...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozdrav. Prije nego dam dijagnozu trebam neke detalje. Koliko imate godina i koje su vam boje oči? Nosite li naočale i specifirajte jeste li dalekovidni ili kratkovidni? Jeste li pušač ili ste konzumirali neku drogu koja može biti trigger za strabizam? LP, doktor.
......
alkohol sam probao samo jednom
Eto čini mi se da bi to mogao biti problem. Preporučam piti crno vino jednom na dan a kad imaš čudan osjećaj i češće. Vino sadrži antioksidans resveratrol koji štiti naše stanice i sprečava oštećivanje žilica u oku. Ako to ne otjera čudan osjećaj sigurno će otjerati strah od bolnice pa slobodno pitaj za mišljenje iz druge ruke iako mislim da mi moje iskustvo u tome daje dovoljno kompetencije za tvoj problem. LP.
Eto čini mi se da bi to mogao biti problem. Preporučam piti crno vino jednom na dan a kad imaš čudan osjećaj i češće. Vino sadrži antioksidans resveratrol koji štiti naše stanice i sprečava oštećivanje žilica u oku. Ako to ne otjera čudan osjećaj sigurno će otjerati strah od bolnice pa slobodno pitaj za mišljenje iz druge ruke iako mislim da mi moje iskustvo u tome daje dovoljno kompetencije za tvoj problem. LP.
Kolega ako si doktor,odmah se prebacujem kod tebe
.
Daj mi reci kakvu alkoholu preporucuješ za hemeroide
!?
U ala si mi dao dijagnozu,daj malo konkretnije...danas svako moze bit doktor.Reci koliko tacno vina na dan iz koje case??Koje vino preporucujete protiv konjuktivitisa i da li je problem ako preskocim neki dan zbog obaveza...PL