Što na ovo pojačalo

poruka: 4
|
čitano: 1.043
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Što na ovo pojačalo

e ovako,dobio sam ovo pojačalo pa bi ga htio ugraditi,a kontam da mi je ono sasvim dovoljno za pristojan zvuk iako nije neka renomirana marka,e sad htio bih da neko ko se razumije imalo u te stvari da mi da prijedlog sta da na to spojim,kakav woofer i sl....    dakle svaki prijedlog je dobrodosao!!!!

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
16 godina
Što na ovo pojačalo

woofer spoji i sve 5 a na radio spoji zvucnike...Moj stari ima Kenwoodovo (il kak vec) pojacalo i sve radi ko zaliveno s nekim rockford wooferom.

16 godina
neaktivan
Što na ovo pojačalo

a ja mislio sijalice spojit,mislim stvarno,pitanje je bilo koji woofer ,koje snage i take stvari uz mogucnost postave linka da se to vidi sta je i kako je da se znam odluciti sta da kupim,znam i ja da cu spojit woofer,stoga s takim pametnim odgovorima poput stavi woofer se molim ne javljajte

Imam problema sa snom. Ne da mi se ustati iz kreveta.
17 godina
neaktivan
Što na ovo pojačalo

Ako ne trebaš woofer sa kutijom ili misliš kutiju pravit sam probaj ovo a ako možda hoćeš u tubi ili kako ih popularno nazivaju bazooka woofer onda probaj ovo.

A evo i jednog standardnog

Uglavnom gledaj da ti pojačalo bude barem malo jače od zvučnika (woofera).Ostale zvučnike slobodno spoji na radio.

I imaj na umu da snaga od 600 w nije mala.Ne trebaš pretjerivati sa snagom zvučnika.Ja imam woofer od 250 w Renegade i ne smijem ga pojačati ni na jednu četvrtinu snage

jer ne mogu razmišljati koliko je glasno.Preporučio bih ti ako imaš mogućnost ugradnje woofera u policu iza stražnjeg sjedala (ovo naravno ovisi o tipu automobila).

Ako imaš tu mogućnost odeš kod stolara da ti napravi drvenu policu i u nju ugradiš woofer i 2 zvučnika.Ja sam tako napravio i zvuk je odličan...

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice