Techno-Croatia

poruka: 10
|
čitano: 4.277
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Techno-Croatia

Ja imam jedan blog,zove se Techno-Croatia i na njemu pišem o tehnologiji,igrama,itd...pa ako možete pogledat i reč jel mi dobar blog...

blog se nalazi ovdje: http://techno-croatia.tumblr.com/ a password je: 725968

blog sam stavio pod passwordom samo zato kaj oču da prvo samo neki ljudi vide blog te mi ga ocjene pa ako je dobar da nastavim pisat na njemu,a ako nije,da ga izbrišem

puno bi mi značilo ako bi ga pogledali i ocijenili mi ga jer znam da je ovdje ekipa koja se jako razumije u tehnologiju!

real master for every game
15 godina
neaktivan
Techno-Croatia

Cijenim inicijativu, ali treba tu još puno truda.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 13:48 (dipstick).
16 godina
moderator
Re: Techno-Croatia

za početak prouči gramatiku i pravopis jer ovako izgleda katastrofa i teško je za čitat

nekoliko napomena:

- nakon zareza ide razmak

- nakon točke, upitnika i uskličnika ide razmak

- prije zagradi ide razmak

- nakon dvotočke ide razmak

- nakon crtice (-) ide razmak

naravno, trud se cijeni, ali potrudi se da bude urednije :)

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 13:55 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
Techno-Croatia

ok,hvala vam puno,evo editiram greške na stranici!naravno,još prijedloga su svakako dobrodošli!a uskoro ću stavljat i svoje recenzije igara,itd...

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 14:02 (master4games).
14 godina
neaktivan
Techno-Croatia

kad već mećeš informacije o nekom proizvodu ubaci i dikoju sliku ili link di možemo malo bolje pregledat proizvod... :D ....

15 godina
neaktivan
Techno-Croatia

evo,stavio sam prije 5 minuta novog sadržaja pa još pogledajte...ok,hvala puno na prijedlogu za informacije,ubuduće će tako i biti.....

14 godina

Sumnjam kada niti ovdje na Bugu ne pišeš po pravilima. Pokušaj se držati tih pravila, to je barem jednostavno.

Facebook going down ^.^ jadne loodache
15 godina
neaktivan
Techno-Croatia

ok,hvala na savjetima,ako netko ima,slobodno neka kaže još nešto...evo,ja stavljam još više i više sadržaja pa možete u slobodno vrijeme provjerit jel sad sve u redu,dali se stranica išta poboljšala i najvažnije,da zadržim stranicu,ili da je izbrišem?

16 godina
moderator
master4games kaže...

ok,hvala na savjetima,ako netko ima,slobodno neka kaže još nešto...evo,ja stavljam još više i više sadržaja pa možete u slobodno vrijeme provjerit jel sad sve u redu,dali se stranica išta poboljšala i najvažnije,da zadržim stranicu,ili da je izbrišem?

Ok, hvala na savjetima. Ako netko ima još neki savjet neka ga slobodno iznese.
Stavit ću još sadržaja pa možete u slobodno vrijeme provjeriti da li je sad sve u redu i ima li poboljšanja i što je najvažnije, da zadržim stranicu ili da ju izbrišem.

evo vidiš kako ovo moje lijepše izgleda i točnije je? (vjerojatno nije sasvim točno pravopisno, ali je blizu)

potrudi se tako pisat, koristit će ti u budućnosti i u daljnjem školovanju

ali ne brini, mlad si, stigneš još to naučit sve...

nemoj ovo shvatit kao nešto negativno, samo ti želim pomoći, vjeruj mi da će bit koristi ako se nastaviš trudit :)

i da, obavezno poradi na Č i Ć i navikni se da stisneš razmak nakon zareza

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija................tko stisne TD ima malu k*tu :) ......////...... R.I.P. EnlightenedPhoenix
Poruka je uređivana zadnji put čet 18.8.2011 16:00 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...
master4games kaže...

Ok, hvala na savjetima. Ako netko ima još neki savjet neka ga slobodno iznese.
Stavit ću još sadržaja pa možete u slobodno vrijeme provjeriti da li je sad sve u redu i ima li poboljšanja i što je najvažnije, da zadržim stranicu ili da ju izbrišem.

evo vidiš kako ovo moje lijepše izgleda i točnije je? (vjerojatno nije sasvim točno pravopisno, ali je blizu)

potrudi se tako pisat, koristit će ti u budućnosti i u daljnjem školovanju

ali ne brini, mlad si, stigneš još to naučit sve...

nemoj ovo shvatit kao nešto negativno, samo ti želim pomoći, vjeruj mi da će bit koristi ako se nastaviš trudit :)

i da, obavezno poradi na Č i Ć i navikni se da stisneš razmak nakon zareza

Hvala puno na savjetu.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice