Sramežljivost!

poruka: 30
|
čitano: 5.783
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Imam jedan problem koji sam zamjetio jucer, ovo ljeto sa mnom i mojim prijateljima koje poznam cjeli zivot pocele su se druziti osobe koje poznam samo iz viđenja. Ubrzo su se svi sprijateljili i svi se zezaju, samo ja jos uvjek sam ostao oni kojeg nitko ne primjecuje. Recimo kad ja odem kuci nitko pola sata ne primjeti da me nema, a kad netko drugi ode svi odmah to primjete. Ista stvar je i sa facebookom, naravno ja ih imam kao prijatelje, ali s njima se ne dopisujem i ne komentiram im slike, kao ni oni meni. Znam da bih trebao mozda ja zapoceti popravljati odnos sa njima, ali bojim se da ce me odbiti. Rođak mi je rekao da sam presramežljiv i povucen!
Neznam u cemu je problem i kako se rjesiti sramežljivosti! {#}

Ivan Nosić
17 godina
Re: Sramežljivost!
Noske_Cro kaže...

Imam jedan problem koji sam zamjetio jucer, ovo ljeto sa mnom i mojim prijateljima koje poznam cjeli zivot pocele su se druziti osobe koje poznam samo iz viđenja. Ubrzo su se svi sprijateljili i svi se zezaju, samo ja jos uvjek sam ostao oni kojeg nitko ne primjecuje. Recimo kad ja odem kuci nitko pola sata ne primjeti da me nema, a kad netko drugi ode svi odmah to primjete. Ista stvar je i sa facebookom, naravno ja ih imam kao prijatelje, ali s njima se ne dopisujem i ne komentiram im slike, kao ni oni meni. Znam da bih trebao mozda ja zapoceti popravljati odnos sa njima, ali bojim se da ce me odbiti. Rođak mi je rekao da sam presramežljiv i povucen!
Neznam u cemu je problem i kako se rjesiti sramežljivosti!  {#}

Smells like troll...

A inače, ne budi pi*ka. Ja sam isto prije bio dosta sramežljiv, sad sam najglasniji u društvu, ili ako ne poznajem ljude uvijek započinjem razgovor.

Nema te tu šta biti sram, ljudi vole otvorene osobe.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
16 godina
protjeran
Sramežljivost!

Ja bi na tvom mjestu pogledao u ogledalo, ako vidis covjeka -problem je rjesiv.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Moj savjet...promjeni društvo...ako oni tebe ne f-aju 5% nemoj ni ti njih...

15 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Get a girlfriend.

17 godina

golube moj,imam ja istog takvog čontu u mom drustvu, al ja ne dopustim da suti,stalno meljem za*ebavam pa nakraju ni on nemoze da suti ;)

Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 21:59 (dado16).
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Ma nije problem u drustvu to znam jer me i oni pitaju zasto sam takav, a ja neznam sto da ima kazem! {#}

Ivan Nosić
14 godina
neaktivan
Noske_Cro kaže...

Ma nije problem u drustvu to znam jer me i oni pitaju zasto sam takav, a ja neznam sto da ima kazem! {#}

Preuzmi vodstvo...malo ti nabaci neku temu, komentiraj, daj savjete..mišljenja...i imaj samopouzdanja...nemoj se bojati...čak i ako kažeš nešto krivo i oni se nasmiju...nema veze...tu ti je samo bitno da postaneš aktivniji i imaš samopouzdanja, i naravno bez ikakvog straha...

15 godina
protjeran
Sramežljivost!

Imam i ja jednog takvog u ekipi, jedva da progovori pet riči kroz cilu večer, a kad su ženske u društvu da ti i ne pričam. Onda mu ja donesem par brzih žesta i problem riješen...

14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Haha tako ti je i meni u gradu al sta u skoli! {#}

Ivan Nosić
15 godina
protjeran
Noske_Cro kaže...

A onda ti nema druge nego pijan doći u školu {#}. Šalu na stranu, moj savjet ti je da se samo opustiš dok si u društvu i sve će doći na svoje

17 godina
jednostavno jedan dan odluci stalno samo pricat zaje*at druge,nabacivat sale...nakon vise puta, jednostavno ti ude pod kozu, postane dio tebe i nemas vise brige
Dadoh dinar, mišljah, srat ću, al' prevarih se grdno, jer samo sam prdn'o. ( ( ( msn: dj_djdado@hotmail.com ) ) )
14 godina
neaktivan
Volume kaže...
Noske_Cro kaže...

A onda ti nema druge nego pijan doći u školu {#}. Šalu na stranu, moj savjet ti je da se samo opustiš dok si u društvu i sve će doći na svoje

haha najradije bi al nesmjem, pokusat cu it opusteniji! 

Ivan Nosić
17 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Pa za to su izmislili alkohol. {#}

A life? Cool! Where do I download one of those?
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.9.2011 22:12 (leo_819).
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Imam i ja jednog takvog u ekipi, jedva da progovori pet riči kroz cilu večer, a kad su ženske u društvu da ti i ne pričam. Onda mu ja donesem par brzih žesta i problem riješen...

lijep primjer daješ...opiješ frenda da mu olakšaš problem...ali ga ne riješiš...to nikako nije dobro...

14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Ma zna i on samo se za*ebaje {#} a i ja cu ubrzo nadam se {#}

Ivan Nosić
17 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Ja ne volim kada u društvu nemam šta pričati s drugima jer oni npr. pričaju o svim tučama u svom životu. Moguće je da ni ti ne možeš naći zajedničke teme s njima i to onda nije tvoj problem, ali ako se zanimaš za ono o čemu oni pričaju uključi se u razgovor.

Najbolji broj je 73.73 je 21. prosti broj.Njegov zrcalni par, 37, je 12.,a njegov zrcalni par, 21,je nastao množenjem brojeva sedam i tri.U binarnom sustavu, 73 je palindrom: 1-0-0-1-0-0-1.
14 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...

Ja ne volim kada u društvu nemam šta pričati s drugima jer oni npr. pričaju o svim tučama u svom životu. Moguće je da ni ti ne možeš naći zajedničke teme s njima i to onda nije tvoj problem, ali ako se zanimaš za ono o čemu oni pričaju uključi se u razgovor.

Pokusat cu! {#}

Ivan Nosić
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Ljudi hvala na pomoći! {#} Nadam se da se sutra necu odmah iskljucit kad dođem u skolu! {#}

Ivan Nosić
17 godina
Sramežljivost!

nemogu ti nikakvi forumaši u ovom problemu pomoć. Jednostavno se moraš sam srediti, moraš sam u svojoj glavi shvatiti da je bilo dosta šutnje i aktivirati se u društvu. Najvažnije pravilo kod samopouzdanja je: "Dont care." Jednostavno pričaj šta želiš kad želiš, reci što ti je na umu bez straha. Boli te k. Ljudi nanjuše manjak pouzdanja i strah na kilometar. Onog trena kad te prestane biti briga što misle o tebi, dali je vic koji si reko bio smješan, dali izgledaš čudno itd. potpuno ćeš se opustiti i sve će biti u redu. Hvala na pažnji i GL.

Sic semper tyrannis.
17 godina
neaktivan
Noske_Cro kaže...

Neznam u cemu je problem i kako se rjesiti sramežljivosti! {#}

popij si malo ;) bit ce lakše 

16 godina
protjeran
iAvenger kaže...
Noske_Cro kaže...

Preuzmi vodstvo...malo ti nabaci neku temu, komentiraj, daj savjete..mišljenja...i imaj samopouzdanja...nemoj se bojati...čak i ako kažeš nešto krivo i oni se nasmiju...nema veze...tu ti je samo bitno da postaneš aktivniji i imaš samopouzdanja, i naravno bez ikakvog straha...

Nikad nemožeš nešto krivo reći, ako se smiju,smiješ se s njima...Nema neugodnjaka ,sve je to u glavi...

Straight Edge
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Najgore je to sto kada dođem blizu njih neznam o cem da pricam, a ima ih nekoliko u razredu dosadnih tj. pricaju svakakve gluposti pa me strah da i ja nebi postao takav! {#}

Ivan Nosić
16 godina
neaktivan
Noske_Cro kaže...

Najgore je to sto kada dođem blizu njih neznam o cem da pricam, a ima ih nekoliko u razredu dosadnih tj. pricaju svakakve gluposti pa me strah da i ja nebi postao takav! {#}

Kakvi su ti to onda prijatelji ak ne znas o cem bi prico s njima?

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
14 godina
Sramežljivost!

Budi onakav kakav jesi, ne mjenjaj se zbog nikoga, ostani isti i to je to.

Ponašaj se kao da si u kući. Pričaj, reci neku šalu, i to je to. Koliko imaš godina?

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
16 godina
protjeran
Noske_Cro kaže...

Nemoj se forsirat...Ozbiljno, vidjet ćeš,tema dođe sama od sebe, ja ni s curom neznam o čemu pričati a ipak možemo bez beda 5 sati bez prestanka razgovarati :/...

Počni slušat čorbu, nećeš više biti sramežljiv :D..

Straight Edge
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.9.2011 18:33 (netko,netkovic).
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Dobri su prijatelji ali nemamo zajednickih tema jer se oni odavno znaju a ja sam nov, imam 15 godina, a corbu nikad nisam slusao xD budem probao {#}

Ivan Nosić
14 godina
Noske_Cro kaže...

Dobri su prijatelji ali nemamo zajednickih tema jer se oni odavno znaju a ja sam nov, imam 15 godina, a corbu nikad nisam slusao xD budem probao  {#}

A gle, iz ovakvih savjeta nećeš ništa doslovno naučiti da ti pomogne. Led moraš razbiti sam. Doći u društvo i uklopiti se. Promjeni ti njih.

{One death is tragedy, but a million deaths is statistics}
14 godina
neaktivan
Sramežljivost!

Ah pokusat cu, al nije to tako lako! {#}

Ivan Nosić
17 godina
Sramežljivost!

Ogovaranje je uvijek dobar starter konverzacije.

{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice