Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.950
|
čitano: 8.035.100
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Zar nece ionako svi raditi za sebe pod ovim uvjetima? Ljudi jos uvijek ocekuju da ce doci dobrotvor koji radi za druge - svatko radi za sebe. U politiku treba uvesti potpuno transparentni rad, placu 7 - 8000 kuna sa povecanjem prema zaslugama, pa da vidimo tko ce se kandidirati - mislim da bi onda dosli neki posteniji ljudi, ne moze biti da ih nema..joj i ja trabunjam o utopijama raznim, kod nas ce rasti samo rate kredita

http://referendumprotiveu.wordpress.com/2011/11/12/sto-ako-na-referendumu-o-pridruzivanju-eu-glasamo-protiv/

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 19:31 (Dragon23288).
17 godina

Zagorci su odma skužili da nekaj smrdi, neki su normalno na smrad fino naviknuti ko obično pa duraju nekak.{#} Usput navodno da je čak i Krapinskom Pračovjeku, pozlilo kad je saznal da dolazi HDZ raja u Krapinu a o detaljima ove vrlo nezgodne i neobične Afere za koji dan.{#}{#}

http://www.24sata.hr/izbori-2011/na-skupu-hdz-a-u-krapini-okupilo-se-samo-50-ak-ljudi-244756

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
17 godina
Re: Što se događa s našim društvom?
kizo2703 kaže...
Drago kaže...

Meni isto bezveze ispalo - mislim da im je nešto s algoritmom zbrljano.

Lako šta mi je HSLS prvi, ali s HDZ-om dijelim mišljenje u 3% pitanja... Kako ću ljudima na oči?

E ,i ti si mali ADZejac u duši!! {#}Probaj ovdje ,mada ,iako su drugačija pitanja ,rezultati su vrlo slični!

Ali pitanja su malo debilno postavljena u odnosu na zadane odgovore - kao da je to radila ekipa koja se nije mogla upisati na faks jer nisu položili hrvatski... 

This space for rent!
16 godina
neaktivan
eevek kaže...
Mitsuoka kaže...

O čemu ti? 

Pa zanimalo me u što gledaš i kako gledaš neku stranku...ja ih, recimo, uopće ne gledam, ali čitam njihove programe i poteze {#}

Pa ljude opcenito kako je, procitao sam program, a recimo HDZov program ne vjerujem jer su im potezi bili očajni, a sad tko je u stranci uopce me nije briga, jer znam i masu HDZovaca/SDPovaca i inih... jer se i par osoba iz moje rodbine bavi koliko toliko politikom i bili su na mjestima gradonacelnika i slicnih... zato me uvijek i vukao SDP, ali sada kako gledam ni HSLS mi ne zvuci lose, iako nemamo nekih tendencija u obitelji prema njima.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Drago kaže...

Ali pitanja su malo debilno postavljena u odnosu na zadane odgovore - kao da je to radila ekipa koja se nije mogla upisati na faks jer nisu položili hrvatski... 

Baš to ,hrvatski im nije jača strana! Ovo je još najbolje složeni upitnik! KLIK

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 19:49 (kizo2703).
17 godina
protjeran

Niti jedan nije dobar, al ovaj drugi upitnik je tako loše sastavljen da je to jednostavno strašno : ''Jedina prepreka uspjehu su neuspješni i pokvareni političari, menadžeri, članovi uprava, nadzornih odbora, državni tajnici, revizori, suci, ...?''

Ovo je toliko loše da ne znam s čime bi usporedio - i to je ujedno klasični primjer u ovoj zemlji, neko tele (ili čitavo stado) sjedi negdje i dobija plaću za nešto za što očigledno nije kompetentan. Moram se početi prijavljivati za poslove o kojima pojma nemam, izgleda da mi je taktika čitavo vrijeme bila pogrešna.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
17 godina

Nema kaj baš fin potez Vlade u Padu,{#} oprostili su ukupno Milijardu kuna duga i prodali Dalmacijavino za 1 kunu sve ok i po špagi pa nema frke.{#}{#}

http://www.poslovni.hr/vijesti/sve-je-razbjesnila-prodaja-dalmacijavina-berkowitzu-191728.aspx

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
16 godina
Dragon23288 kaže...

.. neki tip u SAD nije mogao vracati kredit, kada mu je banka oduzela kucu, tuzio ih je zato sto su mu dali nepostojeci novac, odnosno brojke na ekranu ; novac bez pokrica - dobio je na sudu i ponisten mu je cijeli kredit i vracena kuca. Slucaj je jako zataskavan naravno, a nije jedini..zanima me, jeli tako nesto moguce?

- poznat slučaj, ali novinarima je važnije bavljenje Maminjom ili plastičnim sisama starlete.

- za konkretan slučaj, (IMO) tipično američko rješenje (suprotno ikakvoj logici, kao odšteta za prolivenu vruću kavu za vrijeme vožnje..). Tako da taj slučaj spada pod uspjeh advokata i (vjerojatno) zataškavanja.

- domači slučajevi koje nitko ne doživljava.. (uz nove ovlasti ovršitelja) su npr penzići koji nisu platili RTV pristojbu, nakon opomene i nabitih troškova umjesto npr 300kn, moraju platiti 2.500kn. To bi vrlo lako (da dođe do ustavnog suda) završilo jednako kao USA slučaj, jer su troškovi 'izmišljeni', tj nabiti. Banka računa zatezne kamate, na kamate.. advokati nabijaju opomene) odvjetnici za svaku uslugu imaju tarfu, naša tarifa je viša od npr njemačke, dok s nekretninama uzimaju proviziju prema vrijednosti nekretnine = velik novac. To su dodatni troškovi koje korisnik nije stvorio, nego su tako zamišljeni (za domaće slučajeve) da bi odvjetnički uredi pokupili nešto novca istovremeno RTV se osigurava da ostalima neće pasti na pamet da ne plate (kao presude RIAA za mp3ce). Odvjetničko društvo Hanžek, je sklopilo deal s RTvom... slučaj od prošlog mjeseca, ne odustaju od naplate 89kn... oduzeto pogrešnoj osobi, pa ti ih tuži. To bi u USA bilo sasvim suprotno. Interesano, to odvjetničko društvo je ovog ljeta sklopilo taj ugovor, na jesen je donesen zakon za ovrhe, u proljeće-ljeto (npr godišnji) je nekoliko računa RTVa 'zagubljeno' (dovoljno da ih oni nikad nisu ni poslali), pa se dešava da osoba koja normalno plaća sve račune sad dobija ovršni nalog za naplatu s iznosom 70kn RTV postaje 290kn troškovi opomene... naravno, opomena od RTVa nosi neki datum, dok je datum dostave računa, opomene, nakon isteka roka, računi stižu zajedno, s hanžekovim računom.. meni je to malo preslučajno. To je brzi (laki) novac, sve što je potrebno je printanje računa i poštarina, od strane RTVa samo mali zastoj u slanju računa i eto ti novca. Dovoljno da tu cifru pomnožimo s npr 1%-10% pretplatnika (700.000?) pa se pojavi dovoljno novca da bi pomislio da je to planirano. To je neprimjetan porez, svi plate jer se ne isplati natezati a i račun nije plaćen (vjerojatno nije ni poslan ali kako to dokazati običnom čovjeku, Prodanović i Nobilo su zauzeti). Isti recept primjenjuju banke. Razlika je samo u (globalnoj) skali.

Primjer 1., primjer 2. (spomenuto gore), koliko je primjera koji su u onih 290kn, koje nikad neće doći do novina?.. koji bi u USA bili 'poželjni' jer bi klijent vjerojatno dobio milionsku odštetu.. Ovakvi slučajevi se još i rješe, ali za parsto kuna se ne isplati ni pisati žalbu, platiš i šutiš.

- bottom line, sudski (ako je koliko-toliko pravedan sud, pitanje je i političkih poruka, lobiranja..), može se dobiti presuda za nadoknadu stvarno nastalih troškova + redovna kamata, 'izmišljeni'' troškovi i špekulacije (moguća zarada) nisu sudski utuživi. Upravo zato je banka izgubila taj slučaj, radili su jednako kao mafijaški zelenaš, ubaci 100$ i muzi svaki tjedan 100$ beskonačno... Zaradili su višestruko.

- kod nas je slučaj upravo pervezno suprotan, u USA je ne plaćanje poreza izazivanje vraga (IRS, AlCapone), kod nas su firme koje nisu plaćale poreze (godinama) pomilovane-otpisano.

- ljudi koji su plaćali građevinske dozvole (i ostalo) su platili 100%, dok oni koji nisu plaćaju legalizaciju sad cca 30%..bez kazne, sve je izokrenuto. Ali to je na tragu otpisa vanjskog duga EU banaka, razlika je samo u subjektima.

- da dalje uspoređujemo, u proljeće Kosoričino 'pomaganje' oko kredita za stan, korisnici kredita nisu dobili ništa (eventualno reprogram, platiš prije ili poslje s kamatom), ali je od državnog novca dio otišao građevincima i bankama, zapravo time je spriječen pad cijena stana, to se zapravo nije ni primjetilo jer je kampanja bila dobra (kao i svi mađioničarski trikovi). To je sve isti uzok, obrazac. Kad je Obama bio ljut na bankare,  .. nagradno pitanje, zašto je državni novac prebačen u privatne džepove (banke)? Jer su banke velike i jake, jer o njima sve ovisi. Istu stvar je napravio Rohatinski, pa sad još jednom... 'najbolji bankar' ne zna pravila ili zakone? Slučajnost ili nešto treće?

-Merkelica je 'špotala' njemačke bankare prije par godina... (šifra Linhenštjan, strateški geopolitički položaj, čitaj međubankarski inače beznačajni, jednak malom pograničnom aerodromu u Celovcu) da je tad umjesto špotanja stvarno nešto napravljeno, danas nebi bilo krize, rezultat tih igara je rast švicarca ove godine. To špotanje je na nivou Jacinog, s tom razlikom da je Jaca mala i dekintirana, ovisnija o bankama, rezultat = odj#b bankara, ali je Šuki dobio đeparac (povoljan kredit). Švicarac je prisiljen zaustaviti rast, kao friendy gesta prema EU, koja je ekonomska logika? - nema je, nema tržišnih zakona itd. jer nije rasla švicarska privreda (čokolade i kuku satovi) nego je uzrok potražnja za ultimativnom robom, novcem i povjerenje kao i bankarske transakcije koje su tamo van dohvata državnih vlasti pojedine zemlje (Merkelica, Sarkozy), mada to rade njihove banke. Sad raste cijena zlata upravo zato jer je zaustavljena prodaja švicarca, bankari (novčarske institucije) moraju nešto kupovati... trenutno im je cilj kupnja Grčkih obveznica, još samo da grci obečaju otplaćivati ili da Merkelica kaže da će platiti ceh (razi EU fondovi služe i takvim stvarima, samo su do sad iz njega grabile države, sad grabe posredno banke) i eto opet poslovice 'dužan ko grčka' na djelu, samo zato jer je unosnija kamata nego u npr GB.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
neaktivan
kizo2703 kaže...
Drago kaže...

Baš to ,hrvatski im nije jača strana! Ovo je još najbolje složeni upitnik! KLIK

Ma ovi upitnici su za k***... svaki upitnik, drugaciji pobjednik. Sad su mi Kukuriku najbolji, ali s istim postotkom ih slijede pravasi. Ma naravno.

Bitno da na svakom upitniku HDZ ispadne negdje na dnu... nesto mi je ovdje sumnjivo...

I am falling - to see what's left behind....... I am fallen - to you I must be blind.
17 godina
protjeran
Deus ex machina kaže...

Ma ovi upitnici su za k***... svaki upitnik, drugaciji pobjednik. Sad su mi Kukuriku najbolji, ali s istim postotkom ih slijede pravasi. Ma naravno.

Bitno da na svakom upitniku HDZ ispadne negdje na dnu... nesto mi je ovdje sumnjivo...

Osim što su metodološki loši (čak i za ankete vulgaris), selektivni su u odabiru pitanja - još kada tome pribrojiš činjenicu da se oko nekih stvari slaže više stranaka različitih ideologija, tj. prostituiraju se za glasove, dobiješ jedno veliko ništa :P

Ja čak mislim da nije riječ o nekakvoj namjernoj pristranosti, kada bi išao tom linijom morao bi priznati autorima puno veću vještinu od one što posjeduju.

''Mulder, toads just fell from the sky!'' ''I guess their parachutes didn't open.''
Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 21:07 (PsychoticBaklava).
15 godina
neaktivan

Meni je na jednom ispalo HSS i HSP , a na ovom Kukuriku i HSLS, e pa sad ti vidi {#} 

16 godina
neaktivan
Deus ex machina kaže...

Upitnici su rađeni da posluže kao orjentiri koja stranka je po programu najbliža tvojim načelima i razmišljanju ,zaboravi tu Jacu ,Zokija i ostale njuške koje personificiraju pojedinu stranku ili koaliciju!

PsychoticBaklava kaže...

Osim što su metodološki loši (čak i za ankete vulgaris), selektivni su u odabiru pitanja - još kada tome pribrojiš činjenicu da se oko nekih stvari slaže više stranaka različitih ideologija, tj. prostituiraju se za glasove, dobiješ jedno veliko ništa :P

Ja čak mislim da nije riječ o nekakvoj namjernoj pristranosti, kada bi išao tom linijom morao bi priznati autorima puno veću vještinu od one što posjeduju.

Nema pristranosti ,vidi slike!

Kukurikavci Kukurikavci

ADZ ADZ

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.12.2011 22:07 (kizo2703).
16 godina
neaktivan

Zašto na tim upitnicima nema nezavisnih lista???

Koliko bi Vucina lista ostvarivala onda, 100% podudarnosti (ili pak 0%)?

Stipe Petrina?

Blah, lame.

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
protjeran

Državno izborno povjerenstvo priopćilo je danas da su kandidati i političke stranke izbornu šutnju dužni poštivati i na društvenim mrežama poput facebooka, twittera, flickra, vimea, youtubea i na drugim internetskim društvenim mrežama.

»Tijekom trajanja izborne šutnje nije dopušteno postavljati nove promidžbene sadržaje poput statusa, video clipova, slika ili komentara, a koji se izravno objavljuju na naslovnicama kao novosti, na privatnim stranicama povezanih privatnih korisnika ili o tome dostavljaju obavijesti na njihove privatne e-mail adrese«, stoji u priopćenju DIP-a.

DIP podsjeća da se Zakonom o izboru zastupnika u Hrvatski sabor propisuje da se „na dan održavanja izbora do zatvaranja birališta kao i 24 sata prije dana održavanja izbora zabranjuje […] svaka izborna promidžba, objavljivanje procjena izbornih rezultata, kao i objavljivanje prethodnih, neslužbenih rezultata izbora, objavljivanje fotografija u sredstvima javnog priopćavanja, izjava i intervjua nositelja lista, odnosno kandidata, te navođenje njihovih izjava ili pisanih djela.“ (izborna šutnja).

DIP slijedom te odredbe ističe da je 24 sata prije dana održavanja izbora, kao i na dan održavanja izbora do zatvaranja birališta, svaka izborna promidžba zabranjena, što se odnosi i na društvene mreže.

Novi list

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 11:48 (Skot).
13 godina
odjavljen
Koga briga za šutnju kad nema kazni.
17 godina
neaktivan

Jedini zakon smiješniji od izborne šutnje je zakon za zaštitu iskaza DORH-u.

~~~ PRAVI HRVAT KORISTI CAPS-LOCK ~~~
17 godina

Za koga ćete glasati? Ovih 5 stranki se nekako najviše spominje (a i na anketama su pri vrhu) pa sam njih puknuo...

5 HDZ
22 Kukuriku
2 HSLS
0 HSS
5 Laburisti
Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
protjeran

za Pravaški kišobran (HSP dr.AS + HČSP)

16 godina
neaktivan
Pero Dinamit kaže...

Za koga ćete glasati? Ovih 5 stranki se nekako najviše spominje (a i na anketama su pri vrhu) pa sam njih puknuo...

Niti jedna od navedenih? :)

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/ ||| ''Svako generaliziranje je loše.''
13 godina
odjavljen
Na pitanje što očekuješ od izbora neki tamo BiH stanovnik kaže: " da bolje živim " ! Pa nisi ni blizu HR a glasuješ! :S
16 godina
neaktivan
Šef kaže...

Niti jedna od navedenih? :)

Napravi svoj glasački listić!! {#}

Nadam se da će u ovom sazivu Sabora (kad se završi ono bitno i naravno ,prije sljedećih izbora) napokon mijenjati i Zakon o strankama i izborni zakon. Da više ne gledamo ove smijurije od predizbornih predstavljanja!

A prvo i osnovno bi trebalo promjeniti ovu perverziju ,da više nemamo 2 hrvata ,3 stranke!!

''Zakon o političkim strankama

Članak 6.

Političku stranku može osnovati najmanje 100 punoljetnih, poslovno sposobnih državljana Republike Hrvatske. Članom političke stranke može, pod jednakim uvjetima propisanim statutom, postati svaki punoljetni, poslovno sposoban državljanin Republike Hrvatske.''

10 000 članova bi trebao biti minimum!

Diplomat kaže...
Na pitanje što očekuješ od izbora neki tamo BiH stanovnik kaže: " da bolje živim " ! Pa nisi ni blizu HR a glasuješ! :S

E ali kad je rođo u ministarstvu ,lako će se zaposlit ,recimo na naplatnim kućicama u Vrgorcu!! {#}{#}

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 17:26 (kizo2703).
17 godina
protjeran
(s)izgoreo kaže...

bagofil se ponovno prijavio na forum ili se netko šali?

To sam bio ja. {#}

Iskreno, među ponuđenim opcijama odabrao bi HSLS, prvenstveno radi Velimira Sriće a druga opcija bi bila Laburisti, jedan od njihovih članova je Branko Vukšić s čijim sam se osvrtima na situaciju u zemlji slagao.

HDZ, HSS, SDP, nula bodova. Imali su prilike nešto učiniti za hrvatsku državu i hrvatski narod, nisu je iskoristili, osim za osobni probitak.

Kada bi proširili listu, onda bi bio ABH.

P.S.

Hrvatska ima 4.504.081 birača od kojih je s prebivalištem u Hrvatskoj 4.092.323 a u dijaspori 411,758. Hrvatska ima 4.437.460 stanovnika. Po kojoj matematici Hrvatska ima 4.504.081 birača?

Popis stanovništva RH je napravljen 2011 godine, prema čemu se lako razluče punoljetni stanovnici (dakle birači) od maloljetnih.

Zaključno, izbori su neregularni i nelegitimni (jer ne može biti toliko birača, računajući dijasporu i Hrvate BiH) kako sadašnji tako i prošli i pretprošli, koliko god netko tvrdio suprotno, makar bio član DIP-a.

Poruka je uređivana zadnji put sub 3.12.2011 22:14 (the_tux).
14 godina
the_tux kaže...

To sam bio ja. {#}

Iskreno, među ponuđenim opcijama odabrao bi HSLS, prvenstveno radi Velimira Sriće a druga opcija bi bila Laburisti, jedan od njihovih članova je Branko Vukšić s čijim sam se osvrtima na situaciju u zemlji slagao.

HDZ, HSS, SDP, nula bodova. Imali su prilike nešto učiniti za hrvatsku državu i hrvatski narod, nisu je iskoristili, osim za osobni probitak.

Kada bi proširili listu, onda bi bio ABH.

P.S.

Hrvatska ima 4.504.081 birača od kojih je s prebivalištem u Hrvatskoj 4.092.323 a u dijaspori 411,758. Hrvatska ima 4.437.460 stanovnika. Po kojoj matematici Hrvatska ima 4.504.081 birača?

Popis stanovništva RH je napravljen 2011 godine, prema čemu se lako razluče punoljetni stanovnici (dakle birači) od maloljetnih.

Zaključno, izbori su neregularni i nelegitimni (jer ne može biti toliko birača, računajući dijasporu i Hrvate BiH) kako sadašnji tako i prošli i pretprošli, koliko god netko tvrdio suprotno, makar bio član DIP-a.

Zašto i tko je dijaspori omogućio da odlučuju o našoj sudbini?
Opće je poznato da su autobusima dolazili oni iz Ercegovne glasati za "svoje" rodjake. Zgražam se na to.

Nadalje, evo jedan krasan članak koji oslikava sliku društva?
Debilni Večernji list.

IMHO, kakve veze što su oba agnostici? Što nam trebaju predstavnici biti Banditić i Jaca, ili ne daj Bože Vuco.
Nazivamo se kršćanskom nacijom?! Velikih li kršćana i katolika.. 2. Bogopsovački narod na zemaljskoj kugli.

I btw. da se osvrnem da prvi dio citata.
Damn, zašto svi stavljate u isti koš SDP i HDZ?
HDZ - 17 prokletih godina

SPD - jedva 3.
Nemoguće da su SDPovci bili toiliko dobri lopovi da su nakrali kao ova bagra u 17 godina, zar ne? 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:50 (sudy_freak).
13 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

I btw. da se osvrnem da prvi dio citata.
Damn, zašto svi stavljate u isti koš SDP i HDZ?
HDZ - 17 prokletih godina

SPD - jedva 3.
Nemoguće da su SDPovci bili toiliko dobri lopovi da su nakrali kao ova bagra u 17 godina, zar ne? 

..nisu stigli {#}

statistika 17 i 3

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
14 godina
Skot kaže...

..nisu stigli {#}

statistika 17 i 3

Tko god da sada dođe na vlast, bili lijevi/desni/ekstremno lijevi/ekstremno desni, crveni/plavi/crni/rozni jedno je sigurno - neće se usuditi krasti nakon ovoga s ADZom.
U to sam 100% siguran, jer, svjesni su svi (osim Vuce i nekolicine debila, ali te ne uzimam za ozbiljno) da moraju raditi, da ih čeka neslaganje naroda, jer će biti rezova.
Oni će raditi, tko god dođe na vlast, ali sve je na narodu, jer, na nama se sve lomi.

Ako želimo bolje, težimo tome, moramo sami davati od sebe. Da bi nam za 4-6 godina bilo bolje... 
Kakve su sve nacije poput Švaba/Japanaca/Kineza imali krize? Ratove?
Obnovili su se onoliko koliko se mi nećemo izgraditi još u 100 godina.

Zašto?

Red, rad i disciplina! 
Stvarno sam sve više uvjeren u to da mi i Švabe/Japanci nismo iste vrste. Možda su stvarno Arijevci?
Primjer Švaba:

• Vodili 2 Svjetska rata
  • Oba izgubili
  • Dobili ratnu odštetu iznosa da ti se zavrti u glavi
  • Imali krizu marke, preživjeli je
  • Imali političku krizu 90-ih godina
  • I JOŠ UVIJEK SU VODEĆE GOSPODARSTVO EUROPE?!

Mislim da bi svatko shvatio što želim reći.
S druge strane svijeta, "mali" Japanci, što su sve preživjeli, pogledajte samo, Balkanci...

Vratimo se 20 godina unazad, kada su nam blagajne bile pune, sve državne firme pripadale HRVATSKOM narodu.

I onda dolaze "spasitelji", "Bijeli Vitez" s rodajkom Šuškom... I onda party počinje... 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 1:29 (sudy_freak).
16 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

To nisu Hrvati, niti će ikada biti... /fuj

Kako možeš to govoriti, lol. Ja sam se rodio u BiH, živio sam ondje više od 10 godina dok sam po nacionalnosti Hrvat??? Nije mi jasno...

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
16 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Primjeti Grcku.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
Fićo_CoD 5 kaže...

Kako možeš to govoriti, lol. Ja sam se rodio u BiH, živio sam ondje više od 10 godina dok sam po nacionalnosti Hrvat??? Nije mi jasno...

Tako što su se ercegovci previše integrirali u hrvatski narod.
Što nigdje na tablicama zastupljenosti nacionalnih (etničkih) skupina pored, Bošnjaci, Mađari, Rusini nema Hercegovci.

Ti jesi pa narodnosti Hrvat, ali ne i po nacionalnosti.
Ako razlikuješ ta dva pojma.

Stoga, moj komentar se ne odnosi na tebe (niti bilo koga slične situacije).
Nego za "Hrvate" koji žive ne prostorima ercegov'ne, a dolaze glasati kod nas za rodjake i onda se vraćati tamo gdje ŽIVE!
Razlikuj to. I ti i ostali. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2011 17:51 (sudy_freak).
16 godina
protjeran
sudy_freak kaže...

Ti jesi pa narodnosti Hrvat, ali ne i po nacionalnosti.
Ako razlikuješ ta dva pojma.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
Mentalist kaže...
sudy_freak kaže...

Primjeti Grcku.

Grčka mi je sva najrazvijenija. 
Pred dužničkim ropstvom, bankrotom? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice