Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.021.149
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
(s)izgoreo kaže...
Skot kaže...
hakiranje je zakonom zabranjeno a i kukavički je.

dakle hdz je zakupio com domenu?

- opet (ZD) hackeri? Gdje? ... mislim, jel' netko vidio te fantomske hackere osim u propagandnim materijalima?

- @ (s)izgoreo, neka polu-info, 'adeze, je sad prešao na .gov (skraćeno od govno), jer za .com nemaju novaca (hint, istraga o crnim fondovima)

Rekao bi da je DORH isključio Smaranaderove uploadere. btw adezej je u GB, to nema veze s DDOSerima, prije s politikom.

I slažem se, hackeri su kriminalci, trenutno se neki klinci kite tuđim perjem, misle da su pozitivci samo zato jer napadaju negativce.

Zakoni moraju jednako vrijediti za sve (pa i za njih)..., pa zato prikrivam smješak (onako k'o Francek).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
Psiho246 kaže...

Istina, ne smije se siriti mrznja i netolerancija!

Ali isto tako postoje neke cinjenice.

Cinjenica je da Hercegovci ne rade nista nego crpe novac Hrvatske, a za uzvrat su svih ovih godina prodavali svoju guzicu za sitne pare HDZ-u i cinili zivot Hrvata u Hrvatskoj losijim.

Nadam se da ce se dijaspori oduzeti pravo glasa, ako nista barem neka im se oduzme pravo duplog glasanja.

Sada citam, izgleda da ih se iz bosne odazvalo svega 2%.

Valjda od srama nece glasati za HDZ, pa zato nece glasati uopce.

Za to sam da se pomaze Hercegovcima u BiH, ali isto tako kako bi mi njima trebali pomoci, trebali bi i oni nama, sto nisu cinili ovih godina...

Upravo na to sam i upozoravao.
Pogobu, kako uopće krivo shvaćate što želim reći... Ja ne znam kakvo je stanje u Dalmaciji, Istri, Lici i ostalim krajevima, ali jako dobro znam kakvo je stanje u mom kraju.

Došli su trbuhom za kruhom iz pasivnih dijelova, došli bez kore kruha, infiltrirali se i kroje nam sudbinu.
Naravno da ovo što govorim neće razumjeti jedan Hercegovac, gledat će "Što ovaj priča", ali tako je.. Tako sve više Hrvata misli.
Daljnji komentar u sljedećem citatu. 

the_tux kaže...

sudy_freak - Manjine u Hrvatskoj, ima ih puno, ali nigdje nema "Hercegovci".

Integrirali su se i infiltrirali u hrvatski narod... i rade/izvlače lovu u svoju rodnu grudu iz naših blagajni.

Na tvoju i udbaša Mesića žalost u zadnjih 16 godina niti jedan Hercegovac nije bio na ključnim pozicijama Republike Hrvatske s kojih bi mogao izvlačiti lovu u svoju rodnu grudu. Sanader, Račan, Mesić, nijedan nije Hercegovac a zadužili (43 milijarde dolara), deindustrijalizirali i upropastili Hrvatsku.

sudy_freak - Ključni problem HRVATSKOG naroda.

Kada sam ljetos prolazio (na moju žalost) kroz Ercegovinu, imao sam što vidjeti.

Pojedini dijelovi te zabiti izgrađene bolje nego centar Osijeka ili bogate Slavonije odakle se silna lova odlijevala.

Onda samo ona katedrala, ono velebno zdanje u Kupresu. Kome se ono gradi? I od čijih novaca? 

Možda ti nije jasno koliko je Hercegovaca odlazilo u Njemačku raditi i otuda novci za izgradnju koju ti spominješ.

i_rambo_plache - Ma kakvi, nisi ti nacionalist -- citiram: "I [Hercegovci] rade/izvlače lovu u svoju rodnu grudu iz naših blagajni. Ključni problem HRVATSKOG naroda.". Slično mišljenje o došljacima su imali velike ličnosti poput Hitlera ili Breivika :D

Znači, nacionalizam izjednačavaš sa šovinizmom.

1. dio - da, to jest paradoks. Nisi spomenuo Tuđmana i drugara mu Šuška, od kojih sve počinje?! Tuđman je stvorio Hrvatsku? HAHAHA, najveća zabluda koju hrvatski narod smatra istinom.
On je prodao hrvatsku svom Šušku, koji je poslije, s godinama počeo dovlačiti i instalirati po razno raznim funkcijama svoje, rodjake s krša.
Nadalje, da se nadovežem, u mojoj sredini (Vinkovački kraj) niste svjesni što se sve radi samo da bi (Hercegovačka)HDZ-ova utvrda opstala na vlasti.
Printani su glasački lsitići (pogodite od strane koga) gdje su liste 19. i 20. zamijenjivali. Dakle, Kukuriku je s 19. prebačena na 20. samo kako bi se zavaralo staro stanovništvo. Opće je poznato da lažiraju izbore.
Nadalje, lokalni močnik, T. Č.  (na pp za detalje) (pogađajte odakle je) se svojim radnicima prijetio da će ostati bez posla ako do izbora ne donesu potpise 10 ljudi koji će glasati za HDZ. 
Do čistaćice seže lanac korupcije, nepotizma i "po babi i po stricu".

Pričajte što hoćete, ali to je HRVATSKA stvarnost...

Nadalje, NISU na najvećim državnim funkcijama, slažem se i to ne negiram, ali pogledaj tko su dekani fakulteta, pogledaj tko su vlasnici tvornica, firmi, pogledaj jedan Dinamo, otvori oči Hrvatski narode.

2. dio - are u fucking kidding me? Koliko je Bosanaca išlo kao gasterjbajteri pa mi nije bosanski dio federacije toliko izgrađen kao onaj dio, jugozapadni.

3. dio - znaš ti uopće što je šovinizam?

I na kraju, da se razumijemo.
Nisam simpatizer niti jedne stranke (što mnogi jesu, slijepo zaljubleni u svoje ideale).
Da je 100% HDZ-ovac, HSS-ovac, SDP-ovac, IDS-ovac -  ma ako on radi za moje dobro, ako on radi svoju dužnost koju mu je narod dao, ma ima moje poštovanje do groba.

Jednostavno je. I nije mi jasno, kako nakon svega neki mogu podržavati HDZ?
Samo to neka mi netko kaže, povlačim se.

Pozdrav moje dame...

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Integrirali su se i infiltrirali u hrvatski narod... i rade/izvlače lovu u svoju rodnu grudu iz naših blagajni

Glupost. Kada su srpski tenkovi krenuli onda smo svi stali ispred istih. Što ste to zaboravili? :)

sudy_freak kaže...

Kada sam ljetos prolazio (na moju žalost) kroz Ercegovinu, imao sam što vidjeti.
Pojedini dijelovi te zabiti izgrađene bolje nego centar Osijeka ili bogate Slavonije odakle se silna lova odlijevala.
Onda samo ona katedrala, ono velebno zdanje u Kupresu. Kome se ono gradi? I od čijih novaca?

Od hrvatskih sasvim sigurno ne. Gradi se narodu očito - kome bi drugome? I kakve veze ima što hercegovci u svome djelu rade?

sudy_freak kaže...

Pogledaj samo na profilu ovog Fiće što mu piše za ime, prezime i lokaciju sve će te biti jasno.

Ako ju toliko volite, rodni kraj (pobogu, razumijem da svatko voli gnijezdo odakle je potekao) - pa vratite se tamo.

To je problem njegove kulture i odgoja. Ti radiš cijelu generalizaciju da su svi hercegovci takvi. Glupo do bola.

sudy_freak kaže...

I stvarno, sve više razumijem najgoru ercegovačku kletvu "Da'bog da ti dijete ne vidjelo Zagreba".

Obična besmislena rečenica isto kao i "čudni su putevi gospodnji".

sudy_freak kaže...

Svaka čast izuzetcima (kojih je priznajem, barem u mojoj sredini malo) što se se razlikuju od ostalih.

LOL. Koje razmišljanje.

14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Glupost. Kada su srpski tenkovi krenuli onda smo svi stali ispred istih. Što ste to zaboravili? :)

Od hrvatskih sasvim sigurno ne. Gradi se narodu očito - kome bi drugome? I kakve veze ima što hercegovci u svome djelu rade?

To je problem njegove kulture i odgoja. Ti radiš cijelu generalizaciju da su svi hercegovci takvi. Glupo do bola.

Obična besmislena rečenica isto kao i "čudni su putevi gospodnji".

LOL. Koje razmišljanje.

Ne znam, započeo sam nešto svojim razmišljanjem. Nisam generalizirao, ali pobogu, 20 mi je godina i znam gledati svojim očima i misliti svojom glavom.

Cijenim svakoga tko radi ono za što je zadužen. 

• Kada su srpski tenkovi krenuli, svaka čast svima koji su mi/nama omogućili sada da u toplini svoga doma živimo svoj život, skidam kapu i zahvalan. Pravim braniteljima, kojih je bilo (hoćemo realno) 2-3 puta manje od 500 000 koliko registar sadrži.

• Da, naravno da se crkva gradi narodu, ne gradi se pilićima, samo, nekako čisto sumnjam da Kuprešani imaju tolika sredstva da ju sami grade.

• Kao što sam rekao, ne generaliziram, ali u 80% slučajeva pa i više u mom kraju je takav stav. Istovremeno, kada neki od Hrvata koji su došli iz Like, Zagorja ističu svoje, ti isti pljuju po njima.

• Možda tebi besmislena, ali pitaj stare zagrebačke obitelji, starosjedioce kakav stav o tome imaju.

• A štaš {#}

I da, sorry što nisam onako naučio citirati kao ti, pa sam morao ovako.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
14 godina
neaktivan

Što se tiče djela crkve i građenja: Ni sam neznaš koliko hercegovački narod sipa love u crkvu. Tjedno prosječno po 4-5 tisuća kuna. Tako da od hrvatske love nije gotovo sigurno. Prospu firme, prospu poduzetnici, narod običan... Godišnje po nekoliko tisuća kuna u crkvu. U nas ti je ovakvo stanje:

- Blagosov kuća: Fratar te ne pita jesi li vjernik ili nisi, nego ti dođe u kuću jednom godišnje (poslije nove godine obično) i izmoli zdravo mariju i to naplati minimalno 200kn + ako hoćeš još dobrovoljno dati.

- Kada pokopaš mrtvaca, plaćaš mise 80kn/misa - Odmah ti naplati 31 misu kroz godinu što te iziđe dosta. +200Kn obred sprovoda.

- Svake nedjelje se ubacuje "lemuzna"

- Krštenje djeteta/Ženidba/Krizma/Prva sveta pričest - 400kn/komad. A godišnje se krizma oko 150 djece u mome kraju, isto toliko i pričesti. Svaki plati po 400kn. Ženidba isto tako. Krštenje.

- Dobrovoljni darovi za crkvu - Firme daju godišnje oko 2000-3000kn samo na to.

+ Dobrovoljni prihodi vjernika..... Pa sada zbroji koja je to lova. I ne plaćaju nikakav PDV, sve ih država financira.

15 godina
neaktivan

Cemetary gates
14 godina
Ranko Kukumar kaže...

Što se tiče djela crkve i građenja: Ni sam neznaš koliko hercegovački narod sipa love u crkvu. Tjedno prosječno po 4-5 tisuća kuna. Tako da od hrvatske love nije gotovo sigurno. Prospu firme, prospu poduzetnici, narod običan... Godišnje po nekoliko tisuća kuna u crkvu. U nas ti je ovakvo stanje:

- Blagosov kuća: Fratar te ne pita jesi li vjernik ili nisi, nego ti dođe u kuću jednom godišnje (poslije nove godine obično) i izmoli zdravo mariju i to naplati minimalno 200kn + ako hoćeš još dobrovoljno dati.

- Kada pokopaš mrtvaca, plaćaš mise 80kn/misa - Odmah ti naplati 31 misu kroz godinu što te iziđe dosta. +200Kn obred sprovoda.

- Svake nedjelje se ubacuje "lemuzna"

- Krštenje djeteta/Ženidba/Krizma/Prva sveta pričest - 400kn/komad. A godišnje se krizma oko 150 djece u mome kraju, isto toliko i pričesti. Svaki plati po 400kn. Ženidba isto tako. Krštenje.

- Dobrovoljni darovi za crkvu - Firme daju godišnje oko 2000-3000kn samo na to.

+ Dobrovoljni prihodi vjernika..... Pa sada zbroji koja je to lova. I ne plaćaju nikakav PDV, sve ih država financira.

A čuj, slično je stanje kod nas.. 
Ne baš, preslikano stanje, ali to je tu negdje.

Recimo, po našim, siromašnim, slavonskim župama se također skupljaju prihodi za pomoć stanovnicima BIH.
Ok, podržavam to. Kako je u mom selu gotovo 50% stanovnika iz tog kraja, za očekivati je da oni najviše pomognu, jer izravno pomažu svojima koji su ostali tamo.
A ja, ako imam, dat ću, ako nemam, nemam grižnju savjesti - jer, nije ni meni velebajno da bih trebao pomagati. No, tu je moral. I 10 kn može nekome pomoći., zar ne?
Ali ako će tih 10 kn doći do te osobe kojoj je namijenjeno.

Primjer u susjednom selu, žena je kao i mnogi, nakon II. WW otišla u Njemačku, zaradila novaca koliko kod nas da je ostala ne bi za 100 godina.
Dok su još marke njemačke bile u opticaju, ostavila je 10 000 maraka za crkveni toranj (dakle prije nešto više od 10 godina).

Toranj je tek danas izgrađen.

O tome govori, ako novac neće završiti kod nekoga ispod stola, ako će dobiti onaj kome je namijenjen, nije mi žao. 

14 godina
thedream kaže...

Slažem se s prva dva komentara na YouTubeu.

Taj čovjek je imao viziju... R.I.P. 

17 godina
neaktivan
ihush kaže...
- opet (ZD) hackeri? Gdje? ... mislim, jel' netko vidio te fantomske hackere osim u propagandnim materijalima?

- @ (s)izgoreo, neka polu-info, 'adeze, je sad prešao na .gov (skraćeno od govno), jer za .com nemaju novaca (hint, istraga o crnim fondovima)

Rekao bi da je DORH isključio Smaranaderove uploadere. btw adezej je u GB, to nema veze s DDOSerima, prije s politikom.

I slažem se, hackeri su kriminalci, trenutno se neki klinci kite tuđim perjem, misle da su pozitivci samo zato jer napadaju negativce.

Zakoni moraju jednako vrijediti za sve (pa i za njih)..., pa zato prikrivam smješak (onako k'o Francek).

mah... HDZ ne interesira internet, btw. još se nisu ni oglasili povodom pada weba... njihov prosječni glasač je ona baba iz diplodokusovog posta, pokoji konzervirani mrzitelj svega novog što se pojavi u svijetu (uključujući i internet), kler i velika većina internetski nepismenih nacionalista koji dolaze na dnevni boravak na rivu izvikivati parole koje čuju na televizijskim prijenosima nogometnih utakmica, što se dakle zajedničara tiče bolje da i nemaju web, ne služi im ničemu i ne obraća se nikome, na kraju zna se tko su ...aj dobro, možda jedina funkcija mu je da ga se sruši, što je konačno i obavljeno

autori koje ignoriram: Sinatra, Ezio, alen-c, Viator, Talalej, epos, Lazarus Long
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.12.2011 18:45 ((s)izgoreo).
15 godina
thedream kaže...

Nažalost nema ga. Za njega sam s velikom sigurnošću mogao reći da je pošten.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
(s)izgoreo kaže...

...aj dobro, možda jedina funkcija mu je da ga se sruši, što je konačno i obavljeno

{#}  .. to je inače fičer u svim novijim hostovima, ruše se, kad neki hacker stisne enter.

-jel' samo to samo ja ili su onlinijaši naivni, npr hdz-xx (vidi domenu, razmisli...) idem i ja sad biti hacker, hacknut ću svoju stranicu.

Srećom, i ova (glasna) šutnja će proći za koji sat..., ako je sinonim bilo hrvatsko proljeće, što sad s ovom zimom, najavljuje se nagli pad (svega, ne samo temperature..).

edit: update, ako je vjerovati izlaznim.. Lesi (se vraća kući) ulazi u fotelju, 'ajd' jedna zgodna sitnica, vidjet ćemo dali je ostao pas koji laje ili poslušna kujica. Svi ostali su obično sivilo, očekivano... bit će burno.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 19:08 (ihush).
14 godina
@m.dipl
Lol, sada me se izjednacuje s Hitlerom?
Pa ludji ste od mene..

BTW. to su cinjenice, htjeli priznati ili ne.
13 godina
odjavljen

Glavno da je HDZ pao, sad čekamo da svi koji su dobili posao preko rodbine lete! {#}

15 godina
neaktivan
Skot kaže...
Verbatim kaže...

hakiranje je zakonom zabranjeno a i kukavički je.

budi faca k`o Sava Kovačević, Boško buhica ili neki slični junak iz stripova, isuči sablju i kreni goloruk na vlast koju mrziš a ne vako jadno.

On je ostavio kosti na Sutjesci a ti? Trotjedni klon klona na BOL forumu, veoma komparativno, u svakom slučaju..

Cemetary gates
13 godina
protjeran
Verbatim kaže...

Skot - You Make Me Sick

...možete vi Skota provocirati koliko hoćete, no činjenica je da su Vukovar "oslobodili" antifašisti (nečiji očevi tih istih su i danas živi) odn komunisti (SDP), odn JNA (nasljednici antifašista iz drugog svjetskog rata).

za te vampire ne mogu glasati, muka bi mi bilo da glasam.

{#}

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
16 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Glavno da je HDZ pao, sad čekamo da svi koji su dobili posao preko rodbine lete! {#}

pola Hrvatske će onda biti na burzi rada :D

15 godina
neaktivan
Skot kaže...
Verbatim kaže...

Skot - You Make Me Sick

...možete vi Skota provocirati koliko hoćete, no činjenica je da su Vukovar "oslobodili" antifašisti (nečiji očevi tih istih su i danas živi) odn komunisti (SDP), odn JNA (nasljednici antifašista iz drugog svjetskog rata).

za te vampire ne mogu glasati, muka bi mi bilo da glasam.

{#}

Za ovakve izjave (klevetu) se u polu-normalnim a ne normalnim državama ide u pržun, čisto tako eto, usput.

Da je SDP sa 90% osvojio vlast iste godine, Vukovar se ne bi ni dogodio, ali šta bi, kad bi, zar ne? Bilo je važnije poslati trupe u Bosnu godinu dana prije početka rata ondje, prefarbati tenkove i oklopnjake i prodati ih u Emirate, ili pak čisto slučajno, naftu izdilati JNA i paravojsci, ko bajage da skupimo pare za naoružanje..

Znaš tko je zapravo oslobodio Vukovar? Nitko. Mirna reintegracija, i 0.00001% uporabe vojne sile, što je spram žrtve koju je grad iznio i izdaje koju je stoički podnio, zapravo katastrofa. Poštedilo se ljudskih života, to je u svakom ratu pohvalno, ali o - oslobođenju, nema govora.

Tvoj pojam istog je ionako posprdan, i korišten od strane agresora, no ipak uz dozu ironije i sarkazma, nije se za šaliti time..

Cemetary gates
16 godina
neaktivan

Koalicija HSP dr. Ante Starčević i HČSP jedan mandat prema izlaznim anketama, ajde pomogao im je moj glas.

Da su pametniji ujedinile bi se sve pravaske stranke i onda sigurno ne bi bile na marginama politike, ovak 0 bodova, a steta jer zasluzuju vise.

Steta, stvarno steta, pa ne bi dao glas onoj kukuriku pi*dariji da mi netko prisloni pistolj na glavu. Al ajde, ljudi izmedu dva zla biraju ono manje, kako je vec netko rekao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:28 (dedaa).
13 godina
protjeran

...svi spominju Hercegovce a nitko Srbe koji su masovno autobusima dovoženi na glasačka mjesta, a i glasali su po cijeloj Srbiji.

ovak` neki građani {#}

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:25 (Skot).
14 godina
neaktivan

Bugofile/Whatever naporan si. Trollaš iz accounta u account.

18 Crni Karton za Škota
14 godina
dedaa cijenim te i postujem, ali razmisli jednu stvar.
Mislim da se svi osnivaci tih stranaka (HSP u prvom redu, a i HSS u drugom redu) okrecu u svojim grobovima
kada vide tko im stranke vodi (koje su ti, pokoj im dusi ljudi osnovali).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
dedaa cijenim te i postujem, ali razmisli jednu stvar.
Mislim da se svi osnivaci tih stranaka (HSP u prvom redu, a i HSS u drugom redu) okrecu u svojim grobovima
kada vide tko im stranke vodi (koje su ti, pokoj im dusi ljudi osnovali).

Pa i nebi bas rekao, ne volim Ruzu Tomasic dapace ide mi na jetru, ali kao clan HCSP-a duzan sam im dati potporu. Josip Miljak je izvrstan covjek i steta sto on nije voda koalicije nego ta rospija jer se on ne voli provlaciti po medijima pa i nije previse poznat. Pametan, obrazovan, ne zavarava lazima nego govori istinu a i ugodno je biti u njegovu drustvu.

I također, nisam dao svoj glas ni HSP-u a bogami ni HSS-u. Samo sam napomenuo da nema toliko netrpeljivosti u pravaskim redovima i da malo mucnu glavom ujedinili bi se, i gotovo sigurno izborili nekakvo znacajnije mjesto na politickoj sceni.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:36 (dedaa).
17 godina
protjeran
sudy_freak -3. dio - znaš ti uopće što je šovinizam?
Znaš ti uopće što je nacionalizam, zapravo to pitanje bi prije bilo upućeno i_rambo_plache jer je tvoje mišljenje o Hercegovcima okarakterizirao nacionalističkim?
sudy_freak - Nisi spomenuo Tuđmana i drugara mu Šuška, od kojih sve počinje?! Tuđman je stvorio Hrvatsku? HAHAHA, najveća zabluda koju hrvatski narod smatra istinom.
Tuđman je donio odluku o samostalnosti Hrvatske dok je SDP ekipa izašla iz Sabora i nije glasovala za tu odluku. Da, stvorio je Hrvatsku skupa sa hrvatskim narodom koji je tako odlučio.
Tuđman i Šušak su odavno mrtvi. Njih su naslijedili Mesić, Račan i Sanader. Nisu učinili ništa po pitanju gospodarskog oporavka Hrvatske dok je Mesić između ostalog srao o hardveru, softveru, Hercegovcima, Tuđmanu, ustašoidima itd.
sudy_freak - Printani su glasački lsitići (pogodite od strane koga) gdje su liste 19. i 20. zamijenjivali. Dakle, Kukuriku je s 19. prebačena na 20. samo kako bi se zavaralo staro stanovništvo. Opće je poznato da lažiraju izbore.
Prijavite DIP-u, GONG-u neregularnost listića.
sudy_freak - Nadalje, lokalni močnik, T. Č.  (na pp za detalje) (pogađajte odakle je) se svojim radnicima prijetio da će ostati bez posla ako do izbora ne donesu potpise 10 ljudi koji će glasati za HDZ. 
Zašto mu to ovce dopuštaju?
Zar ljudi očekuju da će se netko drugi pobrinuti za njihova prava? Nije čudo da je HDZ-ova klika tako dugo na vlasti uz tako pasivan narod. Kao što su i ovi izbori pokazali kako se malo ljudi odazvalo na izbore, opet očekujući kako će s neba doći oporavak. Isto tako očekuju kako će EU riješiti njihove probleme.
Narod ima vlast kakvu zaslužuje je poslovica koja u hrvatskom slučaju itekako vrijedi.
sudy_freak - Došli su trbuhom za kruhom iz pasivnih dijelova, došli bez kore kruha, infiltrirali se i kroje nam sudbinu.
Hercegovci su rijedak primjer Hrvata koji se drže skupa za razliku od stereotipnog prikaza recimo Zagorca koji bi najradije da i susjedu crkne krava. Nebi se infitrirali kada bi lokalna zajednica imala dovoljno pametne ljude pa nebi sa strane dovlačila druge ljude.
----------------------------------------------------------
Tako se doznaje da je izašlo 46,06 posto birača što je manje nego za izbore 2007. 
46,06%
Dakle, vladavina manjine nad "tihom većinom" koja nije izašla na izbore ali će zato gunđati u svoja četiri zida kako je loše stanje u državi.
Imali su velikog izbora među strankama, birati bilo koga osim HDZ, Kukuriku, HSS. Ovako su u većini izašle interesne HDZ, Kukuriku i HSS skupine.
16 godina
neaktivan

Evo upravo su izašle i slovenske ankete i  vodi Zoran Janković sa 28 posto a drugi je Janša sa 26 posto link

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 20:53 (alexspalato).
17 godina
protjeran
dedaa kaže...

Pa i nebi bas rekao, ne volim Ruzu Tomasic dapace ide mi na jetru, ali kao clan HCSP-a duzan sam im dati potporu. Josip Miljak je izvrstan covjek i steta sto on nije voda koalicije nego ta rospija jer se on ne voli provlaciti po medijima pa i nije previse poznat. Pametan, obrazovan, ne zavarava lazima nego govori istinu a i ugodno je biti u njegovu drustvu.

I također, nisam dao svoj glas ni HSP-u a bogami ni HSS-u. Samo sam napomenuo da nema toliko netrpeljivosti u pravaskim redovima i da malo mucnu glavom ujedinili bi se, i gotovo sigurno izborili nekakvo znacajnije mjesto na politickoj sceni.

Najveći kočničar ujedinjenju pravaša je počasni nadpredsjednik Đapić i njegov pripuznik Srb.

Da je imalo pameti u vodstvu među desno orijentiranim strankama, onda bi se ujedinile. Ali ne, svi su oni pojedinačno pametniji od drugih pa je svatko vukao na svoju stranu. Kukuriku je shvatio igru i ujedinili su se, tako sada ubiru plodove svojeg ujedinjenja.

14 godina
tux slazem se sa svime osim ono za Tudjmana i Suska. I jos neke sitnice
No nevazno, izgubio sam euforiju za raspravu.

A ovo da je problem Hrvata to sto smo pasivni, itekako si u pravu i slazem se.

Btw. sporne dijelove onih postova sam ispravio, malo sam pretjerao.
I cini se da je Hrvatska opet polozila test inteligencije.
13 godina
odjavljen

Baš me zanima kako će nam izgledati država za mjesec dana. Da li je to po vama vrijeme dovoljno da se vide ikakve promjene?

1 Dovoljno je
2 Možda je
4 Ne znam
0 Možda nije
33 Nije dovoljno
SK crew
17 godina
neaktivan
Za promjenu stanja u zemlji nije dovoljan ni cijeli mandat. Za neke osnovne pomake možda prva godina.

Šta ćemo vidjeti za mjesec dana? Apsolutno ništa.
Tolerancija mi nije jača strana, svi drugi griješe a ja sam bez mana.
17 godina
neaktivan
Danny_HR kaže...
Šta ćemo vidjeti za mjesec dana? Apsolutno ništa.

Kako se HDZ raspada na XY frakcija

- Pravi HDZ, Desni HDZ, Franjo Tuđman HDZ, Antikorupcijski HDZ, Religijski HDZ.......

I know that probably somebody will think this is stupid but i have nothing better to do
15 godina

Ček, a za koga je Ivo Sanader glasovao?

11.0010010000111111011010101000100010000101101000110000100011010001100010011
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice