Slanje paketa zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.551
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Slanje paketa

Poz... dali mi moze neko objasniti kako se salje hp expressom.. naime dogovorio sam se vec da cu mu danas poslati nintendo wii...

ja sam sve to stavio u vrecicu jednu pa me zanima jel moram tamo kupiti kutiju... dali cemi to oni zapakira ili ja moram ? 

:)

14 godina
Re: Slanje paketa
rockobalboa kaže...

Poz... dali mi moze neko objasniti kako se salje hp expressom.. naime dogovorio sam se vec da cu mu danas poslati nintendo wii...

ja sam sve to stavio u vrecicu jednu pa me zanima jel moram tamo kupiti kutiju... dali cemi to oni zapakira ili ja moram ? 

:)

Tamo kupiš kutiju i kazes teti na salteru da stavi lomljivo to ce ti naplatiti 2-3 kune i to je to uglavnom. samo sada nisam bas siguran hoce mu danas doci nitendo ako to danas posaljes ali sutra oko podne sigurno hoce.

I samo da znas HP Express je dosta skup paket ce te doci sigurno oko 50 kuna ako ne i vise, ovisi o tezini.

Peace!
16 godina
moderator
Slanje paketa
TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice