Doktor nije tražio mito, "poklon" je dao moj stari nakon što se cijela eskapada s tim koljenom završila najbolje što se mogla završiti. To je bio, takoreć, znak zahvalnosti.
znakove zahvalnosti zarađuje kod države, tko smetlaru daje znakove zahvalnosti?

, i koristim ga i kod mene je prošao sa trojkom i bez darova... naravno treba kritizirati da bude bolji ali to ovisi prvenstveno o ukupnoj ekonomskoj situaciji... dakle dobar nam je s obzirom na sve
da i ima super ideje on sam ih nemre sprovest zbilja je nekaj drugo jači močnici sa drugim intresima vode glavnu politiku iza leđa fučkaj ga.Stanje u Americi je loše itekak, jel znaš kolki im je vanjski dug brojka je ogromna nije ju ugodno nit napisat. Tu je i armada od skoro 13 milijuna nezaposlenih, pa ona poznata šatorska naselja razasuta posvud ljudi koju su sve izgubili i nemaju više ništ osim šatora i trave ispod njega.

idealan primjer je hrvatski turizam naši političari se hvale velikim brojem turista i zaradom a 80% hrane koju nudimo turistima je uvozno.Ko onda zarađuje a ko gubi u toj računici, nije da nema naše hrane ima se kaj ponudit no sve je to orjentirano na uvoznike(namjerno i ciljano) kaj reč pametno nego Hrvatska je u debeloj banani.