Što se događa s našim društvom?

poruka: 62.958
|
čitano: 9.522.489
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
18 godina
protjeran
Re: Što se događa s našim društvom?
Visitor kaže...

Pajser, oće me nalemat jer sam peder {#}

Nisam htio đamp tu konklužn, iako mi je to bila prva asocijacija. Sve u svemu, ovaj topic izgleda ipak postaje liberalniji s vremenom - priznajem, nisam očekivao da će to biti liberalnost prema nesnošljivosti i nasilju, no eto.

Nobody expects the Spanish inquisition!
15 godina
(s)izgoreo kaže...
OriginalEXE kaže...

Jesam li ja gdje napisao da sam savršen. Tko onda nije seronja? Ti se uvijek držiš svojih stavova? Nikada ne griješiš? 

Vi užitak postavljate kao ultimativni cilj, nešto čemu svatko treba težiti, a upravo je suprotno.

na kojoj si stubi, čuvaj koljena dug je put...

Vidiš, još jedan od tvojih teških zabluda (s)izgoreo

Ti smatraš da svatko tko se ne slaže s tvojim stavovima je, kako ih ti nazivaš, 'zatucani' vjernik.

Moram te razočarati, to nije istina. Dovoljno je biti zdravog razuma da se shvati kakve gluposti pišeš.

18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Ti smatraš da svatko tko se ne slaže s tvojim stavovima je, kako ih ti nazivaš, 'zatucani' vjernik.

Moram te razočarati, to nije istina. Dovoljno je biti zdravog razuma da se shvati kakve gluposti pišeš.

kad sličiš, u kojoj još disciplini je sve upravo suprotno od hedonizma? jesi li mazohist ili što?

btw. ako želim ljudima koji nemaju dovoljno prava, više prava ja sam hedonist, ukini si brak, skrivaj se da te nevide, trpi uvrede i ponižavanja pa se onda nazovi hedonistom...

Turbo cattolico, peste balcanica - gori ussi winnetou
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 21:47 ((s)izgoreo).
15 godina
(s)izgoreo kaže...
OriginalEXE kaže...

kad sličiš, u kojoj još disciplini je sve upravo suprotno od hedonizma? jesi li mazohist ili što?

Zašto nužno moram pripadati nekoj disciplini. Ja imam svoj vlastiti pokret u kojem sam samo ja. Prijave su zatvorene zauvijek. Naziv pokreta: Zdrav razum.

18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...

Zašto nužno moram pripadati nekoj disciplini. Ja imam svoj vlastiti pokret u kojem sam samo ja. Prijave su zatvorene zauvijek. Naziv pokreta: Zdrav razum.

i neka je zatvoren, ne puštaj ništa više van jer već smrdi

18 godina
(s)izgoreo kaže...

{#}

to znas iz iskustva ?

neka me stajalo i kartona

Truth in engineering.
18 godina
neaktivan
Batista kaže...
(s)izgoreo kaže...

{#}

to znas iz iskustva ?

neka me stajalo i kartona

wtf?, pa dovoljno je pročitati postove da se vidi da iz nečijeg zdravog razuma smrdi

18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
i_rambo_plache kaže...

Koja je poanta života ako ne uživanje u njemu?

Ili si ti pravi asket? Još samo da nabaviš bačvu i mjesto gdje ti nitko neće raditi sjenu. ^^

Oprosti, ali da li tebi uživanje kao poanta života ne zvuči mrvicu sebično?

Shvačaš li ti da, da su se tvoji roditelji držali istih načela, ti ne bi uopće postojao.

Zašto zatrudnjeti kada to ženu boli? Ona nema pravo na užitak? 

Užitak nije produktivan. Od užitka nikada nije ništa lijepoga nastalo.

Ne, ne zvuči mi sebično. Po naravi sam hedonist, ali s aristotelovskom umjerenošću. Naravno da imam svoja moralna načela kojih se pridržavam, što ne znači da bi si uskratio penis u dupe da imam želju za time samo zato što postoji neko izvrnuto moralno načelo koje mi to brani.

A ja bi sigurno postojao, pošto mene majka nije rodila zato što joj je tako rekla viša sila nego zato što je to sama željela.

Ali mi je barem drago da pričam s jednim asketom. Još uvijek ostaje neodgovoreno pitanje: koja je onda poanta tvog života ako ne uživanje u njemu?

When my time comes, I want to be buried face down. So that anyone who doesn't like me, can kiss my ass.
15 godina

Daleko sam ja od asketa ne brini. Nije problem u tome što bi ti napravio, problem je u tome što ti to smatraš normalnim. 

Gdje sam ja spomenuo više sile? 

Poanta mog života. Hmm, rekao bih: Odgojiti zdrave potomke koji znaju razmišljati svojom glavom, koji će me jednog dana učiniti ponosnim. Također naći životnog druga (ženskog spola!) s kojim ću dijeliti sve dobro i loše.

18 godina
i_rambo_plache kaže...
OriginalEXE kaže...
Oprosti, ali da li tebi uživanje kao poanta života ne zvuči mrvicu sebično?

Ne, ne zvuči mi sebično. Po naravi sam hedonist, ali s aristotelovskom umjerenošću.

Ali mi je barem drago da pričam s jednim asketom. Još uvijek ostaje neodgovoreno pitanje: koja je onda poanta tvog života ako ne uživanje u njemu?

Super mi je kad ljudi nešto linkaju da bi dokazali poantu, ali si ne daju truda provjeriti što tamo točno piše, pa na kraju ispadne skroz suprotno. Tako npr. EXEov link na Wikipediju o hedonizmu na kraju ima link na tekst iz Stanford Encyclopedia of Philosophy. A na kraju tog teksta kaže:

"3. Concluding Remarks
Both motivational hedonism and normative hedonism remain worthy of serious philosophical attention. These two these also have wider significance, especially within the utilitarian and egoist traditions of ethical thought."

Pridružujem se pitanju - koja je poanta života, ako ne uživanje u njemu?

Gledam te!
18 godina

Zamolio bih vas kako i nekolicina forumasa koji su mi se javili na PP da promjenimo temu.

Mozemo nesto a da nije o sexualnosti i vjeri...

Truth in engineering.
15 godina
neaktivan
Batista kaže...

Zamolio bih vas kako i nekolicina forumasa koji su mi se javili na PP da promjenimo temu.

O politici. {#}

http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-by-monopol/107035.aspx
17 godina
odjavljen
Batista kaže...

Ajmo o tome zašto neke tvrtke postoje a ne bi trebale: http://www.bug.hr/forum/topic/mobiteli/balada-o-agramservisuvipu-se/107741.aspx

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
15 godina
Batista kaže...

Kako je ispalo to je problem društva od kojeg sve polazi. 

18 godina
Monopol kaže...

O politici. {#}

Ma o bilo cemu drugome jer se i meni locka ova tema na jedno mjesec dana...

Truth in engineering.
17 godina
neaktivan
Poanta zivota je da radis i placas porez, pa da onda nasa drzava dio tog novca moze dijeliti uokolo onima koji ga vec imaju i previse (crkva naprimjer), dok u toj istoj drzavi zivi hrpa gladne djece za koju drzavu nazalost boli ona stvar, iako ce jednoga dana i od njih traziti da placaju porez i tako u krug...

To je smisao zivota!
Beauty doesn't have a weight restriction.
16 godina
protjeran

Evo recimo...hocemo li dozivjeti ulazak u Eu? Naime izgleda da se EU trenutno jedva drzi na okupu:

http://www.vecernji.hr/vijesti/barroso-ostro-upozorio-a-merkel-da-se-igra-buducnoscu-europe-clanak-312028

Brutal Truth \m/
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Evo recimo...hocemo li dozivjeti ulazak u Eu? Naime izgleda da se EU trenutno jedva drzi na okupu:

http://www.vecernji.hr/vijesti/barroso-ostro-upozorio-a-merkel-da-se-igra-buducnoscu-europe-clanak-312028

Doživjeti cemo ali nakon kaj uđemo EU ide u propast. {#}

18 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
  • šala, ne laćaj se kartona

Ne brini za karton ali jos ti je ostala ona gadna navika da editiras postove&premisljas nakon mnogo vremena. Vrlo pederski...

Bar da si stavio edit a ovako

{#}

[edit]

Gadna navika ti se provlaci jos od antivirusne teme. Jel' sad vidis kako je lijepo da vidis da sam editirao post? (:

Relation to the original topic decreases with every single post
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.7.2011 22:42 (Lazarus Long).
15 godina
Monopol kaže...
Tallahasee kaže...

Doživjeti cemo ali nakon kaj uđemo EU ide u propast. {#}

Riječi ti se pozlatile.

18 godina
neaktivan
OriginalEXE kaže...
Užitak nije produktivan. Od užitka nikada nije ništa lijepoga nastalo.
Vi užitak postavljate kao ultimativni cilj, nešto čemu svatko treba težiti, a upravo je suprotno.

Poanta mog života. Hmm, rekao bih: Odgojiti zdrave potomke koji znaju razmišljati svojom glavom, koji će me jednog dana učiniti ponosnim. Također naći životnog druga (ženskog spola!) s kojim ću dijeliti sve dobro

... ali ti si protiv užitka! Zar si ne bi trebao željeti nešto krajnje bolno i neugodno? {#}

18 godina
Batista kaže...

Evo možemo promjenit temu idemo sad na humor,{#} hm kaj se tu dole dogodilo pitaj boga no nekaj smrdi to sigurno jel to bil nesporazum u jeziku kaj cisto sumnjam ili je Carinik bil Bađa jel pa sad naši pokušavaju nekaj smuljat i zamaskirat ko obično kod nas.{#}{#}{#}

http://www.vecernji.hr/vijesti/carinik-plovaniji-trazio-slovakinje-da-ga-oralno-zadovolji-clanak-312188

http://www.reliastream.com/cast/start/niorozco/
15 godina
neaktivan
Kaj ovaj Sanader glumi, ima problema sa ozljeđenom nogom? Pa brate i vanjski prijelom bi prije ozdravio! :(
17 godina
odjavljen
Monopol kaže...
Kaj ovaj Sanader glumi, ima problema sa ozljeđenom nogom? Pa brate i vanjski prijelom bi prije ozdravio! :(

Kad sve lađe potonu, onda se i za slamku hvataš.

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.7.2011 0:26 (vexx5555).
15 godina
neaktivan
Ako mu prođe ova ozljeda onda radi budalu od cijele HR.
16 godina
protjeran

Odakle da citam da se ukljucim veceras?

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
15 godina
neaktivan
Od strane 274.
16 godina
protjeran
Monopol kaže...
Od strane 274.

Gotovo.

OriginalEXE kaže...

Odgojiti zdrave potomke koji znaju razmišljati svojom glavom, koji će me jednog dana učiniti ponosnim. Također naći životnog druga (ženskog spola!) s kojim ću dijeliti sve dobro i loše.

Da, da...

Hedonizam je valjda jedini pravi nacin zivota. Nekako mi se cini da bi tako trebalo. Ili to ili biti jako, jako glup.

I nemojmo raspravljati o smislu zivota, jer svi znamo...

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
17 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Hedonizam je valjda jedini pravi nacin zivota. Nekako mi se cini da bi tako trebalo. Ili to ili biti jako, jako glup.

42.

Koja http://www.18plusnightclubs.com/homepage/bostonssexiestbartenders_1.jpg Warhammer 40k Colonel Miles Quaritch is my hero
16 godina
protjeran
Mentalist kaže...
Monopol kaže...
Od strane 274.

Gotovo.

OriginalEXE kaže...

Odgojiti zdrave potomke koji znaju razmišljati svojom glavom, koji će me jednog dana učiniti ponosnim. Također naći životnog druga (ženskog spola!) s kojim ću dijeliti sve dobro i loše.

Da, da...

Mislim da traganje za užitkom može jako upropastiti osobu,ljudi su pohlepna bića i uvijek žele više,brže,bolje....Prepustiti se čistome užitku i ne marenju za sve ostalo može biti pogubno,kako i za sebe samoga,tako i za svoju okolinu..Treba znati uživati s granicama ...

I.Kk kaže...
Mentalist kaže...

42.

Odgovor na sve...Prezakon knjiga...

WP
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice