Ja se bojim da ti nisi dobro pratio raspravu. Srbi koji sada prodaju usluge kalibracije odnedavno imaju DVA aviona te namjene - dao sam link na njihove stranice http://www.smatsa.rs/AboutUs.html.
Kalibriraju nama, sebi, Mađarima, Bosancima i ne znam još kome.
Ja ti, naravno, ne mogu dati dokumente o plaćama jer ga nemam, ali mogu ti reći da imam "visoki izvor" iz firme koji mi je to potvrdio. Da li će se u idućih nekoliko mjeseci to i javno objaviti, ne znam ali se iskreno nadam da hoće. Ne postoji način da ja kao novinar dobijem izlist svih plaća u Kontroli. Kolegica Raić je to isto bila pitala, ali je krivo formulirala pitanje. Njeno je glasilo: Da li je istina da je najveća isplaćena plaća s prekovremenim bila 90.000 kuna? i dobila je odgovor da nije. Što je točno. Najveća isplaćena plaća je bitno veća od 90.000 kuna (108k), ali ona to nije pitala.
Odakle Vortac može procijeniti iz svoje perspektive... nekoga... u Kontroli, isplativosti aviona kada se:
a) ne zna koji će biti kupljen
b) ne zna za što će se sve koristiti
c) nikada u životu nije radio na tim poslovima?
Na koncu, kakve veze ima "isplativost" aviona kada kupnju financira sama Agencija kojoj, kao i Kontroli, lova u stvarnom i prenesenom značenju pada s neba i ne financira se iz proračuna? (Vortac je namjerno slagao da se tobože u krajnjem slučaju sve to financira iz proračuna što je totalna laž).
Da je i neisplativ, meni i tebi kao poreznim obveznicima to je posve nebitno jer se iz prihoda Agencije puni proračun, a ne sisa se iz njega (oni, kao i ja plaćaju poreze, a ne uzimaju iz proračuna).
Taj avion je Agenciji sredstvo za rad. Kraj priče.
Vidio sam i to za Srbe i kalibraciju, ali bi svejedno volio vidjeti planove za avion koji bi Agencija nabavila. U idealnom slučaju bi Agencija kupila avion i dobila opseg posla koji bi otplatio taj avion, njegovo održavanje i štaveć treba. Realno ti mogu samo vjerovati na riječ kad kažeš da je avion profitabilan, isto kao što mogu vjerovati i Vortacu kad kaže da nije profitabilan. To je upravo ono na što sam htio skrenuti pažnju u prijašnjem postu - nijedan od vas dvojice ne može reći, stvar je ovakva i točka, nego vam se rasprava svela na rušenje kredibiliteta jedno drugome i skretanja teme na poslovanje Kontrole iako ste vjerojatno oboje relevantni za raspravu, ali ne možete sigurno reći hoće li se kupnja isplatiti.
Sve okej ako se avion ne financira iz proračuna. Ali je li tako? (nije retoričko pitanje, zanima me mišljenje o sljedećem) - netko od vas je rekao da je Vlada jamac za poslovanje Agencije. Worst-case scenario - ispostavi se da je avion neprofitabilan i Agencija je u minusu. Traže od Vlade pomoć. Dakle, indirektno je kupnja aviona dovela do toga da Vlada treba financijski pomoći Agenciji.