Eh, ja sam prije igrao šah dosta često (išao sam na natjecanja), sada slabije. Ali i dalje ga znam. Jbg, nemam više s kime igrati. Bilo bi dobro preko neta nekako bacit jednu partiju šaha ako je netko zainteresiran i zna kako je to moguće izvesti...
Šah
- poruka: 68
- |
- čitano: 40.856
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Ja ga igram s tatom, bio sam dva puta na školskom natjecanju, privi put sam bio četvrti, a drugi put drugi.
Super je igra, tu i tamo zaigram na Playtoyu kada mi je dosadno.
P.S. Super tema, dobro da ju je netko otvorio.
Nikad se nisam ni potrudio naučiti ga igrati.Bit će vremena kad ostarim,kako je kolega gore rekao.
uči se dok si mlad :)
Da malo oživim temu.
Eto vani je nova verzija Fritza, Fritz 12 (Twelve), s kompletno novim sučeljem u stilu Officea 2007.
Tu je i novi indikator u obliku šahovskog sata za procjene kvalitete poteza i mogućnosti prije/nakon.
Dal je netko probal, zanima me dal je još uvjek onak šaljiv ili možda još više susretljiv kad se igra protiv njega?
Ko je igral Fritz 11, zna o čemu govorim.
Evo i
Da malo oživim temu.
Eto vani je nova verzija Fritza, Fritz 12 (Twelve), s kompletno novim sučeljem u stilu Officea 2007.
Tu je i novi indikator u obliku šahovskog sata za procjene kvalitete poteza i mogućnosti prije/nakon.
Dal je netko probal, zanima me dal je još uvjek onak šaljiv ili možda još više susretljiv kad se igra protiv njega?
Evo i
Ja se bavim šahom, igram u klubu i imam nacionalni rating. Igrao sam Fritz 11, dal je taj Fritz 12 puno bolji...
Da malo oživim temu.
Evo i
koristim stari fritz i nemam potrebu za nabavu novoga :) osim toga, trener mi objasni puno više od fritza :)
Ja se bavim šahom, igram u klubu i imam nacionalni rating. Igrao sam Fritz 11, dal je taj Fritz 12 puno bolji...
ja imam i elo da se malo pohvalim :) dobio sam ga na zadnjoj listi, ali mi je nacionalni jako pao...
ja igram tu i tam , samo za zabavu ponekad protiv frendova
ja imam i elo da se malo pohvalim :) dobio sam ga na zadnjoj listi, ali mi je nacionalni jako pao...
koliki
koliki
1637 mi je elo, a nacionalni sam za 100 pao xD, 1697...
Ja šah igram na meni najboljoj stranici : http://www.flyordie.com/igre/sah.html. Sve što trebate je kliknuti na neku sobu, npr. English room i onda registracija . Kada se registrirate, Nadimak i Lozinka će Vam biti poslani na vašu e - mail adresu i tada morate potvrditi registraciju . Nakon svega toga opet kliknite na English room, upišite nadimak i lozinku i kliknite login . Najvjerojatnije će te morati instalirati java program koji će vam oni ponuditi . Kada ga instalirate opet odite na English room i onda nakon što upišete nadimak i lozinku i kliknete login morat ćete prićakati 20 sekundi i tada ćete ući u English room i moći ćete igrati šah ! Objasnit ću Vam što sve možete koristiti na toj stranici tj. u nekoj sobi npr. English room ( U svim sobama je sve isto, osim što se u nekim sobama kao npr. u English room priča većinom engleskim jezikom) . Kada uđete u sobu vidjet ćete 3 odvojena " prozorčića. " Onaj dolje lijevo je za razgovor , njemu s desne strane je drugi " prozorčić " u kojemu su igrači koje možete izazvati ( kod igrača imate različite boje pored njihovog imena , postoje siva- početnik, svijetlo plava - amater,zelena - osrednji, plava- napredni, žuta - ekspert , smeđa - majstor i crvena - velemajstor i postoji i šampion on je isto crvene boje ) i treći je onaj gornji u njemu su igraći koji igraju s drugim igraćem. Ako želite gledati kako netko drugi igra, u gornjem " prozorčiću " jednom kliknite na igraće koje želite gledati , a zatim kliknite promatrač . Sada ću vam objasniti neke dodatne opcije , a to su : Pokraj tipke promatrač , s lijeve strane imate još 3 tipke . Ako kliknete na prvu tipku, onda ćete onemogućiti svim gostima da vas ne mogu izazvati. Gost je onaj igrać , koji nije registriran i ne igra za bodove, što znači da ako s njim igrate ne možete niti dobiti bodove od njega ako ga pobjedite , niti izgubiti bodove od njega ako izgubite. Vi njemu možete napisati bilo što , ali on vama ne može napisati ništa . Zatim druga tipka sluši pretplatnicima da ušutkaju sve ne- pretplatnike i ako kliknete na treću tipku, tada ćete vidjeti sve ljude u toj sobi.Ona Vam služi za to da nađete nekoga koga tražite (možete naći bilo koga na toj stranici i onoga tko igra i onga tko gleda nekoga tko igra i onoga tko ne igra ). Osim te 3 tipke , ako pogledate malo niže vidjet ćete još 5 tipaka. Prva tipka služi da onemogućite nekom igraću da vas izazove. Aktivirate ju tako da kliknete na igrača s kojim ne želite igrati i zatim kliknete tu tipku.Druga , četvrta i peta tipka su za pretplatnike , a treća služi za to da možete vidjeti koga je neki igrač pobjedio. Aktivirate ju tako da kliknete na nekog igrača, a zatim na tu tipku. Vidjet ćete 10 zadnjih partija toga igraća ( koga je pobjedio i od koga je izgubio ). + Znači da je pobjedio, - da je izgubio i x da je neriješeno , tj. remi . Kod nekih igraća moći ćete vidjeti koliko imaju godina, kojeg su spola i iz koje su zemlje . To će Vam pisati tamo gdje gledate zadnjih 10 partija nekog igraća ( Ispod imena toga igraća prvo će pisati godine,zatim spol i zatim država . Ako vi želite da drugi mogu vidjeti koliko imate godina,kojeg ste spola ili iz koje ste države, tada se morate vratiti na početnu stranicu : http://www.flyordie.com/igre/sah.html . Kliknite na English room , postavke i onda upišite ono što želite ( godine , spol , državu ) . Ako želite da drugi mogu vidjeti nešto od toga onda pokraj toga ( u kvadratić ) kliknite mišem i zatim kliknite pošalji. TO JE SVE ŠTO VAM IMAM ZA REĆI ! AKO VAM NEŠTO NIJE JASNO ILI ME ŽELITE NEŠTO PITATI , SLOBODNO PITAJTE !!!
koliki
Meni je Hrvatski 1898 a nacionalni 1870 :-)
Ja sam vam na šahu svaki dan u English room . Imena na šahu su mi : Mateo1996 i CroatianScorpion.
Oćemo jednu, ja sam APazinjan
Regajte se na:
CHESSCUBE - tu također postoje sobe, među ostalima i hrvatska.... Moj nick tu je Qh8Me
CHESSHERE - ak vam se više dopada, može i taj, tu sam CroArmor
Dajte me dodajte za frenda i napišite tu svoj nick, pa da igramo ponekad.
Već dugo nisam...
Mjesecima, pa i godinama lol
Ajd ti Armore dođi na ovu stranciu koju sam napiso , ak baš želiš igrat Meni se ona tvoja ne sviđa, sorry
Ajde dođi Armor...
koliki
super :)
ja sam se sad malo dignuo, i na slijedećoj listi očekujem 3.kategoriju ^^
Dodjite na ChessCube, koji je drastično unaprijeđen!
Kako mogućnostima, tako i samim izgledom.
Sad su tu leveli, "kockice" kao novci za turnire itd...
Ak vas ima barem nekoliko zainteresiranih, mogli bi si otvoriti i posebnu ChessCube temu pa da igramo.
Ja već dugo nisam i nebi ni sad, da me nisu prek maila obavjestili kako je ova fantastična stranica dobila veliki update.
Dodjite na ChessCube, koji je drastično unaprijeđen!
Kako mogućnostima, tako i samim izgledom.
Sad su tu leveli, "kockice" kao novci za turnire itd...
Ak vas ima barem nekoliko zainteresiranih, mogli bi si otvoriti i posebnu ChessCube temu pa da igramo.
Ja već dugo nisam i nebi ni sad, da me nisu prek maila obavjestili kako je ova fantastična stranica dobila veliki update.
Ja sam za (i regao sam se) - pošalji mi mail na pp da te dodam za frenda...
Koji ti je nick?
Može se dodavati frendove na način da iznad svog avatara (onog dolje) stisneš na ono malo "povećalo" - tu se može addati frendove
Budemo sad otvorili posebnu temu za ChessCube?
EDIT: dodal sam te
Koji ti je nick?
Može se dodavati frendove na način da iznad svog avatara (onog dolje) stisneš na ono malo "povećalo" - tu se može addati frendove
Budemo sad otvorili posebnu temu za ChessCube?
EDIT: dodal sam te
Otvaraj temu! :D
evo dobio sam 2. kategoriju yay. nacionalni mi je 1912 :))
evo dobio sam 2. kategoriju yay. nacionalni mi je 1912 :))
Čestitam ;)
Evo, ja tu i tamo zaigram i ide mi dobro.
Wow, ovaj chesscube izgleda impresivno
Za one koje se žele registrirati :
http://www.chesscube.com/register/?referrer=v0lume
(Da dobijem 50 Bonus Cubitsa ) ...Hvala !
Za one koji vec imaju acc:
moj username je v0lume
šah je zakon
ja ga volim igrat ali nemam s kim
Kad sam bio mlađi, igrao sam za lokalni klub, a na faksu sam vodio šahovsku sekciju. Ali ne sjećam se kad sam zadnji put odigrao partiju...
Ja isto igram na chesscube-u, zovem se Prince_14