The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.480.860
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Re: The Friendzone Club
nul-3 kaže...
footballer kaže...

Nisu u pitanju njih više odjednom, nego druga dođe tek nakon neke stanke poslije prve. Nije moguće da sam takav baksuz.

Nemoj bit emotivan i pokazat da ju volis, budi đubre skroz, čisto da bude lakše prekinit

Problem je što uvijek dođe nešto da nit ne započnemo vezu. Znači ja nit ne mogu imat osjećaj ljubavi kad se uvijek nešto ispriječi. Kao da mi život govori: Nope lol. Staviš se u takvu poziciju da misliš da neće ništa nikad bit, dođe još jedna i opet se uvjeriš da ima nade, taman kad kreneš sa njom i to vodi direktno u vezu (ne govorim o friendzoni, nisam bio u njoj nikad, nit govorim o tome da sam samo ja taj koji ima osjećaje, nego je obostrano sviđanje) i onda opet isto kao i prošli put, nešto se ispriječi. Sra**e jelda?

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 1:23 (footballer).
14 godina
The Friendzone Club

Evo da podjelim moju priču sa vama. Znači pred mjesec dana u školi(gimnaziji) na League of Legends turniru upoznao sam curu od 18 godina, cura je fakat super i zgodna je, a još gejma i gleda anime.  Kroz tih mjesec dana dopisivali smo se svaki dan i mogao sam sa njom pričat doslovno o svemu. Dva tjedna sam svaku večer gejmao sa njom i frendovima iz njezinog razreda.  E sad nastupa problem,  na Novu godinu smo se zbarili i od tog dana naš odnos se promjenio, seena mi poruke ili odgovara na njih svaka 2-3 sata. 

E tu sad ima još jedan problem, nakon kaj se zbarila samnom tu istu noc barila je nekog lika pred svima. To sam saznao od frenda koji je bio u njezinom društvu tamo (ide sa njom u razred) .

Iskreno, imam osjecaj ko da me od prvog dana kad me vidjela na tome gejming turniru htjela zbariti. Sad, nakon kaj se to dogodilo ,joj se hebe za mene...

btw. imam 15 godina.

13 godina
protjeran

Mala očito traži samo dobru zabavu, a i ova razlika u godinama ti ne ide baš u korist. Čim prije ju zaboraviš, bolje za tebe.

Crkva je zlo 21. stoljeća
16 godina
The Friendzone Club

boli te ku*ac bario si zensku od 18 godina, hvali se frendovima i to je to.

15 godina
neaktivan
Toxic1337 kaže...

Evo da podjelim moju priču sa vama. Znači pred mjesec dana u školi(gimnaziji) na League of Legends turniru upoznao sam curu od 18 godina, cura je fakat super i zgodna je, a još gejma i gleda anime.  Kroz tih mjesec dana dopisivali smo se svaki dan i mogao sam sa njom pričat doslovno o svemu. Dva tjedna sam svaku večer gejmao sa njom i frendovima iz njezinog razreda.  E sad nastupa problem,  na Novu godinu smo se zbarili i od tog dana naš odnos se promjenio, seena mi poruke ili odgovara na njih svaka 2-3 sata. 

E tu sad ima još jedan problem, nakon kaj se zbarila samnom tu istu noc barila je nekog lika pred svima. To sam saznao od frenda koji je bio u njezinom društvu tamo (ide sa njom u razred) .

Iskreno, imam osjecaj ko da me od prvog dana kad me vidjela na tome gejming turniru htjela zbariti. Sad, nakon kaj se to dogodilo ,joj se hebe za mene...

btw. imam 15 godina.

da je htijela, javila bi ti se odmah, ne bi bilo ti njoj poruku, ona tebi seen, pa ti odgovori nakon par sati. ona je popila, zato je i završila sa tobom nakratko.

gle, nastavi dalje, nema smisla da joj se više javljaš, kreni na neku drugu. uostalom, ti si premlad za nju

zvuči okrutno, ali to tako funkcionira.

btw, mali offtopic, ali uočio sam jednu stvar - a to je da se u biti ženske nešto prije zainteresiraju za nas nego mi muški za njih, i onda se puno prije 'ohlade' od nas nego mi od njih. Jeste li i vi to uočili?

a, ono, da treba biti hladan, i đubre prema njoj, da bi joj se svidio, ne sviđa mi se to, ali, da to je tako, stvar tako funkcionira. 

Ima jedna priča o dječaku i vatri, ne mogu se sada sjetiti točno kako ide, ali otprilike ovako: 

dječak i djevojčica na livadi, trebaju zapaliti vatru da bi se ugrijali, nemaju sa čime, on preuzima inicijativu (iako ne zna sa čime bi i kako zapalio vatru) i ide. ona nije trzala na njega, ali ju je zaintrigirao sa svojom inicijativom, i kada god ga je pitala kako će zapalitii vatru, samo je odgovorio - pusti meni, ja ću to riješiti. ona je ludila za njime, on je eventualno našao način kako da zapali vatru i imao je nju. win-win situacija. da je on kojim  slučajem sjedio i sa njoj 'pričao' kako bi zapalio vatru, ili da joj je dao nekoliko načina i prijedloga kako bi zapalili vatru, ona se sigurno ne bi toliko zainteresirala za njega. no, čim je preuzeo inicijativu, i krenio, i na svaki njen upit kako? i njegov odgovor - pusti, ja ću to riješiti, ona je u biti na to pala. 

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

i jel upalio vatru?

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

i jel upalio vatru?

je

~23 god, ETFOS, Slavonac, linux and open source fan, net addict, želim znati više, interesi: web dev, svemir, glazba...
12 godina
neaktivan
kakapo kaže...
kivic15 kaže...

i jel upalio vatru?

je

bowdrilling? :P

15 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
kakapo kaže...
kivic15 kaže...

i jel upalio vatru?

je

bowdrilling? :P

nije važan način, bitno je da se ona zapalila na kraju na njega :)

12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

možda je on nju bowdrillao {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
15 godina
Toxic1337 kaže...

btw. imam 15 godina.

Vjerovatno ti je K/D ratio loš ili nisi u platinumu :S

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
Toxic1337 kaže...

btw. imam 15 godina.

Vjerovatno ti je K/D ratio loš ili nisi u platinumu :S

ili je loša penetracija,tj. probojnost {#}

Only 3 things are infinite - the Universe,human stupidity and WinRar's trial period.
14 godina
The Friendzone Club

dali se ta cure kojim slucajem zove matea?
pitam ovog sto bari gejmerice 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
15 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

Linkovi nisu dozvoljeni, ali slike jesu.

{#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
chutac kaže...
win4crazzy kaže...

{#}

evo one koju ja znam :D 

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...
chutac kaže...
win4crazzy kaže...

{#}

Jel ova prva markerom crtala obrve? {#}

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Nije LoL tako loša igra, moram priznati!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
14 godina
QuidZz kaže...

zato brkove nije morala {#}

eo jos jedana, valjda me nece uhvatit, imam isit nick na lolu kao i ovdje ahahha

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.1.2014 19:15 (win4crazzy).
12 godina
neaktivan
QuidZz kaže...
win4crazzy kaže...
chutac kaže...
win4crazzy kaže...

{#}

kosilicom....

13 godina
neaktivan
QuidZz kaže.

:D

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Da li se ta cura kojim slučajem zove Monika?

Pitam ovog što bari gejmerice.

Pingu ;)
13 godina
neaktivan
win4crazzy kaže...

eo jos jedana, valjda me nece uhvatit, imam isit nick na lolu kao i ovdje ahahha

Kako s ovim (zaokruženo crnom bojom) gejma?

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
12 godina
neaktivan
dombak1608 kaže...
win4crazzy kaže...

mene zanima kako radi nešto drugo s tim noktima.....

14 godina
The Friendzone Club

od kud ja znam, gold je na lol-u xD
pola s ovog foruma je ispod golda

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...
dombak1608 kaže...
win4crazzy kaže...

mene zanima kako radi nešto drugo s tim noktima.....

Ova moja ima takve nokte, vjeruj mi da su mi leđa kao da me Wolverine dohvatio. {#} 

17 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Slučajno pogledam desno u aktivne teme i vidim ovo. Kad sam vidio koliko stranica ima nije mi baš bilo najbolje. Ugl razyebo sam se ljetos s curom s kojom sam bio u vezi skoro 3 godine. Jednostavno dopi*dili jedno drugome. Ali smo ostali dobri. I tako. Nisam planirao uopće tražiti vezu/briju jer sam se zasitio žena, njhovih pi*darija i sranya za idućih 150 godina. Prijatelji me doslovce zovu "Chuck" (good luck chuck) jer svaka cura s kojom ja budem se uda za idućeg poslije mene (znanstevno dokazano na 7 cura), sad čekam da ova objavi radosnu vijest. Ugl da skratim, od 8.mj nisam u vezi niti sam brijao s ikim. U FZ sam bio samo s jednom curom i iskreno mi to nije smetalo, znamo se preko 20 godina i bila mi je više ko sestra nego frendica.

A onda je došao doček nove godine. Organizacija ajnc A. Svako iz društva pozove nekoga a taj pozove još nekog. Nakupilo nas se 30-ak, svi su nešto odmjeravali suprotni spol dok sam ja u sebe točio pivo, rakiju i pelin. I bilo mi je super! Dok me neka maloljetnica u pripitom stanju nije prekinula. Sjela kraj mene i počela me ispitivat kako to da me nikad nije vidjela s društvom vani, pa jel imam curu, pa šta sam u horoskopu. Inače ziher sam da je maloljetna jer joj znam stariju sestru još od osnovne (pr.Kr). Nisam joj imao srca reći da odyebe ma koliko god da sam popio. Par puta sam zakolutao očima i pogledao u tu frendicu koja je sjedila preko puta i pričala s nekim curama. Odjednom se ustala, došla do nas, sjela mi u krilo, rekla ovoj malo da ode prošetat i ne da me poljubila nego me toliko iznenadila tim poljupcem da sam ostao bez zraka. Al yebiga kad je bal nek je maskenbal. Uzvratio sam poljubac i tako je počelo. Na opće iznenađenje svih prisutnih jer ih velika većina zna da smo kao prst i nokat. Tako je to bilo do ranih jutarnjih sati kad smo se izvalili na kutnu i cenzura vamo. Ugl sutra dan kad sam je ja probudio ona je već otišla doma, nisam ni sam bio siguran šta se sve desilo. Navečer mi je došla poruka od nje: "kava/čaj/pivo u PUB-u?". Naravno da sam odgovorio da, jer morao sam saznati šta, kako, zašto? Kad sam došao, bila je sama, sjedila za stolom u kutu. Počeli smo priču, ali sam sve izbjegavao pitanja koja su me stvarno zanimala. Odjenom je privukla stolicu i poljubila me baš kao dan prije. Nisam više imao nikakva pitanja. Rekla mi je samo da nešto više od prijateljskih osjećaja prema meni ima već neko vrijeme i da je morala nešto poduzeti pa makar je i odbio. Dakle super stvar... najbolje od svega, iako ju znam jaako dobro svaki dan otkrijem o njoj nešto novo i zanimljivo. Imamo toliko toga zajedničkog i jako slične poglede na život. Razlika u godinama je minimalna (ja 26, ona 24) i tu nema neke bojazni. Mislim da mi je napokon krenulo kako treba što se cura tiče... A u vezi onog Good Luck Chuck; ne da zna za to, ona me i prozvala Chuck :)

"Ja podržavam open source jer omogučuje svakoj sekretarici da prilagodi izvorni kod uredskih alata svojim potrebama. " by rjakopec
12 godina
neaktivan
The Friendzone Club

@QuidZz,zar te ta tvoja tuče? {#}

13 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

@QuidZz,zar te ta tvoja tuče? {#}

{#}

Agresivna je jedino u misionarskoj pozi. {#}

@dark_wizz Drago mi je radi tebe. Uzivaj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 7.1.2014 0:10 (QuidZz).
13 godina
neaktivan
dark_wizz kaže...

Chuck.

Fin ulazak u novu.

Watercooled CPU. Bubni PP, ako te nešto zanima :) Sponsored by Noiseblocker.
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Za sve s ljubavnim problemima pokusajte ovu tehinku:

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice