Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.035.178
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
Re: Što se događa s našim društvom?

Drago kaže...

Stvarno si zakinut - da nam je sudstvo i najgore na svijetu, naša špijunčina, naš problem i kraj priče. Ali ti to ne možeš shvatiti, naravno.

Drago kaže...

Reci, koji konkretno zločin? Ajmo se kladit da nemaš pojma o čemu se radi.

Zar nije rečeno da je ubijao po Njemačkoj?

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
16 godina
protjeran
Drago kaže...

Konkretno,  buraz - Đureković - što s njim, što je napravio Đureković, što Perković zašto je to zločin, objasni.

Ovo procesuiraju zločini ne znači da je Perković to 100% napravio, nego je potrebno pravedno i opsežno suđenje objektivnih ljudi da se utvrdi što se dogodilo i tko je kriv a tko nije. Perković je navodno sudjelovao indirektno (naredivši) u atentatu Đurekovića.

A complex man drawn off of simplicity.
17 godina
Tonči kaže...

Ne, nego je nalogodavac, navodno. 

Ma ta priča s Đurekovićem je vrlo jednostavna, kome se da neka potraži negdje snimku Pavla Kalinića i Petra Penave gdje na Jabuci ili tako negdje raspravljaju o Đurekoviću i Penavi. 

Boli me mozak od ovih rasprava gdje se spominje "udba", klasičan znak budale koja čak ni termine ne zna naučiti, a raspravljao bi on...

This space for rent!
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan

Neka traze onda i da se izruce ubojice iz CIA-e ili neke druge agencije? Kratko guglanje daje:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9710121/Scientist-Frank-Olson-was-drugged-with-LSD-and-murdered-by-CIA.html

"During his travels in Europe he "witnessed extreme interrogations in which the CIA committed murder using biological agents that Dr Olson had developed"." - ordinirali su i po Njemackoj izmedu ostalog.

Castra su navodno pokusali 638 puta ubiti (prema BBC-ovom dokumentarcu).

Hebote, mali si i savijas kicmu pa te svi guze.

Bio sam i izrazito protiv toga da se Gotovinu i Markaca izruci Haagu, ali su piz*deki popustili.

P.S. Otkad je "piz*dek" vulgaran izraz? {#}

Perhaps today IS a good day to die. PREPARE FOR RAMMING SPEED!
16 godina
neaktivan
epic kaže...
Drago kaže...

Za to vrijeme, kradezeovska ekipa koja nikada neće biti "procesuirana":

http://www.tportal.hr/biznis/gospodarstvo/286087/Tehnicki-pregledi-stvorili-nove-hrvatske-bogatasice.html

Neka se procesuiraju što prije. Moj mozak ne radi na principu kradeze kriminalci - sdp časni ljudi i obrnuto kao tvoj.

Drago kaže...

Još goglaš, Epiće?

Nema se tu što guglat. Pogotovo kad to dolazi od osobe koja misli da Srbi prema europskom uhidbenom nalogu mogu prisiliti Hrvatsku da izruči svoje državljane, koji nije svjestan uopće gdje se Domovinski rat događao. Već smo imali taj razgovor na koji sam ti lijepo odgovorio.

Gle epic dobro ti je drago rekao. Perković osobno nikoga nije ubio a novinari upravo to govore. Ubojstva nisu radili školovani ljudi intelektualci već su se bavili analitkom. Ubijali su lopovi kriminalci obični prašinari koji su dobili "drugu šansu". I svi koji su ubijeni bili su dio Hrvatske emigracije a njihov plan je bio destabilizirati jugolsaviju terorističkim akcijama , ubojstvima itd. Što se mene kao građanina ove zemlje tiče ti ljudi su ubijeni legitimno na isti način kao što je američka vlada ubila bin ladena usporedbe radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 21:20 (zeroname).
16 godina
protjeran
zeroname kaže...

Gle epic dobro ti je drago rekao. Perković osobno nikoga nije ubio a novinari upravo to govore. Ubojstva nisu radili školovani ljudi intelektualci već su se bavili analitkom. Ubijali su lopovi kriminalci obični prašinari koji su dobili "drugu šansu". I svi koji su ubijeni bili su dio Hrvatske emigracije a njihov plan je bio destabilizirati jugolsaviju terorističkim akcijama , ubojstvima itd. Što se mene kao građanina ove zemlje tičke ti ljudi su ubijeni legitimno na isti način kao što je američka vlada ubila bin ladena usporedbe radi.

Tko je rekao da je Perković izvršio samo ubojstvo? Napisao sam da je navodno naredio, mislim na tu optužbu ga Njemačka i želi.

Teroristi (nije vrijedno komentiranja). {#}

Đureković je jedino mogao biti ubijen radi toga što je znao nešto što nije smjeo znati, a bio je jako uspješni direktor Ine.  Jao, majko, do kud smo došli, do toga da se SDP opravdava opravdavajući hladnokrvna ubojstva. Jebe mi se i za HDZ i SDP, neka izruče Perkovića i svatko tko ima pasti na temelju njegovih iskaza neka padne đubre HDZ-SDPovsko.

16 godina
neaktivan
epic kaže...
zeroname kaže...

Gle epic dobro ti je drago rekao. Perković osobno nikoga nije ubio a novinari upravo to govore. Ubojstva nisu radili školovani ljudi intelektualci već su se bavili analitkom. Ubijali su lopovi kriminalci obični prašinari koji su dobili "drugu šansu". I svi koji su ubijeni bili su dio Hrvatske emigracije a njihov plan je bio destabilizirati jugolsaviju terorističkim akcijama , ubojstvima itd. Što se mene kao građanina ove zemlje tičke ti ljudi su ubijeni legitimno na isti način kao što je američka vlada ubila bin ladena usporedbe radi.

Tko je rekao da je Perković izvršio samo ubojstvo? Napisao sam da je navodno naredio, mislim na tu optužbu ga Njemačka i želi.

Teroristi (nije vrijedno komentiranja). {#}

Đureković je jedino mogao biti ubijen radi toga što je znao nešto što nije smjeo znati, a bio je jako uspješni direktor Ine.  Jao, majko, do kud smo došli, do toga da se SDP opravdava opravdavajući hladnokrvna ubojstva. Jebe mi se i za HDZ i SDP, neka izruče Perkovića i svatko tko ima pasti na temelju njegovih iskaza neka padne đubre HDZ-SDPovsko.

Gle Epic na tvoje mišljenje utječu vjerojatno novinski članci jer novine upravo to rade Perkovića i UDBU odnosno SDB da budemo precizniji karakteriziraju kao kriminalce ubojice itd a Emigrante koji su provodili terorističke akcije nazivaju herojima i mučenicima ako mi ne vjeruješ na net televiziji je bila emisija o akciji feniks evo ti i na vikipediji piše i onda mi ti kažeš da nisu bili terorist.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Bugojanska_skupina

13 godina
odjavljen

Jbte, jutros sam čitao u ovoj temi od sic-štangama a sada 3 strane međunarodne politike.

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
15 godina
Pranja kaže...

Jbte, jutros sam čitao u ovoj temi od sic-štangama a sada 3 strane međunarodne politike.

I jel' ti bolje sjela štanga ili politika?

Ja se držim po strani jer je rasprava ostrašćena i nema smisla se uključivati. Nekako mi se čini da je većina informacija iz novina a po mome je to vrlo loš izvor informacija jer je provjera informacija i kvaliteta izvora od kuda se iste crpe izuzetno niska (čitaj usmjerena je čim većoj prodaji tiskovine).

Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...

Pa kad svi povampire čim spomeneš politiku {#}

I još se čudimo šta svašta piše po novinama...komet,sonda, svemirski brod-sve isto {#} {#}{#}

http://www.index.hr/black/clanak/nasa-izgubila-vezu-sa-kometom-koji-je-trazio-planete-van-suncevog-sistema/699974.aspx

{#}{#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
13 godina
odjavljen
mario.L_hr kaže...

I jel' ti bolje sjela štanga ili politika?

Ja se držim po strani jer je rasprava ostrašćena i nema smisla se uključivati. Nekako mi se čini da je većina informacija iz novina a po mome je to vrlo loš izvor informacija jer je provjera informacija i kvaliteta izvora od kuda se iste crpe izuzetno niska (čitaj usmjerena je čim većoj prodaji tiskovine).

Pa radije bih raspravu o štangi. Točnije, htio sam se i uključiti u tu raspravu, ali sada vidim da je već odavno zakopana. XD

Ma i meni je to čudno. Ne znam što bih mislio o tom Lexu. Također, slažem se-nema dovoljno informacija.

No na kraju će vjerojatno ispasti i nešto više iz toga-kako bi Zoki rekao: "Tjerali ste lisicu, a istjerali medvjeda."

Professional Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle,In Win, Enermax, EKWB, ASUS,Lamptron, Aquatuning
16 godina
protjeran
zeroname kaže...

Gle Epic na tvoje mišljenje utječu vjerojatno novinski članci jer novine upravo to rade Perkovića i UDBU odnosno SDB da budemo precizniji karakteriziraju kao kriminalce ubojice itd a Emigrante koji su provodili terorističke akcije nazivaju herojima i mučenicima ako mi ne vjeruješ na net televiziji je bila emisija o akciji feniks evo ti i na vikipediji piše i onda mi ti kažeš da nisu bili terorist.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Bugojanska_skupina

Da na moje mišljenje utječu novinski članci sada bi bio ljeviji od 90% vas. EPH (najveća medijska kuća na ovim prostorima) drži Jutarnji, Slobodnu, Globus... i njihovi članci su izrazito ljevo nastrojeni, što i sam vidiš. Da ne spominjem Novi list, Index, net.hr... Dok je Večernji više desno nastrojen. Sipanje narodu u glavu kako je Hrvatska nastala na zločinima i kriminalu, da je samo vodstvo koje je vodilo narod do neovisnosti kriminalno i zločinačko. A SDP, nasljednik SKH zločinaca, što je sam Josip Leko rekao da su se ispričali (donijeli deklaraciju) za sve što je SKH loše napravio: ''Priznali smo greške i zla, rekli da se ispričavamo za sve'' ''SDP nije politički sljednik SKH, ona je pravni sljednik. Personalni ne osporavam.'' A kladim se da 90% ne zna transformacije imena stranke sve dok nije došao na SDP.

Ali, polako dolazi vrijeme kada se više ne mogu podavati svakakve priče, istina kada tada dođe na vidjelo.

Samo mi nemoj opravdavati politička ubojstva tijekom Juge jer se ne mogu opravdati. A pogotovo uspoređivati Đurekovića s bin Ladenom, niti jedne poveznice nema koja bi približila to dvoje.

16 godina
odjavljen
Drago kaže...
Tonči kaže...

Ne, nego je nalogodavac, navodno. 

Ma ta priča s Đurekovićem je vrlo jednostavna, kome se da neka potraži negdje snimku Pavla Kalinića i Petra Penave gdje na Jabuci ili tako negdje raspravljaju o Đurekoviću i Penavi. 

Boli me mozak od ovih rasprava gdje se spominje "udba", klasičan znak budale koja čak ni termine ne zna naučiti, a raspravljao bi on...

Aha, nisam imao pojma; nešto načujem, iako se trudim suprotno. Mene boli mozak od svih većine portala i "novinara"... No, znamo kome je sad UDBA na jeziku i tko profitira od "komunjara" i sličnih, a i sam je "udbaš". :D

Kad vidim link, odmah mi je muka...

zeroname kaže...
Ubijali su lopovi kriminalci obični prašinari koji su dobili "drugu šansu"

Nemoj u prašinu vući časni posao izvršnih operativaca! :P

Sve što napišem moj je osobni stav i ne odražava nužno stav Bug d.o.o.
17 godina
1domagoj1 kaže...

Neka traze onda i da se izruce ubojice iz CIA-e ili neke druge agencije? Kratko guglanje daje:

http://www.telegraph.co.uk/news/worldnews/northamerica/usa/9710121/Scientist-Frank-Olson-was-drugged-with-LSD-and-murdered-by-CIA.html

"During his travels in Europe he "witnessed extreme interrogations in which the CIA committed murder using biological agents that Dr Olson had developed"." - ordinirali su i po Njemackoj izmedu ostalog.

Castra su navodno pokusali 638 puta ubiti (prema BBC-ovom dokumentarcu).

Hebote, mali si i savijas kicmu pa te svi guze.

Bio sam i izrazito protiv toga da se Gotovinu i Markaca izruci Haagu, ali su piz*deki popustili.

P.S. Otkad je "piz*dek" vulgaran izraz? {#}

Domi, ti na mene imaš utjecaj zen-vrta. Kad pročitam neki tvoj post odmah se smirim - mislim da imaš tlak 100/60 i zamišljam te kako meditiraš lebdeći 12 cm iznad tla, nešto kao Yoda... :-)

Što se Đurekovića tiče i "udbinih ubojstava". 

Đureković uopće nije bio hrvatski nacionalist. Bio je partizan u Drugom svjetskom ratu, član partije i za račun toga postao jedan o direktora u INI. Pronevjerio je ogromnu količinu novaca i pobjegao vani, gdje se povezao s njemačkim BND-om i ekstremnom emigracijom (dijelom i istim onima protiv kojih se borio u partizanima) da bi se osjećao sigurnije. Nijemcima je dao podatke o strateškim rezervama nafte i druge strateške podatke klasificirane kao tajna i netko ga je krknuo. 

To je bilo 82., usput, a UDBA (jer je Perković "udbaš" odnosno kako ti piše Epic i ekipa na Dnevno.hr "Udbaš" - dobar je strah kome ga je Bog dao, rekla bi moja baba :-)) je rasformirana 1966. 

Da se dobije neka osnovna ideja o čemu se tu uopće radi.

This space for rent!
15 godina
Drago kaže...

Domi, ti na mene imaš utjecaj zen-vrta. Kad pročitam neki tvoj post odmah se smirim - mislim da imaš tlak 100/60 i zamišljam te kako meditiraš lebdeći 12 cm iznad tla, nešto kao Yoda... :-)

Što se Đurekovića tiče i "udbinih ubojstava". 

Đureković uopće nije bio hrvatski nacionalist. Bio je partizan u Drugom svjetskom ratu, član partije i za račun toga postao jedan o direktora u INI. Pronevjerio je ogromnu količinu novaca i pobjegao vani, gdje se povezao s njemačkim BND-om i ekstremnom emigracijom (dijelom i istim onima protiv kojih se borio u partizanima) da bi se osjećao sigurnije. Nijemcima je dao podatke o strateškim rezervama nafte i druge strateške podatke klasificirane kao tajna i netko ga je krknuo. 

To je bilo 82., usput, a UDBA (jer je Perković "udbaš" odnosno kako ti piše Epic i ekipa na Dnevno.hr "Udbaš" - dobar je strah kome ga je Bog dao, rekla bi moja baba :-)) je rasformirana 1966. 

Uzalud ti trud, nikoga ne zanimaju činjenice, bolje ti je posvetiti vrijeme cjepanju atoma i istraživanju života u svemiru. Prije ćeš postići pozitivne rezultate.

16 godina

... ne, nema sankcija, nego poduzete mjere. To kaže poltronček od ministra.

-idem sad malo bljuvati. /EU lexP.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

A o čemu si ti raspravljaš s klincima od 20 godina!!

Uostalom ,apropo Đurekovića ,njega je (najvjerojatnije ,barem po pisanju nekoliko tadašnjih emigrantskih listova) ''maknuo'' Vinko Sindičić ,dvostruki agent BND-a i SDB-a.

I koji je ,BTW ,bio glavni svjedok u istrazi protiv Perkovića ,i optužio njega i Pratesa za ubojstvo.

Pusti djecu nek se vesele. {#}

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
15 godina
ihush kaže...

... ne, nema sankcija, nego poduzete mjere. To kaže poltronček od ministra.

-idem sad malo bljuvati. /EU lexP.

Šta su ti krivi Kosovari?

16 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Uzalud ti trud, nikoga ne zanimaju činjenice, bolje ti je posvetiti vrijeme cjepanju atoma i istraživanju života u svemiru. Prije ćeš postići pozitivne rezultate.

Činjenice kao da je pronevjerio ogromne količine novca? Činjenice kao da je davao tajne podatke Nijemcima?

Činjenica je ono što se može nepobitno ustanoviti. Ako je ovo definicija činjenice ne vidim kako bi ova loša nagađanja mogla biti činjenice.

Čovjek je napisao roma Crveni menageri i rukopise Komunizam, obična prijevara, očito je bio protiv komunizma koji je vlada tada. A znamo kako su ljudi koji su bili protiv komunizma završavali - hladnokrvno ubijeni. Svakoga su mogli lažno optužiti za što su god htjeli, to je komunizam. Ne mogu vjerovati da ima još mozgova koji veličaju takav sustav, sustav razmišljaj svojoj glavom - završi hladnokrvno ubijen. (ovo se ne odnosi na tebe)

A ove lažne optužbe objesi mačku o rep. Ne će ti staviti niti jedan dokaz o tome jer ne postoje. Sama prdekanja.

15 godina
epic kaže...

Činjenice kao da je pronevjerio ogromne količine novca? Činjenice kao da je davao tajne podatke Nijemcima?

Činjenica je ono što se može nepobitno ustanoviti. Ako je ovo definicija činjenice ne vidim kako bi ova loša nagađanja mogla biti činjenice.

Čovjek je napisao roma Crveni menageri i rukopise Komunizam, obična prijevara, očito je bio protiv komunizma koji je vlada tada. A znamo kako su ljudi koji su bili protiv komunizma završavali - hladnokrvno ubijeni. Svakoga su mogli lažno optužiti za što su god htjeli, to je komunizam. Ne mogu vjerovati da ima još mozgova koji veličaju takav sustav, sustav razmišljaj svojoj glavom - završi hladnokrvno ubijen. (ovo se ne odnosi na tebe)

A ove lažne optužbe objesi mačku o rep. Ne će ti staviti niti jedan dokaz o tome jer ne postoje. Sama prdekanja.

Koliko ti imaš godina?

16 godina
protjeran
mario.L_hr kaže...

Koliko ti imaš godina?

74, i to ti je činjenica.

Jedino ti preostaje na ad hominem ići. Žalosno. {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.9.2013 23:12 (epic).
17 godina

4+7 = 11? Baš punih ili ćeš tek napuniti?

This space for rent!
16 godina
protjeran
Drago kaže...

4+7 = 11? Baš punih ili ćeš tek napuniti?

Punih, lagao bi da nemam još 11.

17 godina

To je problem Interneta - uhvatim se da razgovaram s nekim tko je možda vršnjak moga sina (18) kao da razgovaram s nekim tko je moje godište, pa mi sve čudno kako nema pojma. A problem je stvarno u godinama, ne morš se ljutiti zbog toga. Jednostavno ne znaš, a misliš da znaš. 

This space for rent!
13 godina
odjavljen
Kad ce Bug d.o.o organizirati neko druženje uz lonac graha? :-)
15 godina
epic kaže...
mario.L_hr kaže...

Koliko ti imaš godina?

74, i to ti je činjenica.

Jedino ti preostaje na ad hominem ići. Žalosno. {#}

Krivo si shvatio. Ja imam 44 godine (bez preseravanja ili laganja), kako sam pretplatnik ekipa iz Bug-a ti to može potvrditi. Pitanje o godinam je uvijek bitno kad se raspravlja o događajima iz bliske prošlosti. Ako ti informacije crpiš iz izvora čije namjere nisu iskrene (a vješt je u svom poslu) a netko drugi je u to vrijeme živio (više od pola rodbine mi je bilo u Njemačkoj na radu u to vrijeme) upitno je da li treba uopće raspravljati. Jednostavno pusti strast jer ona u raspravi uvijek rezultira krivim zaključcima.

Što se tiče samog ubojstva, ono je nepobitno i to je jedino što treba biti bitno u cijeloj priči. Potrebno je kazniti ubojicu (ako je to zakonski uopće moguće napraviti) a sve druge stvari ostaviti po strani.

13 godina
odjavljen
Diplomat kaže...
Kad ce Bug d.o.o organizirati neko druženje uz lonac graha? :-)

Nikad. Boje se da Oleg ne bi donio samokres.

17 godina

Onako ćorav sve bi nas pobio, a poslije neka Bog sortira prave od krivih...

This space for rent!
13 godina
odjavljen
Drago kaže...

Onako ćorav sve bi nas pobio, a poslije neka Bog sortira prave od krivih...

{#}

Znači, u redakciji se nose pancirke?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice