Šta je to?

poruka: 7
|
čitano: 1.161
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Šta je to?

Gledo sam po forumu jel ima neka tema u kojoj možemopitat ljude šta je nešto i di to ima kupit ali nema toga..

Znaci u ovom videu sam vidio onu bijelu spuzvu, neznam kak se zove i di ima kupit pa ako neko zna nek mi kaže :D

11 godina
Šta je to?

Nisam siguran, ali probaj googlati ''akustična spužva''. Mislim da je to to.

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
13 godina
Re: Šta je to?
Igzy20 kaže...

Nisam siguran, ali probaj googlati ''akustična spužva''. Mislim da je to to.

skusticna spuzva je oko 300 kuna, a ovo sto on ima je druckija neka pijena ok 15 dolara tak da nebi bas davo 300 kuna za to haha :D

14 godina
odjavljen
Šta je to?

Da li si uopće pogledao video koji si stavio?

To je najobičnija spužva, bez ikakvih posebnih svojstava. Lik ti je lijepo rekao da je kupio spužvu koja se stavlja u madrace i krevete. Pogledaj po velikim trgovačkim centrima za nju.

14 godina
Šta je to?

Ovo je neki debil lol... lik nema ni pop up na mikrofonu, a da negovorim ovaj "sound booth" sa ovim USB mikrofonom totalni facepalm

13 godina
Re: Šta je to?
formula1live kaže...

Da li si uopće pogledao video koji si stavio?

To je najobičnija spužva, bez ikakvih posebnih svojstava. Lik ti je lijepo rekao da je kupio spužvu koja se stavlja u madrace i krevete. Pogledaj po velikim trgovačkim centrima za nju.

pa znam da je obicna suzva, al jel znas di je ima kupit

16 godina
neaktivan
Šta je to?

Ne znam koliko ti treba, ali ja sam svoju na eBayu kupio.

Steam: nuketown | skype: bernard.sasko | Facebook: Bernard Šaško | XboxLive: Berologic2013
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice