Pozdrav,
Planiram počet sadit koprivu za prodaju pa bi mi trebale veće količine sjemena.Otprilike negdje 4 kg.Pa me zanima gdje bi se mogo kupit sjeme.
Također i koja bi bila cijena.
Hvala svima na informaciji :)
Pozdrav,
Planiram počet sadit koprivu za prodaju pa bi mi trebale veće količine sjemena.Otprilike negdje 4 kg.Pa me zanima gdje bi se mogo kupit sjeme.
Evo našao sam na amazonu neke sjemenke ali sad ne znam dal je to za lječenje ili može biti za sadnju,dal zna netko?
Pozdrav,
Sjeme se ne sadi, nego se sije 
Nisam znao da postoji tržište za koprivu, pogotovo jer ju nisam nikad vidio u nekom centru i sl. To imaš već kupca nekog ili ideš na blef?
Ma da sijanje,čitam puno o tome pa mi se već mješa sijanje i sadnja.
Kod nas ne znam nikoga niti sam našao da sadi koprivu za prodaju stoga nema ni sjemena za kupit u tako velikim količinama,barem nisam našao.
Uvozimo Koprivu iz inozemstva a nitko se nije odlučio na sadnju možda baš zbog tog problema u nabavi sjemena,ne znam.Imam kupca ali ne za baš za velike količine ali mislim da nebi bio problem naći otkupljivača.
Kopriva se koristi za mnogo ljekova i koprive nikad dosta