Tekuci racun

poruka: 7
|
čitano: 1.488
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Tekuci racun

Pozdrav, stavio sam par stvari na prodaju na ovom forumu pa sam dobio vise upita vezano za uplatu na tekuci pa da se posalje roba..

Zanima me koliko je to sigurno, mislim da mi netko ne iskoristi broj tekuceg ako je to moguce uopce.. Isto mi je sumnjivo jer obicno kazu posaljite mi broj tekuceg da uplatim novac pa posaljite robu.. Zvuci prelagano, gotovo sumnjivo s obzirom da placaju nesto na slijepo.. Sam samo paranoican ili..? 

14 godina
neaktivan
Tekuci racun

ne oni tebe nemreju za*ebat jedino ti njih da oni uplate a ti neposaljes..

16 godina
neaktivan
Re: Tekuci racun

Stavio si par stvari na prodaju na ovom forumu koje ne prodaješ,kao neko dijete koje se samo malo igra...

da se mene pita ti bi bio baniran sa ovog foruma zbog takvog ponašanja,prodaješ motorolu defy po smješno niskoj cijeni ali ustvari ne prodaješ a vidim da ima još stvari koje ustvari ne prodaješ,stvarno neodgovorno i nezrelo ponašanje,koje nije nimalo fer prema ostalim članovima foruma ali ovo neka bude upozorenje i drugim forumašima neka znaju kakav si i da ne trguju sa tobom jer ta stvar koju prodaješ postoji u tvojoj glavi samo i nije na prodaju!

14 godina
neaktivan
gogych kaže...

Stavio si par stvari na prodaju na ovom forumu koje ne prodaješ,kao neko dijete koje se samo malo igra...

da se mene pita ti bi bio baniran sa ovog foruma zbog takvog ponašanja,prodaješ motorolu defy po smješno niskoj cijeni ali ustvari ne prodaješ a vidim da ima još stvari koje ustvari ne prodaješ,stvarno neodgovorno i nezrelo ponašanje,koje nije nimalo fer prema ostalim članovima foruma ali ovo neka bude upozorenje i drugim forumašima neka znaju kakav si i da ne trguju sa tobom jer ta stvar koju prodaješ postoji u tvojoj glavi samo i nije na prodaju!

kaj nisi ti tu motorolu uzeo :O ?

16 godina
neaktivan
Naravno da nisam jer tip samo laze i mulja, dogovorili smo sve ali se javio sa obavijesti da je prodana drugom clanu foruma lol
14 godina
neaktivan
Tekuci racun

ja sam isto slao upit pa mi nije nis rekao! 

17 godina
Hmm, to ti je isto kao da ti je netko dao svoju e-mail adresu ili serijski broj nekog proizvida. U prijevodu, ne mogu ti nikako "hacknut" nista.
Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice