Slanje paketa

poruka: 22
|
čitano: 4.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Slanje paketa

moze li mi netko molim vas pomoci vako navodno radi se o tome da mi je jedan lik iz mađarske poslao paket u tom paketu je ps3 i ja sam njemu dao moju drzavu,adresu i postanski broj i grad naravno a ja njemu nisam dao moje ime i sta sad mene brine to ocel to meni doc na kucna vrata il nece jer liku sam dao samo drzavu,adresu i postanski broj i grad a ime nisam ako neko ima iskustva s tim mozeli mi molim vas pomoci.jer ja stvarno neznam..hvala :))) i ovo nije nesto sa e-baya ili amazona ovo mi je poslao frend kao poklon !!

patrikbuki123321
15 godina
neaktivan
Slanje paketa

Koliko shvacam, covjek iz Madjarske ti je poslao paket bez imena i prezimena na paketu? Kako mislis da ce postar u RH znati kome da dostavi paket? U posti ga sigurno neces moci preuzeti. 

EDIT: Smijem li znati zasto nisi dao ime, a uostalom ako ti to salje prijatelj valjda bi on trebao znati kako se zoves?!

Never let a computer know you are in a hurry.
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 18:07 (IVOX).
17 godina
neaktivan
Slanje paketa

Prvo napises da ti šalje jedan lik, a poslije da ti je frend!?pa ako ti je frend onda je pretpostavka da ti frend zna ime i prezime, ne?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
17 godina
neaktivan
Slanje paketa

lol..nisi dao liku ime a kao frend ti je..

12 godina
neaktivan
Re: Slanje paketa

neznam jesil li me krivo skuzio to je bio giveaway nagradna igra na yt i jas sam navodno dobio ja neznam ni tko je on dao sam mu moju drzavu,adresu ipostanski broj napisao sam frend jel mi se nije dalo ulazit u detalje pa sad znas,ja stvarno neznam ocul ja to moc preuzet molim vas pomagajte.hvala

patrikbuki123321
17 godina

Neces moci preuzeti najverovatnije bez imena i prezimena, samo mi nije jasno kak su ovom dali da ti posalje bez tih podataka.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
15 godina
neaktivan
Slanje paketa

Zasto mu nisi dao svoje ime i prezime? Neces moci nista preuzeti.

12 godina
neaktivan

a neznam moj nickname na yt je patrik buki zovem se patrik ali se ne prezivam buki on je meni bas prije rekao da je stavio samo patrik i to je to

patrikbuki123321
12 godina
neaktivan

evo ovo mi je odgovorio.on je meni poslao prije 4 dana i danas sam poslao poruku za ime jeli stavio jel treba i to sve i ovo mi je odgovorio

Ah sorry, but I think the first name should be enough. That way your parents know the ps3 is yours ;)

patrikbuki123321
15 godina
neaktivan
patrikbuki123321 kaže...

a neznam moj nickname na yt je patrik buki zovem se patrik ali se ne prezivam buki on je meni bas prije rekao da je stavio samo patrik i to je to

http://www.posta.hr/pomo-i-informacije/pravilno-adresiranje

http://www.upu.int/fileadmin/documentsFiles/activities/addressingUnit/hrvEn.pdf

Pogledaj ova dva linka, ovako treba napisat ili nastaju problemi!

Ocito je iz tvojih postova da se nerazumijes u slanje paketa ili nezelis dati nekome svoje ime i prezime(a pise ti tu na forumu, ako je tocno), a moguce da nisi nista dobio pa trollas.

12 godina
neaktivan

ne trollam ozbiljno ja nezz bas sam bio sretan kad sam cuo da sam dobio i sad..ja stvrano nezz hvala puno pogledat cu linkove

patrikbuki123321
12 godina
neaktivan

e ovo me zanima PO BOX kako to radi i sta je to zapravo vidio sam dosta stranih jutjubera to stavljaju u deskripciju od videa a ne stave ime..ako mozes malo mi pojasni ovo hvala.vamo na linku bas ne pise sve

patrikbuki123321
15 godina
neaktivan
patrikbuki123321 kaže...

e ovo me zanima PO BOX kako to radi i sta je to zapravo vidio sam dosta stranih jutjubera to stavljaju u deskripciju od videa a ne stave ime..ako mozes malo mi pojasni ovo hvala.vamo na linku bas ne pise sve

PO BOX=P.P.=poštanski pretinac

Zar nikad nisi slao, kao manji, paket npr. Ledu za nagradnu igru itd.? 

Kad se salje na poštanski pretinac, onda se nepise adresa(ime nije obavezno, ali se moze napisati) jer paket ide u samu poštu i tamo ga korisnik P.P.-a dolazi uzeti. 

Uglavnom ga koriste oni koji primaju puno poste svakodnevno, npr. firme, "jutjuberi"...

12 godina
neaktivan

Evo ovako ja sam mom prijatelju rekao da mi posalje xbox 360 iz engleske on je reako da hoce ali rekao je da ja platim postarinu ja sam rekao ok platit cu on mi je rekao da je postrina i to sve 30 funti kod nas 303 kune kaze da je nes gledao na internetu a nije bas siguran ja sam mu dao podatke moje i rekao da posalje sad mene zanima kolka ce bit postarina i sve to ukupno i rekao sam mu da mi stavi na kutiju da se salje kao gift kao poklon jer mislim da ce mozda doc manje postarina trazio sam dosta po forumu ovake teme al vecinom su bile kad nesto narucujes preko amazona il ebaya.. kolka ce bit postarina mene zanima ovo kad mi frend posalje to kao poklon al samo ja trebam platit postarinu sad me zanima kolka ce doc postrina i to sve,molim vas pomozite,hvala

patrikbuki123321
11 godina
Slanje paketa

Prvo je u pitanju bio PS3 i frend, pa je onda neki lik kojeg ne znaš, pa sad frend iz Engleske sa Xbox.... Momak, na krivom forumu si našao trollat ljude.

I jedan dobronamjeran savjet. Poradi malo na pravopisu i korištenju interpunkcijskih znakova jer ovo se mora par puta pročitati da bi se skužilo o čemu se radi.

13 godina
Slanje paketa

Pa što možeš očekivati od djeta starog 9 godina ? 

battlelog pukycro
12 godina
neaktivan

molim vas znam da mislite da trollam imam 15 god samo da znate i ovaj nije bitno gdje i kako ali zanima me kolko ce kostati postarina molim vas,hvala

patrikbuki123321
11 godina
neaktivan
Slanje paketa

Hahahahahahhahahahahah

17 godina

A modovi spavaju, vec sam ga prijavio ali nista.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
14 godina
odjavljen
Slanje paketa

Pa možda je klinac toliko lakovjeran da ljudima po internetu daje svoje podatke u nadi da će mu netko poslati konzolu, a najvjerojatnije će dobiti praznu kutiju koju će dobro preplatiti. Zato možda modovi ne mogu zatvoriti temu.

11 godina
Slanje paketa

Takvima jedino pomaže da se opeku na svojoj koži. Što god im kažeš, oni će opet po svom tako da mislim da je najbolje ignorirati ili zatvoriti ovu temu.

17 godina
neaktivan
Slanje paketa

šaljivdžija

reci frendu iz francuske, da još niš ne šalje jer će možda bit komplikacija na pošti

Can't find a better Jam!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice