The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.488.225
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club
piksic kaže...

da. katastrofa. ja sam ovaj tjedan išao malo van tu u zagrebu. jer studiram u zagrebu. i tako ja dođem u neki klub s dva frenda, i tako mi plešemo, oko nas pleše 20 muških i niti 5 cura. katastrofa. onda sam ja rekao: ej dečki, ovo je malo gej, idemo tražiti cure. i tako mi idemo u club roko. a tamo je nastupao neki antitalent. a svejedno je bilo cura. i sad ja dođem k prvoj, odbije me, dođem k drugoj odbije me. katastrofa. onda sam izgubio samopouzdanje i odustao sam. a okrenem se i vidim neki stari tip bari mladu curu samo jer ima mercedes. katastrofa.

a nije da ja nemam auto, samo je doma u garaži. fiat uno 1.0, 1998. godište. to mi je baka dala besplatno. sive boje. a svejedno nema cura. katastrofa.

Kupi Mercedes privjesak i nek ti viri iz dzepa. {#}

16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Što vam znači auto u klubu? Ne možes uletjeti curu tipa "Mala jesi za da se provozamo s mojim Mercedesom?", jednostavno ne možes. To ne možeš kupiti, za to se moraš roditi.

15 godina
Gman kaže...

Što vam znači auto u klubu? Ne možes uletjeti curu tipa "Mala jesi za da se provozamo s mojim Mercedesom?", jednostavno ne možes. To ne možeš kupiti, za to se moraš roditi.

ali možeš nakon plesa je izvest van i pitat jesi li za koju voznju(vadeći kljuceve od BMW-a) i 100% je imas

a bez BMW ako ti se posreći :P

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina
The Friendzone Club

e da i

vinilushe - podvrsta partijanerica koje se pale na dj-e producente i takve najlakse zavaljat od svih gore navednih , platis im cugu kazes da si dj - i da pozanje neke

seres malo partijima i te speeke , daju bez obzira na izgled samo da mogu rec kak su bile sa dj-em najgori oblik gurtni lol ima ih od ultraljepotica manekenki do normlanog prosjecnog izgleda :D

za dob nemrom pricat sve se zna {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:07 (4mal).
16 godina
neaktivan
Gman kaže...

Što se meni dogodilo na jednom koncertu, ušli smo unutra i sa jednom frendicom je došla njezina frendica. I sad ono zahebavamo se i pita mene ona što ne pijem,velim da moram vozit kući pa ne smijem pit. Sljedeće što me pitala jest "a jel bi se mogli sad malo provozat?" , i niš otišli smo se vozat. U tim godinama (16-17-18) pale se cure na bilo kakav auto, kasnije počnu birat...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
moderator
Gman kaže...

Ja više prakticiram ovaj: "Mala daj pomozi pogurat auto neće upalit, to je Fiat..."

Al slabo pali Smijeh

{#}

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Gman kaže...

Što se meni dogodilo na jednom koncertu, ušli smo unutra i sa jednom frendicom je došla njezina frendica. I sad ono zahebavamo se i pita mene ona što ne pijem,velim da moram vozit kući pa ne smijem pit. Sljedeće što me pitala jest "a jel bi se mogli sad malo provozat?" , i niš otišli smo se vozat. U tim godinama (16-17-18) pale se cure na bilo kakav auto, kasnije počnu birat...

I jesi li je na kraju? {#}

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:13 (QuidZz).
17 godina
The Friendzone Club

evo naso sam jadni njihovi starci {#}

16 godina
4mal kaže...

evo naso sam jadni njihovi starci {#}

dobro pa je on skupljao te "punoljetne", ove maloljetne se daju za cugu ili dvije, ja sam jednu vecer imo svoj stol u klubu, odma doslo par cura plesat, bile na stolu, reko aj dobro.

17 godina
The Friendzone Club

ma dobro al smrvljeni andol ahahhahaha koji car {#}

i tu isto

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.11.2013 23:32 (4mal).
16 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
Gman kaže...

Ja više prakticiram ovaj: "Mala daj pomozi pogurat auto neće upalit, to je Fiat..."

Al slabo pali Smijeh

{#}

"Pali se na guranje" ;D

(bombaj štampa za sve one koji ne znaju)..

QuidZz kaže...
zerocool12 kaže...
Gman kaže...

I jesi li je na kraju? {#}

Nisam, bio sam p*čka...xD

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
16 godina
The Friendzone Club

Sad ste me sjetili na ovaj evergrin

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Rodila dijete.

Good Game. Well played.

17 godina

Kliknite dolje desno u kutu na nadporuka! Bila je kod mene tjedan dana u Varaždinu te smo se zajedno vratili vlakom doma.  Nakon nekog vremena furanja friends with benefits me pitala hoću li biti njen dečko, pristao sam. Friend-zone je trajao godinu dana.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.11.2013 21:38 (Najbrži).
15 godina
Najbrži kaže...

Kliknite dolje desno u kutu na nadporuka! Bila je kod mene tjedan dana u Varaždinu te smo se zajedno vratili vlakom doma. Ovo za 8. puta (potvrđeno s obzirom koliko smo se uspjeli sjetiti) je bilo kod nje među slamom, dekica ispod nas naravno. Nakon nekog vremena furanja friends with benefits me pitala hoću li biti njen dečko, pristao sam. Friend-zone je trajao godinu dana. 

to mi je rodica {#}

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

stari nek si ti nju podera 8 puta u 2/3 sata

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
16 godina
win4crazzy kaže...
Najbrži kaže...

Kliknite dolje desno u kutu na nadporuka! Bila je kod mene tjedan dana u Varaždinu te smo se zajedno vratili vlakom doma. Ovo za 8. puta (potvrđeno s obzirom koliko smo se uspjeli sjetiti) je bilo kod nje među slamom, dekica ispod nas naravno. Nakon nekog vremena furanja friends with benefits me pitala hoću li biti njen dečko, pristao sam. Friend-zone je trajao godinu dana. 

to mi je rodica {#}

{#}

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. https://www.facebook.com/MandicPhoto
17 godina

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 8.11.2013 7:43 (Najbrži).
15 godina
Najbrži kaže...

Fakat jesi najbrži, ako si osam puta {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
15 godina
The Friendzone Club

za vikend se rusi rekord ahahah {#}

14 godina
Intel&ATI kaže...
Najbrži kaže...

Fakat jesi najbrži, ako si osam puta  {#}

Meni bi pimpek otpao :D

16 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Dakle forumaši, ozbiljan problem. Pitao bi na LJES-u, ali problem je što je i dotična aktivna tamo, te bi se mogla prepoznati u temi.

Ovako, da počnem od početka, upoznao sam super djevojku, situiranu, malo jede, i nije joj bed u restoranu jesti hrenovke i slična jednostavnija jela, a
ono što me zbunjuje je to što je ona pazi sad UDATA. Prelazim preko toga, uz njezino objašnjenje da joj je muž često na putu, što mi u potpunosti odgovara.

No, s drugom rečenicom me potpuno izbacuje iz takta, gdje predlaže da dođem k njoj, ali kad je muž kod kuće. Naravno ostajem zabezeknut, na što mi odgovara

da bi on samo gledao.  Naravno, neznam što učiniti, a moram brzo odgovoriti, a meni se čini da bi mogao biti {#} ili nešto još gore {#}.

Neznam igra li ulogu ali xyz je stvarno za 5 i u slobodno vrijeme gleda u grah.

15 godina
alankish kaže...

Dakle forumaši, ozbiljan problem. Pitao bi na LJES-u, ali problem je što je i dotična aktivna tamo, te bi se mogla prepoznati u temi.

Ovako, da počnem od početka, upoznao sam super djevojku, situiranu, malo jede, i nije joj bed u restoranu jesti hrenovke i slična jednostavnija jela, a
ono što me zbunjuje je to što je ona pazi sad UDATA. Prelazim preko toga, uz njezino objašnjenje da joj je muž često na putu, što mi u potpunosti odgovara.

No, s drugom rečenicom me potpuno izbacuje iz takta, gdje predlaže da dođem k njoj, ali kad je muž kod kuće. Naravno ostajem zabezeknut, na što mi odgovara

da bi on samo gledao.  Naravno, neznam što učiniti, a moram brzo odgovoriti, a meni se čini da bi mogao biti {#} ili nešto još gore {#}.

wtf ahhahahahaha

bjezi od toga 

15 godina
The Friendzone Club

btw ja imam isto slatki problem

preko fejk facea na kojem se sprdam, slicno mauricije idijot i ostala ekipa, bezveze okolo komentiram svast i tako

i naravno javljaju se cure hoce pravi profili, i tako upozno neku iz mostara, ucinila mi se simpa a i lijepa je te je dodao s pravog, i evo vec pricamo par dana i hoce doci u zg ahahhaha 

sad nisam siguran koliko je ozbiljna jer smo vecinom krzo salu sve govorili, ali nije jednom to spomenula vec vise puta :D

kaze ovako

bivsi me neki dan pito (dok smo jos hodali) ocemo do zga otic na par dana ima stan gore :SSSSSSSSS e odo se ja s njim pomirit pa onda tebi doc gore ahhahahahahhahahahhahahahahahahah

sta i kako dalje, nebi sigurno dosla samo da popije kavu ahhaha

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.11.2013 23:11 (win4crazzy).
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kolega, Mostarke su to. Nauciti ces jos {#}

15 godina
Gman kaže...

Kolega, Mostarke su to. Nauciti ces jos {#}

ne bude valjda kasno ahahha

13 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Malo ste dečki otišli sa Friendzone , da ubacim šta vezano {#}

Semper Fidelis
15 godina
alankish kaže...

hahahahahha

A cuj, mozda zele snimiti p0rno uradak, mozda nesto i zaradis {#}

WoT IG: RavenHR --- http://wotlabs.net/sig_dark/eu/RavenHR/signature.png
12 godina
neaktivan
alankish kaže...

nemoj ići,jer ćeš se naći u LJESU :D

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice