The Friendzone Club izdvojena tema

poruka: 10.990
|
čitano: 1.484.030
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: The Friendzone Club

Mogli ste, al kad kaže ženska koju poprilično hvataju muški više vjerujem Smijeh

A i rekla je još dosta toga, al ovo je vjerojatno jedina bit, ubiti ono što smo svi mislili, bit uporan, ne naporan i bit tu... 

Al, sad sam vidio ovu sliku i promislio, bmk, imam bike :D

Ne zanovijeta, može se vozit svaki dan, ponekad je treba malo podmazat... ma di ćeš bolje :D al kad pukne... onda je gotovo.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 22:22 (Mitsuoka).
15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Bome meni se čini, ako sam sve dobro shvatio, da ste vas dvoje skoro pa zamjenili uloge. Ona tebe ganja i vodi u klubove, a ti onako bi-nebi, grli te, tebi svejedno.

Izgleda kao da je ona spremna za tebe!

Jesi li i ti za nju?

Svi ljudi imaju svoju cijenu, samo postoje oni koji nemaju vrijednost!
16 godina
neaktivan

Vidiš, ovo je dobro pitanje o kojem nisam razmišljao. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:15 (Mitsuoka).
14 godina
Mitsuoka kaže...

Vidiš, ovo je dobro pitanje o kojem nisam razmišljao.

Pa ono, nije da sam zaljubljen, al cura je čisto ok, definitivno top 5 najljepših koje znam, zabavna je... gušt mi je zajebavat se sa njom, čak i željno iščekujem poruke zadnjih par dana kad mi je šunulo u glavi da sam joj možda interesantan, jutros sam je na kraju i sanjao, a sad, hmmm. Mislim, bilo mi je lijepo kad mi je uzvratila zagrljaj, naravno, lijepo je kad me onako milo pogladi u prolazu, nemam pojma.. ja sam komedija hahahahah.

Sada si mi dao razmišljat.

A sto se ti njoj ne javis?

15 godina
neaktivan
The Friendzone Club

Kako izvuci curu iz grupe?

Ova sta mi se svidja je non stop s frendicama. Dosta njih, jedno tri, cetiri.

Mislim da bi pristala izaci samnom van, samo kada bih ju pitao, a nemam muda prici joj kada je u grupi...

Bemti srecu!

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.10.2013 23:58 (chutac).
15 godina
The Friendzone Club

Joj, covjek kad je u vezi ko da je osakacen :(

Ispao sam iz fazona, al zadnji put kad sam se nasao u toj situaciji, djevojka bila par stolova udaljena od mene, s par jaranica, ja joj mahnem kad njih tri pitaju, pokazujuci svaka na sebe, jel ja, i ja uperim na nju, ona se okrene, ja joj prstom pokazem dodji vamo. Tako ona mene pogleda i kaze, nema sanse premlad si ti za mene, a ja njoj kazem, znam, ti bas takve volis, zato ces i doci. Nasmijala se, dosla pruzila ruku i rekla ime, a ja je hladno upoznao sa jaranom, jebga njemu se svidjela, i ja mu olaksao posao, bili su godinu i po u vezi :)

You better run, you better take cover!
13 godina
neaktivan
chutac kaže...

Mislim da bi pristala izaci samnom van, samo kada bih ju pitao, a nemam muda prici joj kada je u grupi...

Bemti srecu!

Pridjes grupi kazes , cao cure ovo ono , i onda kazes "xyz mozes samo na trenutak doci" , ili " cure mogu li vam ukrasti xyz na trenutak " :D lako je za recii , ne znam za praksu 

13 godina
protjeran
Mitsuoka kaže...

A u cemu je onda problem?

Jel se bojis opet uci u neku vezu (hint; "moj bike ne zanovjeta...."), ili cura nema onaj x-faktor pa moze biti ne znam kakva ljepotica, ali to nije to?! U cemu je problem?

Dogovori se sam sa sobom, jer ako naleti neki zagonđija, onda bude ti žal.

Na kraju krajeva probaj (mazni ju), ako ide dobro, ako ne, nikom ništ. Pa ne budeš ju ženil, ne?!

15 godina
neaktivan
Deep kaže...
chutac kaže...

Bemti srecu!

Pridjes grupi kazes , cao cure ovo ono , i onda kazes "xyz mozes samo na trenutak doci" , ili " cure mogu li vam ukrasti xyz na trenutak " :D lako je za recii , ne znam za praksu 

Ma ja se sa tom curom trebam tek upoznat, predstavit joj se.

Da ju znam, tako nesto kazem.

Ovako mi je zajebano.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
16 godina
neaktivan

Iskreno nemam pojma, mozda je i to, al kao svi govore pa sto je tebi, davno si je trebao skupit, zene govore da je tako dobra da su se one zaljubile u nju, a sad...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.5.2014 9:15 (Mitsuoka).
17 godina
Mitsuoka kaže...

- tad sam bio bolikurčina, sad mi je čak stalo do toga, počeo se malo dopisivat sa njom, ide u dobrom smjeru, samo bi htio bit sad zainteresirani bolikurčina, a ne da se vidi da me može imat isti sekund, čisto da malo začinim stvari... 

Boli... what? {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
16 godina
neaktivan
The Friendzone Club

U prijevodu, nit sam razmišljao o njoj, nit me bilo briga za nju, nit sam pokušavao išta s njom.

12 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...
Mitsuoka kaže...

- tad sam bio bolikurčina, sad mi je čak stalo do toga, počeo se malo dopisivat sa njom, ide u dobrom smjeru, samo bi htio bit sad zainteresirani bolikurčina, a ne da se vidi da me može imat isti sekund, čisto da malo začinim stvari... 

Boli... what? {#}

to ti je ono kad te boli ku*ac za svime(ja,npr.)

Spale su nam gaće,zagrizli smo udice,glave nam u pijesku,nezaštićene guzice....
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Friendzone u jednoj slici.

GIF.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.10.2013 23:56 (alankish).
16 godina
alankish kaže...

Friendzone u jednoj slici.

Forum ne podržava gifove, uploadaj ga negdje pa postaj link.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Munjovoz 20.3.2012.
13 godina
odjavljen
The Friendzone Club

Zanimiljvost kod mene :P  - jos uvijek u vezi ali sad se javila jedna s kojom sam nes mutio, da bi htijela bit sa mnom i da je spremna uciniti sve da joj pruzim sansu.

I to se javi eto u pola noci skoro, iz vedra neba. Nije bilo ono : ej bok kako si nego odmah je to napisala bez okolisanja.

16 godina
The Friendzone Club

nije ti palo na pamet da je subota i da se napila ko mazga?

13 godina
odjavljen
mar123 kaže...

nije ti palo na pamet da je subota i da se napila ko mazga?

Da je nebi pisao ovdje, nisam od jucer. Cura je doma jer je uhvatila neku prehladu pa...faks ovo-ono, ne stigne van jer zeli dobro proci na fakultetu.

15 godina
odjavljen
Phantom_RI kaže...

Zanimiljvost kod mene :P  - jos uvijek u vezi ali sad se javila jedna s kojom sam nes mutio, da bi htijela bit sa mnom i da je spremna uciniti sve da joj pruzim sansu.

I to se javi eto u pola noci skoro, iz vedra neba. Nije bilo ono : ej bok kako si nego odmah je to napisala bez okolisanja.

Subota poslije 11h je, budi sretan što takvu poruku nisi dobio od najboljeg frenda {#}.

13 godina
neaktivan
Phantom_RI kaže...

To ti je tako, kad si u vezi onda druge cure razmisljaju " kako ga ona moze imati a ja ne?  ". Kad imas curu sve te zele, kad si single nema niti jedne haha {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.10.2013 8:29 (QuidZz).
13 godina
neaktivan
ne slazem se s tobom :D
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

kaj tebe i dok jesi u vezi niti jedna druga neće? :o

ne znam, ja nikako da si nađem curu. gledaju samo dečke koji su u vezi.

cure su čudne.

Losing all hope was freedom
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.10.2013 16:27 (piksic).
13 godina
neaktivan
piksic kaže...

kaj tebe i dok jesi u vezi niti jedna druga neće? :o

ne znam, ja nikako da si nađem curu. gledaju samo dečke koji su u vezi.

cure su čudne.

za cudo ne ... mislim nije da sam ultra ruzan il ne ... niti mi je cura ... al opt 

15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

čekaj a jesi u vezi ili nisi?

13 godina
neaktivan
jesam .. vec 3 mj
15 godina
odjavljen
The Friendzone Club

aha... i nema cura... to je čudno...

13 godina
neaktivan
mozda .. nezz meni svejedno
17 godina
Najbrži kaže...

Dan prije (petak) sam došao iz Varaždina kod best frenda kicozu kako bi proslavili sutrašnji dolazak moje sestrične sa sezone! U subotu ujutro je došla na autobusni kolodvor gdje ju je čekao naručeni taxi. Rekli smo joj da kupi tri bureka usput, međutim nisu imali u pekari te je kupila neke shit-ove s sirom koje ofc nismo uopće pojeli! le bitch! Popodne smo kicozu i ja otišli u portanovu gdje smo kupili piće za koje je ofc sestrična dala prije novce.

Navečer su njih dvoje pili se alkoholizirali dok sam bio samo na energetskom s coca colom - bad combo btw jer nećete zaspati naredna 3h! Kasno navečer kada smo legli spavati sam čuo komešanja i šaputanja u krevetu. Ofc ja sam ležao na spužvi koja je bila na podu - što je ionako totally nebitno! Spoiler alert! Naravno da su se tucali i toga sam bio svjestan, čak sam nešto razgovora i čuo:

• kaže sestrična mom frendu nešto tipa ovoga: "kako to da njemu to ne smeta" na što sam odgovorio: "čudan sam ti ja"
  • čak sam ih pitao: "da odem ja u kadu spavati?!"

Nisam zaspao do nekih 5 ujutro te sam morao prisustvovati sramotnom činovanju {#} Svakako meni to uopće nije smetalo jer sam to isto radio i ja prije! Nisam se "priključio masi" jer mi je sestrična te stoga to predstavlja problem, hmm ili pak ne?! {#}

Stoga da čujem vaše komentare za ovaj cousin-zone?

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
Najbrži kaže...
Najbrži kaže...

Kasno navečer kada smo legli spavati sam čuo komešanja i šaputanja u krevetu. Ofc ja sam ležao na spužvi koja je bila na podu - što je ionako totally nebitno! Spoiler alert! Naravno da su se tucali i toga sam bio svjestan, čak sam nešto razgovora i čuo:

• kaže sestrična mom frendu nešto tipa ovoga: "kako to da njemu to ne smeta" na što sam odgovorio: "čudan sam ti ja"
  • čak sam ih pitao: "da odem ja u kadu spavati?!"

Cockblocker {#}

Ubi bene, ibi patria.
15 godina
The Friendzone Club

ja isto imam 2-3 zgodne sestricne, i to ne da su prosjek nego bombe, i brijem kad bi mogao da me nebi bilo briga #YOLO

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice