Strabizam??

poruka: 6
|
čitano: 782
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Strabizam??

...

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 15:44 (Sadmir01).
10 godina
neaktivan
Re: Strabizam??

Pozdrav. Prije nego dam dijagnozu trebam neke detalje. Koliko imate godina i koje su vam boje oči? Nosite li naočale i specifirajte jeste li dalekovidni ili kratkovidni? Jeste li pušač ili ste konzumirali neku drogu koja može biti trigger za strabizam? LP, doktor.

13 godina
neaktivan

......

Sadmir K
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.11.2015 15:44 (Sadmir01).
10 godina
neaktivan
Sadmir01 kaže...

alkohol sam probao samo jednom

Eto čini mi se da bi to mogao biti problem. Preporučam piti crno vino jednom na dan a kad imaš čudan osjećaj i češće. Vino sadrži antioksidans resveratrol koji štiti naše stanice i sprečava oštećivanje žilica u oku. Ako to ne otjera čudan osjećaj sigurno će otjerati strah od bolnice pa slobodno pitaj za mišljenje iz druge ruke iako mislim da mi moje iskustvo u tome daje dovoljno kompetencije za tvoj problem. LP.

14 godina
ks95hr kaže...

Eto čini mi se da bi to mogao biti problem. Preporučam piti crno vino jednom na dan a kad imaš čudan osjećaj i češće. Vino sadrži antioksidans resveratrol koji štiti naše stanice i sprečava oštećivanje žilica u oku. Ako to ne otjera čudan osjećaj sigurno će otjerati strah od bolnice pa slobodno pitaj za mišljenje iz druge ruke iako mislim da mi moje iskustvo u tome daje dovoljno kompetencije za tvoj problem. LP.

Kolega ako si doktor,odmah se prebacujem kod tebe.

Daj mi reci kakvu alkoholu preporucuješ za hemeroide!?

13 godina
neaktivan
ks95hr kaže...

U ala si mi dao dijagnozu,daj malo konkretnije...danas svako moze bit doktor.Reci koliko tacno vina na dan iz koje case??Koje vino preporucujete protiv konjuktivitisa i da li je problem ako preskocim neki dan zbog obaveza...PL

Sadmir K
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice