Cura i ja smo već godinu dana u vezi, volimo se i sve je super divno krasno osim jednog problema a taj problem su njezini starci.
Njezini rade obiteljski posao i ne daju joj da ide u srednju školu, tuku ju doma i stalno mora raditi ono sta joj zapovijedaju da bi mogla ic jedva sa mnom vanka na par sati ili kod mene doma.
Za mjesec dana puni 17 godina i stvarno me nervira ta situacija u kojoj je ona...
Ja sam joj voljan ponudit smještaj iako živim kod mojih staraca ali bez beda joj mogu plaćat normalan stan do 2.5 soma kuna u Zagrebu jer eto nisu mi problem pare nego samo Zelim da se makne vise od njih.
Našao sam curi posao u skladištu gdje može imati 4 soma kuna mjesečno, može raditi preko učeničkog servisa i onako fkt sam sve organizirao kaj se tiče tog.
Cak smo se dogovorili da će upisati i večernju školu koju bi ja platio...
Došao sam ovdje na forum da pitam je l' netko imao sličnu situaciju jer stvarno ne znamo kako da se ona makne od svojih a bez da završi u domu za nezbrinutu djecu jer po meni je glupo da bude tamo ako je sposobna zivit samostalno.
Nakon nekog vremena bi ja počeo zivit s njom ali zbog svojih staraca ću pričekat još malo...
Pomognite mi nekako, sve sam isplanirao i već organizirao, jedina stvar koju ne mogu napraviti je da se ona makne od njih.
Bježanje od roditelja je suludo jer će samo završit na policiji...

Tread softly because you tread on my dreams.