Remi - pravila

poruka: 4
|
čitano: 3.986
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Remi -pravila

Imam jedno pitanje što se tiće pravila u Remiu. Da li crveni jokeri samo zamjenjuju skale u crvenoj boji. itd itd..Cura tvrdi da zamjenjuje crveni joker i crvenu i crnu skalu.Zašto bi onda postojali crveni i crni jokeri . Brijem da me spalila zadnje dvije runde

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
Re: Remi -pravila
hrvoje_zg91 kaže...

Imam jedno pitanje što se tiće pravila u Remiu. Da li crveni jokeri samo zamjenjuju skale u crvenoj boji. itd itd..Cura tvrdi da zamjenjuje crveni joker i crvenu i crnu skalu.Zašto bi onda postojali crveni i crni jokeri . Brijem da me spalila zadnje dvije runde

U pravilima prema kojim ja i moje društvo igramo, nebitna je boja jokera....

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan
Remi - pravila

Ali moguće je igrati da se poštiva boja jokera ? MIslim tako je nakako logičnije

Slažem jelovnike,planove treninga,suplementaciju,uvod u sportsku farmakologiju i sve ostalo vezano uz BB----> cijena ovisi o kompleksnosti pitanja. Za više informacija javite se Privatnom Poruk
17 godina
Remi - pravila

Pogledaj što ovi kažu

http://igranje.org/Igre/remi

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice