Sto da kupim za 1000kn?

poruka: 13
|
čitano: 1.081
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Sto da kupim za 1000kn?

Neznam sto da si kupim: iphone, video kameru, dijelove za komp ili ps3?? Ja bih sve si to kupio ali nemam vise novaca. :P Meni se sve to svida i nemogu se odluciti sta je najbolje od toga. I ne mislim kupovat nista u ducanu nego rabljeno preko oglasa. Imali mozda jos netko ideje da kupim nesto do 1000kn? (preko oglasa rabljeno).

Hvala unaprijed. :P

16 godina
Sto da kupim za 1000kn?

Da ja imam te pare, ja bi oso na ps3, frend i bratic mi imaju pun k* igara, pa bi mi posuđivali dok si ja ne kupim nesta.

These wounds won't seem to heal This pain is just too real There's just too much that time cannot erase
17 godina
neaktivan
RE: Sto da kupim za 1000kn?
meseko123 kaže...

Imali mozda jos netko ideje da kupim nesto do 1000kn? (preko oglasa rabljeno).

Kupi si Trabanta.

17 godina
protjeran
Sto da kupim za 1000kn?

Kojih tema sve nema...

Evo, ja ti prodam 2 kladioničarska listića.

Kladionicarski tipovi na http://betsandtips.blogspot.com/
16 godina
neaktivan
Sto da kupim za 1000kn?

Uzmi Fiću {#}

A sad ozbiljno....ja bi to dao u humanitarne svrhe

Redeemer engaged.....redemption is yours...resistance is futile | http://www.youtube.com/watch?v=XwjO3Rj2RtU
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.11.2010 13:09 (Krešo91).
17 godina
neaktivan
meseko123 kaže...

Neznam sto da si kupim: iphone, video kameru, dijelove za komp ili ps3?? Ja bih sve si to kupio ali nemam vise novaca. :P Meni se sve to svida i nemogu se odluciti sta je najbolje od toga. I ne mislim kupovat nista u ducanu nego rabljeno preko oglasa. Imali mozda jos netko ideje da kupim nesto do 1000kn? (preko oglasa rabljeno).

Sta ti fali?

Koji mob imas koji komp imas? imas li fotic?

Od toga ja bih uzeo ps3

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
15 godina
neaktivan
Krešo91 kaže...

Uzmi Fiću {#}

A sad ozbiljno....ja bi to dao u humanitarne svrhe

Hm, are you sure{#}{#}......................

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢) 艾维诶艾娜 九百九十二...
17 godina
meseko123 kaže...

Ako vec imas te novce, a neznas nasto bi ih potrosio onda, ih radije nemoj trosit nego ostavi sa strane za dane kada ces znati na sto ces ih potrosit. Djeco djeco...

Biljezim se sa stovanjem...
16 godina
neaktivan
meseko123 kaže...

Ako nemaš trenutačno neki dobar mob kupi sony erricson xperia x8 (novi je to je najbitnije ).

A ako bi ipak igrao kupi PS3 mislim da ćeš trebat dodat neš para ali nisam siguran kolika im je cijena preko oglasa.

16 godina
protjeran
Sto da kupim za 1000kn?

Ja bih dao jadnim retardima na forumu.

17 godina
Mentalist kaže...

evo pokloni mentalistu

Najbolji osjećaj je upala mišića........ Krema Foruma!!!
15 godina
protjeran
meseko123 kaže...

Evo ovako:

1.Nađi si posao (AKO IMAŠ ZANEMARI OVO ILI AK SI DOBIO OTKAZ NAĐI DRUGI)

2.Zaradi si još para a ovo ostalo ostavi za štednju

3.I možda ti bude para  pa kupi sve

Ekrem Jervić
15 godina
neaktivan
Makić kaže...
Mentalist kaže...

evo pokloni mentalistu

Hhahahah ova je dobraa{#}{#}

1