no i?
Test tipkovnice
- poruka: 161
- |
- čitano: 52.372
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG.
THEQCKBRWFXJVERTHELAZYG.
Tipkovnica G15. Kako je netko napisao to sve točno sa isto G15? Ili laže ili nešto ne štima sa mojom tipkovnicom?
Koristim Windows7 ako to ima veze.
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG
h uick bon fox jumps ov h lay dog
AHHAHAHAHHAHA
već sam ju cijelu spotrao tak da se ne ćudite (xDD)
THEQCKBRWFXJVERTHELAZYG.
Tipkovnica G15. Kako je netko napisao to sve točno sa isto G15? Ili laže ili nešto ne štima sa mojom tipkovnicom?
a daj,neces se valjda sad gristi zbog toga...to je bezveze test,nema veze s nicim.
HE QUIK BROWN FO JUPS OER LA SHEEP DOG
Zanimljivo, koliko god puta pokusavao, tipkovnica nece registrirati određena slova
tj. ona koja fale u ^^ recenici.
THEQCKBRWFXJVERTHELAZYG.
a daj,neces se valjda sad gristi zbog toga...to je bezveze test,nema veze s nicim.
Neću se grist, samo me zanima, i ima taj test veze sa nečim. Očekujem da moja tipkovnica koju sam platil 700 kuna bude sposobna za taj test
HE QUIK BROWN FO JUPED OER LA SHEEP DOG
Zanimljivo, koliko god puta pokusavao, tipkovnica nece registrirati određena slova
tj. ona koja fale u ^^ recenici.
Pa to je uvijek tako, sjećam se još kada sam davnih dana igrao underground 1 i 2, vozio sam sa strelicama i tipka za nitro mi je bila slovo N...... primjer: držao sam pritisnute tipke: strelica gore, strelica desno i kada dodam slovo N bilo je sve u redu (znači mogao sam davati nitro kada idem desno u zavoj), ali kada sam probao pritisnuti istovremeno tipke: gore, lijevo i N, onda mi nije prihvatilo tipku N....... probajte, ovaj isti problem imam i na sadašnjoj tipkovnici Genius
HE QUIK BROWN FO JUPS OER HE LA DOG
Neka bežična Labtec...
samo malo.. kako ti je ovdje pod THE LAZY .. htjelo uhvatiti T a na početku nije..... :D haaaaaaaa?
HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Y OG
tipkovnica je MS skinny eleven
ima na stranici od das keyoard takav test, a navodno sve njihove tipkovnice ga prolaze 100%
Liar!
samo malo.. kako ti je ovdje pod THE LAZY .. htjelo uhvatiti T a na početku nije..... :D haaaaaaaa?
Misliš da to nisam primjetio probao sam još jedanput i ispalo je THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG.
Misliš da to nisam primjetio probao sam još jedanput i ispalo je THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG.
BUSTED!
TE QUICK BROWN O JUP OVER TE LAZY FOX
Sta se nisi ti malo zesznio u redosljedu rijeci????
nije, zas?
edit: lol omG, dog i fox sam zamijenio :D a jesam glup.....
Ne...
Ne...
zamijenjivanje redoslijeda rijeci mogu radit samo extra napredne tipkovnice, stoga sef dolazi na 1. mjesto sa 200% uspjeha not
HE QUIK BROWN FO JUPES OER LA DOG
logitech media
Koliko je mjerodavan ovaj test? Ovo je mit ili fakt? A sto je kada ispisivate specijalne znakove sa oba SHIFT-a?
Na primjer Microsoft Comfort Curve 2000 ispise THE QUICK BROWN ..bez greske ali zakaze kada pokusas utipkati # i *
MS Wireless Desktop 6000 v3 ne radi nikakve felere niti na specijalne znakove....tikovnica je nenadj3bivo dobra.
I zasto bi netko drzao dva Shifta u isto vrijeme? :)
I mene to zanima, mislim, radi tipkovnica i sve na njoj normalno, sta imam drzat dva shifta xD
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG-HE QUIC BROWN OX UMP OVER HE Y OG
Sta mislite o mojoj tipkovnici?
Evo sta sam ja uspio na pisati na mom laptopu...
TE QUICK BROWN FOX JUP OVER TE LAZY O
Dosta dobro, slično kao moje
EDIT: zapravo isto kao moje
moja tipkovnica je neka delux,njemacka verzija,Deluxe 5108U Ultra tanka,nije mi se dalo pritiskati tipku uredi...LoL
THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOG -- 100%
Microsoft Digital Media Keyboard 1.0A - tu tipkovnicu mi je dao stric pošto mu je stvarala prašinu. Možda pomaže i to što imam drivere instalirane...
P.S. - tilta se tek kad držim 4 tipke (2 shifta, A i S) i pokušavam nešto pisati.
a kakva je moja na laptopu?
Tipkovnica je Logitech G11, ide bez problema.
THEQCKBRWFXJVERTHELAZYG.
g15, win 7, sve 5 :)