ipak će se ići u selo odakle je taj lik.
Bolje pročitaj ti moje postove s razumijevanjem, ako ih već komentiraš.. Ona mi je REKLA za njega, kad sam ju pitao za njega (nije sama od sebe), otkud da joj on se javlja na fb, a znam da ju je bockao tamo u 10mj, a u 10mj je rekla da ga zna iz viđenja, u istoj školi su.
Svi vi imate nešto pametno za reći, što je stvarno pohvalno. Wyks malo i pretjeruje u tome, ali dobro. (to što ti pišeš nije ono što želim čuti, ali je očito ono što trebam čuti )
Meni je nakon svega najgori osjećaj kako sam bacio vrijeme u vjetar, uludo potrošeno vrijeme. Ali nije to ništa što neka druga, treća, četvrta neće popraviti. :D

Ovo da nije istinitno bilo bi yebeno smiješno. Ali doživio sam jako sličnu situaciju prije jedno pol godine u birtiji u okolici Vinkovaca. Ženska se doslovno skinula gola i plesala frendu u krilu. I ne nije ni hostesa ni striptizeta ni lokalna fufa.
e da, ali to je okolica vinkovaca. svašta se može vidjeti i po uzbekistanskim zaseocima.
Gdje sam ja rekao da moja cura ne ide van bez mene? To je radila od prvog dana veze, izlazila s prijateljima i prijateljicama, bez mene, jer ja nisam kući stalno, studiram u drugom gradu, a i ja sam tako isto bez nje izlazio, išao po partyjima, brucošijadama.
Razlika u ovome izlasku je, mislim da bi trebao opet pročitati postove, što nikad nije prije izašla u to mjesto, odakle je taj tip, a sada odjednom izlazi tamo, selo koje je 40km udaljeno od njene kuće, a između ima grad sa 30k stanovnika, ne ipak će se ići u selo odakle je taj lik.
Bolje pročitaj ti moje postove s razumijevanjem, ako ih već komentiraš.. Ona mi je REKLA za njega, kad sam ju pitao za njega (nije sama od sebe), otkud da joj on se javlja na fb, a znam da ju je bockao tamo u 10mj, a u 10mj je rekla da ga zna iz viđenja, u istoj školi su.
Praviš od buhe slona. Sam si rekao da se dogovorila s prijateljima. Ne ide sama u to mjesto naći se isključivo s njim.
Vaš jedini problem je povjerenje. Nisu ni bockanja, ni izlasci, ni jel rekla u 10-tom ili 12-tom mj, ni ostali navodni grijesi već isključivo povjerenje..tj. manjak istog.
e da, ali to je okolica vinkovaca. svašta se može vidjeti i po uzbekistanskim zaseocima.
Pisanje po forumu ti nebu puno pomoglo, ako joj ne vjeruješ tolko nakon 20mj veze onda nekaj nije u redu s njom i ti to znaš, doduše može biti samo da se previše brineš. Ako te baš muči hebote razgovaraj s njom o tome a ako joj nakon tolko veze ne možeš reć "Čuj mene ti sad jako muči to kaj ti ideš s tim likom van, nemoj krivo shvatit,samo mi iskreno reci dal ima kaj između tebe i tog tipa" i porazgovarajte,heboga razgovor može puno pomoći ako se znaš kontrolirati...
daj joj prostora,ako ona tebe može tako zayebavat,onda i ti možeš izdržat par dana bez komuniciranja s njom,jednostavno ju ignoriraj,pa ćeš iz toga i vidit koliko joj zapravo značiš....da sam na tvom mjestu,ne bih se odsad previše vezao za nju xD
... mislim da bi trebao opet pročitati postove...
Sad više nije bitno što je bilo, što nije, što ste ona ili ti rekli, tko gdje izlazi, kome to paše i tko kome što brani. Sad si nayebo!
kaj znaš možda ide na vucin koncert, u tom slučaju potpuno opravdano
Wyks često odlično piše, ali budući da mu nitko ne odgovara na postove i ne ispravlja ga polako počinje da trkelja (isprike jednom od meni najdražih forumaša).
Zato ga ovim putem molim da pazi što piše, makar pisao onim ljudima kakvim već piše.
Wyks često odlično piše, ali budući da mu nitko ne odgovara na postove i ne ispravlja ga polako počinje da trkelja (isprike jednom od meni najdražih forumaša).
Zato ga ovim putem molim da pazi što piše, makar pisao onim ljudima kakvim već piše.
Ma samo si navikao da zna sve znanstvene stvari.
Odnosi među ljudima su malo kompliciraniji i ne postoji uneverzalni odgovor. Zato ova tema ima toliko postova.
Ajde molio bi dečke da mi pojasne kako bi trebao započet razgovor na fejsu sa curom koju bi htio upoznat, jer sam nov u tome.
Inače imam 16 godina.
Ajde molio bi dečke da mi pojasne kako bi trebao započet razgovor na fejsu sa curom koju bi htio upoznat, jer sam nov u tome.
Inače imam 16 godina.
Bocni je :D
Poz forumaši, imam jednu priču koju ću načiniti što više tl;dr što je moguće, pa neki savjet je dobrodošao :)
Nakon posljednjeg raskida, 2 godine sjedenja u sobi i skoro bez ikakvog socijalnog života, stari srednjoškolski, tad najbolji prijatelj me pozove u ovu fejsbuk grupu "anime/manga community", i odem na jedno "okupljanje" ilitiga "kafu" gdje se skupi 6-7 ljudi koji se već od prije znaju, pa sam tu bio novi. Pazite da to nije društvo nekih socijalno retardiranih nerdova, svi su različiti individualci koji dijele taj "lajk" za anime i mangu, tako da je veoma zabavno okupljanje bilo. Međutim tu je bila i jedna djevojka s kojom sam proveo najviše vremena u priči, u raznim temama. Osjećaj je bio da sam s njom mogao pričati o bilo čemu.
E sad, budući da su me te godine u sobi učinile socijalno retardiranim, prirodno letim pred rudu, međutim to ne želim jer mogu nešto zasrati. Nakon tog meetinga malo smo čatali na fejsu, ne puno. Imate li neke savjete, nešto? Također, iduće okupljanje je iza ponedjeljka sljedeće sedmice :)
Inače imam 16 godina.
Ne započneš ga. Bar ne na fejsu. Ako imate zajedničkih prijatelja (ajmo bolje reć prijateljica) zamoli ju/ih da zovu nju na kavu i kao da bi trebali ti i ta frendica ić na kavu, pa ti malo urani i tamo je upoznaj. Ostavi dobar dojam i možda krenete pričat. To je neka prva metoda šta bi mi pala na pamet.