Cura i ja smo već godinu dana u vezi, volimo se i sve je super divno krasno osim jednog problema a taj problem su njezini starci.
Njezini rade obiteljski posao i ne daju joj da ide u srednju školu, tuku ju doma i stalno mora raditi ono sta joj zapovijedaju da bi mogla ic jedva sa mnom vanka na par sati ili kod mene doma.
Za mjesec dana puni 17 godina i stvarno me nervira ta situacija u kojoj je ona...
Ja sam joj voljan ponudit smještaj iako živim kod mojih staraca ali bez beda joj mogu plaćat normalan stan do 2.5 soma kuna u Zagrebu jer eto nisu mi problem pare nego samo Zelim da se makne vise od njih.
Našao sam curi posao u skladištu gdje može imati 4 soma kuna mjesečno, može raditi preko učeničkog servisa i onako fkt sam sve organizirao kaj se tiče tog.
Cak smo se dogovorili da će upisati i večernju školu koju bi ja platio...
Došao sam ovdje na forum da pitam je l' netko imao sličnu situaciju jer stvarno ne znamo kako da se ona makne od svojih a bez da završi u domu za nezbrinutu djecu jer po meni je glupo da bude tamo ako je sposobna zivit samostalno.
Nakon nekog vremena bi ja počeo zivit s njom ali zbog svojih staraca ću pričekat još malo...
Pomognite mi nekako, sve sam isplanirao i već organizirao, jedina stvar koju ne mogu napraviti je da se ona makne od njih.
Bježanje od roditelja je suludo jer će samo završit na policiji...